*E-PAZNOKCIE.INFO*… Przedłużanie paznokci, Pielęgnacja paznokci, Zdobienia paznokci, Galerie paznokci, Ciekawostki … Wycinarka do linii uśmiechu
Nie wiem czy juz to bylo ,ale dzis dopiero znalazlam:)
Printable View
*E-PAZNOKCIE.INFO*… Przedłużanie paznokci, Pielęgnacja paznokci, Zdobienia paznokci, Galerie paznokci, Ciekawostki … Wycinarka do linii uśmiechu
Nie wiem czy juz to bylo ,ale dzis dopiero znalazlam:)
ja mam troche gesty french i nie umie pedzelkiem.robie sonda i wychodzi troche grubo.
ja robię pędzelkiem :D robiłam sondą, ale prawie zawsze robił mi się buła z frencha, wycinarka to jest sprawa względna, bo ja na przykład mam babeczkę, która się upiera przy minimalnym uśmiechu, najlepiej jakby było na prosto :/: same zresztą pewnie wiecie jak to jest...
tez tak robiłąm i te miałam bułe... jakiś czas temu przerzuciłam sie na pędzlek i przecieram uśmiech i jest jaki jest... tzn np taki : Załącznik 13015
żel do frencha mam raczej rzadki, ale jak mam czas to wkładam go do loowki i robi się gęstszy... pędzlem robi mi sie dobrze i na rzadkim i na gęstym :)
masz rację gęstość żelu nie ma dla mnie znaczenia, najwyżej kładę drugą warstwę cieniutką :D
woszczurku jak zawsze przepiekne te twoje pazurki..ale zwróciłam uwage tez na tło zdjeci...zawsze piekne!!
a ja frenchyk tez zawsze pedzelkiem "usmiecham"..:D
aaaaa.. dziekuje Pazurku!! ale to tylko dzieki jednej z moich klientek, która ma firmę z firanami (sprzedaje i szyje firany) i jak ma jakies odpadki to zawsze cos przywlecze, jak chcesz to poprosze ją żeby cos przytargała to ci podesle jakies większę strzepki (tylko ja zawsze muszę sobie je sama opalić żeby się nitki nie snuły)
---------- Dodano o godzinie 21:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:54 ----------
sorry za offtopa, ale jak kiedys robiałm zdjęcia na storle to teraz jak patrze to az mnie rzuca, takie fuj...
kroś własnie kiedys gdzieś dołączył film z ta wycinarką z YT :) dla mnie nie ma to jak czysty pędzel i wprawna ręka :D
To biore pedzel i od dzis cwicze french pendzlem.
I tak jak piszecie,przecierac linie usmiechu pedzelkiem.
Dzieki
do przecierania najlepszy jest krotki ukosny pedzelek:D
ja dziś robiłam pierwszy raz sondą i można zobaczyć u mnie w galerii jaka jest różnica w robieniu pędzelkiem a sondą. Jestem za sondą :D:D !!
Jeśli ma nam to ułatwić pracę to nie widzę powodu, żeby nie korzystać. "Pójście na łatwiznę" nie zawsze jest złe.
Chociaż ja wychodzę z założenia, że lepiej robić odręcznie "końcówkę" bo wtedy możemy ją uformować taka jaką chcemy.
I jak napisałam w jednym z poprzednich postów, tyle kasy za kawałek blaszki... Przesada. ;)
Muszę się pochwalić,że dzisiaj robiłam pierwszy raz french sondą i udało się!!! Dopomogłam sobie troche pędzelkiem maczanym w cleanerze ale wyszła mi nawet fajna i głęboka linia uśmiechu :) Nie wiem jak mi wyjdzie na prawej ręce,bo lewą chyba będzie gorzej sobie zrobić ale mam nadzieję,że też mi się uda. :))Robię pazurki tylko sobie i mojej mamie więc takie małe sukcesy mnie cieszą.:)
ja zawsze tak robię i jest ok :)
samym pędzelkiem chyba dużo bym nie zdziałała :)
Witajcie Kobietki!
Spotkałam się z czymś takim. Czy któraś z Was tego używała? Mnie bardzo zaintrygowało to urządzenie ( zaczynam dopiero i takie koślawce mi wychodzą jakieś ):wow: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=iwbshaNyJos"]YouTube - FRENCH - WYCINARKA PERFEKCYJNEJ LINII UŚMIECHU[/ame]
nawet fajne :) choć ten uśmiech wcale rewelacyjny nie jest.... lepiej ręcznie :)
filmik mi sie wiesza, ale chyba to takie metalowe jakby? widziałam to tylko na ebayu..:D
fajne ale raczej nie do żelu :p a ręcznie wiadomo lepiej a jaka satysfakcja że ładnie wyszło :P
Widziałam już dawno to,ale dla mnie takie se :/: Nie do każdego kształtu jaki chcemy osiagnąc lapiej samemu sie ładnie nauczyc pędzlem bo kiedys i tak trzeba będzie,ale na poczatek w sumie to może być.
jaj juz pisalam co mysle na ten temat na innych forach i tu napisze to samo: strata pieniedzy :P:D
ja pamietam, ze był juz gdzies poruszany temat tej wycinarki, nawet ten sam film ktoś wkleił tylko nie pamiętam gdzie on jest... :(
dla poczatkujacych ok, dla profesjonalistki - wstyd ;p
takze samo przez sie rozumie- poczatkujaca tez nie powinna z tego korzystac bo zeby osiagnac profesjonalizm ( lub choc jego zblizenie ) trzeba ĆWICZYĆ a nie chodzic na latwizne :)