Luska - frenchyk prześliczny, a zdobionko dodaje uroku :D
Ela - fajniusi french na naturalkach :)
Printable View
Luska - frenchyk prześliczny, a zdobionko dodaje uroku :D
Ela - fajniusi french na naturalkach :)
Ela ładny czysty frenchyk :ok:
luska piękne jak zawsze i te kwiatuszki super :)
Julcia cudne migdałeczki :love:
madziu duuużo pracy przed tobą - głównie chodzi o nierówności i brak staranności....
ela-k bardzo ładne naturalki:)
ela-k bardzo naturalne i równiutkie, piękne
luska kwiatki dodały uroku i elegancji pazurkom
dzisiejszy frenchyk z odrobiną różu :)
Załącznik 36905
przykro mi Emilko:placz:...
ale te muszę skopiować!!!!!! takie skromnie piękne:woot:
Śliczne Emilka ;)
Ja się nie przyznaję, ale dużo prac Emilki mam zapisanych na komputerze w folderze "inspiracje- paznokcie" :love: i często przeglądam i wzdycham do monitora- że może kiedyś uda mi się coś równie dobrego stworzyć :wstydek:
:przytul: wielkie dzieki!!!
Emilia-powalaja.nalezy ci sie kwiatek:kwiatek: super!!!
nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa i dumna, że moje prace mogą być dla kogoś inspiracją :kwiatek::placz: Dziękuję :*
Emi nie placz :)
dziwisz sie, ze nas inspirujesz ? przeciez robisz jedne z najladnijesych pazurkow na forum, mozesz byc dumna z siebie :) :kwiatek:
tez zgapie ten wzorek, jesli pozwolisz, bo jest piekny i delikatny :)
a tu takie moje akrylki
mam zamiar dorobić jeszcze do nich kwiatki akrylowe, ale to w swoim czasie ;)
Tak sobie myślę co ta Emilka znów stworzyła że wszystkie tak wzdychaja i zaglądam na poprzednia stronę a tam :love::love::love:zakochałam się EMILKO w tych skromniaczkach.Sa rewelacyjne i równiez pozwoliłam sobie je skopiowac na kompie i chciałabym je przenieśc na pazurki moich klientek (jeśli pozwolisz:kwiatek:).
xsunnyolciaxPięknie wyszły:ok:
Ja wczoraj robiłam takie :DRózyczki malowane:D
dziewczyny o co wy mnie pytacie wogóle - pewnie że możecie :D sama sie zainspirowałam w tym przypadku jakimiś pazurkami na nail clubie, które gdzieś tam kiedyś widziałam ;) Po to się m.in pokazuje pazurki w necie :)
Kurcze Emilia cudne pazurki , a ten wzorek boski.
Chylę czoła :master: - ja dopiero się uczę ale dojście do takiej perfekcji zajmie mi chyba sto lat
Emilia B. guru i master forum:D, kochamy oglądać Twoje prace, a co mi tam posłodzę Ci troszku:kwiatek:. Jak zwykle piękne i powalające na kolana pazurki, proszę o więcej:przytul:.
xsunnyolciax ładne akrylki:ok:.
edit7715 piękny french i te różyczki śliczniutkie:love:.
:respekt:Emilko:master::ave: jesteś naszym wodzem inspiracji:)
olcia śliczny frenchyk:D
Edit Twoj rownież śliczny:D
edit french w twoim wykonaniu ach zawsze idealny uśmiech i te zdobienia :love::love:
sunny ładny frenchos z połyskiem ale ciut boczki przypiłować :) już sie nie mogę kwiatuchów doczekać ;)
Jeszcze raz Wam dziękuję :kwiatek::kwiatek::kwiatek: Dostałam takiego kopa do dalszej pracy, że nawet sobie nie wyobrażacie :D
olcia super... robisz postępy:]
edit idealny różany frenchyk:wow:
Wszystkie prace piekne i wszystkie podziwiam :love:
Edit - kolejny, perfekcyjny french :ok:
Xsunnyolciax - ślicznie :)
Nietypowy pomysł na białą końcówkę :P
Zuzaneczka- bardzo fajny :) lubię takie inne frenche :ok:
Zuzaneczka świetny pomysł :ok:
ZuuzaneczkaBardzo mi się podoba ta nietypowa biała końcówka:ok:Swietny efekt:love:
Ja ostatnio same różyczki maluję i ich nie fotografuję ale udało mi sie zrobić jeszcze oprócz nich czarne zdobionko na naturalsach:D
Edit jak zwykle klasa :ok: uwielbiam Twoje frencze, zawsze czysciutkie i delikatne :)