Witajmy na forum
Printable View
Witajmy na forum
Mam na imię Agnieszka i robię pazurki od listopada 2007,ukończyłam kurs i posiadam certyfikat jako stylistka paznokci,oprócz tego w salonie u koleżanki u której wynajmuje pokoik weszłam w małą kosmetykę czyli depilacja woskiem ,oczyszczenie twarzy,maseczki i mam zamiar od września jak moja córeczka pójdzie do przedszkola rozpocząc edukację w szkole kosmetycznej
Witamy witamy miło że do nas dołączyłaś :macham:
witam witam :):D
witam wszystkich:macham:
mam nadzieję że szybko się tu odnajdę :huh:
narazie troszkę ciężko;/
Witaj :) na pewno się odnajdziesz
hej Ewelinka :)
witaj Chanti25 :)
oby jak narazie to czarna magia:/
Właśnie dołączyłam do tego grona. Mam nadzieję, że wymienię się z Wami doświadczeniami.:)
Witam
Wytrwałości w dążeniu do celu i powodzonka :)
Cześć!
Co prawda nie pracuję w zawodzie "upiększacza dłoni"... ;)
Ale jak tylko mam czas, to lubię samej sobie pomalować jakiś artyzm.
Nie boję się koloru... :)
Więc uznałam, że to forum też może być i dla mnie.
Serdecznie pozdrawiam!
:kwiatek:Witam serdecznie
może macie jakieś cenne wskazówki:)
Co prawda nie pracuje w tym zawodzie:wstydek: ale uwielbiam miec tipsiorki na pazurkach, powiem ze mam chetke zrobic sobie kurs^_^
Ja tez Was witam :*
Powiem Wam, że pierwszy raz jestem na takim forum ;) ale pazurki stylizuje już od 6 lat i cały czas czegoś nowego się uczę... mam nadzieje ze od każdej z Was czegoś ciekawego będę mogla sie dowiedzieć :D
http://forum.wzorki.info/avatars/seq...ine=1236939722
hejka:)
witam:ok:
Spokojnie Martuś nie jesteś sama ja tez się motam :porazka: ale jestem dobrej myśli że szybko się nauczę ;)
Witam wszystkie pasjonatki sztuki pazurkowania:) Dziękuję za zaproszenie i pozdrawiam:)
Witamy i życzymy powodzenia w drodze do perfekcji ;)
:) myślę że znajdziecie tu coś dla siebie ;)
Witamy kolejną stylistkę :ok:
pozdrawiam :)<przytul>
witam również wszystkich :)
Witam wszystkich serdecznie
Miło nam że jesteśmy tym pierwszym ;) mamy nadzieję że miło będziesz tu spędzać czas :ok:
Witam wszystkich serdecznie!!!:macham: