Świetne przeceny teraz, kupiłam piękne szpilki ze skóry, malowane w motyle. Zara - przecena z 299 zł na 129 - bosko!!!!
Printable View
Świetne przeceny teraz, kupiłam piękne szpilki ze skóry, malowane w motyle. Zara - przecena z 299 zł na 129 - bosko!!!!
zamierzam zamówić sobie eko torby materiałowe z jakimś identyfikującym mnie nadrukiem. Idzie wiosna i chętnie bym w takich "chodziła". Sprawdzałam już w sieci i najlepsze ceny i jakość wg mnie ma producent AllBag. Wydaję się być solidny, bo handluje na krajową skalę, a nie chcę byle czego, z wypełzgniętym nadrukiem..
Pogoda coraz cieplejsza. Muszę na czasie kupić sobie jakąś wiosenna kurtkę/płaszczyk.
Może jutro po pracy uda mi się gdzieś skoczyć na zakupy ;)
Ja właśnie ostatnimi czasy się zastanawiam czy np. ta moda damska jest Waszym zdaniem warta uwagi... Chciałabym sobie coś sprawdzonego z tego sklepu kupić ;)
Zamierzam sobie zakupić szczotke do włosów: Tangle Teezer, profesjonalna szczotka do włosów, 1 szt., nr.kat. 213342 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online
Czesałam się nia u koleżanki, która zresztą twierdzi, że jest ona super i rzeczywiście ładnie wygładza włosy. Tylko muszę poczekać aż będzie w promocji:)Chyba, że do tego czasu wymyślą jakieś nowe cudo, które mi się spodoba:)
Ostatnio chciałam odmienić swoją kuchnię niedużym kosztem i znalazłam rewelacyjną stronę Naklejki na lodówkę, maty magnetyczne na lodówkę - Stikero.pl z matami magnetycznymi na lodówkę. Wyglądają jak duże zdjęcia, łatwo się zakładają i łatwo je wymienić. Ja wybrałam ten model:
http://static2.stikero.pl/pol_il_Mat...l-4603-139.jpg
Nie miałam jeszcze okazji zrobić wiosennych zakupów typu ubrania czy dodatki. Kupiłam sobie tylko ostatnio fajną piżamkę w kropki. To ten model: https://missisleepy.pl/pizamy-damskie-cornette
Przyczaiłam się jeszcze na kilka modeli z tej strony, akurat mają duży wybór.
Nie kupowałam dawno nic dla siebie. Dla swojej siostrzenicy zamówiłam strój baletowy ze sklepu Rajstopy baletowe, stroje baletowe sklep internetowy - ARABESQUE
Mają wszystko, co niezbędne tancerkom baletowym - spódniczki, tuniki, bolerka, rajstopy etc. Wszystko produkują samodzielnie. Bardzo fajne!
Moja koleżanka kupiła i bardzo poleca produkty Kolagen naturalny, Colway, kolagen na stawy - Lagenko. Jest strasznie zadowolona, twierdzi, że świetna jakość i duży wybór produktów. Warto sobie zobaczyć, bo myślę, że firma jest godna polecenia :)
Mój mąż miał ostatnio urodziny i sprawiłam mu prezent w postaci eleganckiej teczki. Akurat przyda mu się do pracy w biurze. Wybrałam jedną ze sklepu Teczki, aktówki, nesesery skórzane męskie i damskie z UK! i jestem bardzo zadowolona. Produkt zdecydowanie wart swojej ceny. A co najważniejsze, mężowi bardzo spodobała się taka niespodzianka :)
Ja ostatnio kupiłam mojemu facetowi na prezent taki super krawat http://nonchalant.pl/jasno-niebieski...-bia-ym-wzorem :) Jeszcze szukam tylko jakiejś pasującej koszuli :D
Cześć, mnie ostatnio skusiła promocja damskich polówek. Zazwyczaj robię zakupy USA online i patrzcie co znalazłam https://www.usbox.pl/okazje/ Już kupowałam w tamtym roku na wyprzedażach przez ten serwis i jestem zadowolona. Sprawdźcie sobie, bo w Stanach trwają jeszcze spore wyprzedaże.
mate megnetyczna sama tez kupie swietny pomysl na odmiane lodówki.ja ostatnio jak zwykle w Zarze buty torebka i spodnie.uwielbiam ten sklep tym bardziej ze w Uk jest dużo taniej niż w Pl bo sa tu inne zarobki wiec nie ma tu problemu z zakupami na odziez inaczej n iż w PL.
Polecam sklep internetowy www.wieszakshop.pl super markowe ubrania używane i nowe
największy second hand online www.wieszakshop.pl
Jak już się chwalimy, co kopiliśmy ostatnio, to czas na mnie ;) Dzisiaj zamówiłam sobie sukieneczkę, mała czarna, klasyczna dobra na wiele okazji - Wizytowa sukienka z haftem Urte - Sukienki "mała czarna" - SUKIENKI - Jesteś Modna: Sukienki 2016, bluzki, tuniki, najlepsza moda online
Trafiłam jeszcze na super promocję - akurat teraz w sklepie internetowym jestesmodna.pl jest darmowa przesyłka za zakupy powyżej 50 zł! To mi się udało :)
A myślałyście może o urozmaiceniu garderoby chłopaka/męża o jakieś nietypowe skarpetki? Fajnie, że teraz w modzie zaczynają się pojawiać dla panów też wzorzyste i kolorowe, które pasują już nie tylko do luźnego ubioru, ale i tego bardziej eleganckiego. Skarpety męskie - podobają Wam się tego typu nietypowe dodatki? :)
mój maz to luzak lubi sobie jaja robic ma duże poczucie humoru wiec dla niego to nie problem i spokojnie by takie zalozyl,ale nie każdy facet ma takie poczucie humoru.
w Tym tygodniu kupilam:
suchy szampon z syoss, z zielona nakretka-mam go pierwszy raz, wiec nie wiem czy jest dobry
balsam powiekszajacy usta-nowosc od bielendy, kolor czerwony, usta wygladaja na pelniejsze+sa bardziej nawilzone-polecam
Zel pod prysznic i antyperpirant sanex-zel jest kiepki, kulka fajna
i oczywiscie spozywka jak codzien :P
Poluje na jakas fajna kurtke na zime i nowe lakiery do paznokci od gr :D
Ja sobie ostatnio kupiłam taki naszyjnik z imieniem ( https://www.bizutik.pl/naszyjniki/za...nik-z-imieniem) i jestem prze szczęśliwa z nowego nabytku:skacze:. Teraz zastanawiam się nad inwestycją w kolczyki, ale wybór jest za duży, żeby się tak zdecydować od razu. Najważniejsze jest dla mnie to, aby te kolczyki i naszyjniczek się ze sobą fajnie komponowały :cwaniak2:. Znalazłam sobie wiele, ale są jedne które mi się najbardziej podobają, jednak cena niestety powala. Rzucicie okiem dziewczynki i doradźcie coś :* Możecie je zobaczyć tutaj: Kolczyki srebrne, pozłacane z cyrkoniami - wzór AP127-1333 / Apart. Jeżeli któraś by miała jakieś propozycje alternatywne za przestępną cenę to chętnie rozważę ;)
---------- Dodano o godzinie 13:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:31 ----------
WOW, @Kinga92 chyba wiem co kupię siostrze na urodziny - ładnie wyglada ten Twój naszyjnik - imię ;) Powiedz mi, jaka jakość?
A co do kolczyków, to popatrz może w mniej renomowanych sklepach - na pewno ceny będą bardziej przystępne.
---------- Dodano o godzinie 13:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:16 ----------
Jakość bardzo dobra - śpię, myję się, chodzę na basen w tym i ani śladu zużycia ;)
swietny link te do Apartu widzalam kilka fajnch bransoletek pokaze mojemu mezowi bo sa piękne takie delikatne.mysle ze niedługo pewnie mój maz ktoras mi kupi ostatnio widialam ze przegladal stronke z bizuteria .mam nadzieje ze to dla mnie ja ogladal ha ha.
Reniu, na pewno dla Ciebie przeglądał teraz kwestia czasu aż się zdecyduje, a mężczyznom to trochę zazwyczaj zajmuje :P Jak by Ci coś wpadło ładnego w oko to wrzucaj to chętnie obejrzę;)
6 książek
Samochod
Kartki na święta
Woski YC
Nienawidzę nosić kurtek, ale że jako idzie zima, to trzeba mieć kurteczkę, więc takową zakupiłam. Jest ładna, chociaż jeżeli chodzi o kurtki to jestem wybredna i to bardzo. Kupiłam ją w sklepie internetowym mojezakupy.net Pierwszy raz robiłam tam zakupy, ale jest ok, mogę z czystym sercem polecić ten sklep.
marzy mi się sukienka od Victorii Beckham , już mam upatrzoną w Viqa Della Spiga https://viadellaspiga.pl/odziez/suki...ctoria-beckham. Uwielbiam jej ubrania
Pochwalę się wam, jaki kupiłam ostatnio płaszczyk na zimę - RALPH LAUREN PŁASZCZ - Odzież - Kobiety Soczysta czerwień, aby pobudzić się do działania w te zimowe, szare dni ;) Elegancki, ładny, z promocji ;) Czyli tak jak lubię, wszystko dzięki mojezakupy.net - to mój ulubiony sklep z ubraniami. Kupując w internecie kupuje tylko tam!