PRZEDŁUŻANIE RZĘS za drogo?
Dziewczyny,mam problem. Znizyłam cenę na przedłużanie rzęs do 220zł ! Czy to nadal za drogo? Metoda jest bardzo pracochłonna,a materiał też kosztuje. Co zrobic,by klientki zaczęły przychodzić? Wiem,że 220zł to duzo jak na "jakieś tam" rzęsy,ale uzupełnienie u mnie jest w smiesznie nisiej cenie 40-70zł,a srednio wychodzi 50zł,więc w czym problem? Nie mieszkam w biednym mieście. Czy mam cene jeszcze zaniżyć?
Odp: PRZEDŁUŻANIE RZĘS za drogo?
mysle, ze po prostu jest jeszcze male zapotrzebowanie na przedluzanie rzes. Mimo wszystko kobiety wola tuszowac codziennie rzesy (kwestia przyzwyczajenia), a na wielkie wyjscie swietnie sie sprawdzaja kepki. Wiec obnizenie ceny nic nie da:(
Masz rację,ale kępki bardzo niszczą rzęsy i są na krótko,a ta metoda nie niszczy rzęs i utrzymuje sie aż do wypadniecia rzęsy naturalnej razem z syntetyczna czyli około 2miesiące. A poza tym ta metoda jest dobra dla osób uprawiających sporty czy chodzacych na basen,a może powinnam to zaznaczyc w ulotkach tłustym drukiem?
Mnie nie trzeba przekonywac :) , lepiej bedzie jak wyraznie zaznaczysz plusy tej metody, moze wiecej ludzi zwroci na to uwage i moze napisz tez ze dla mezczyzn tez sie nadaja, jezeli chca miec mlodsze spojrzenie.
A tak na marginesie, kepki nie niszcza rzes bo sie je do skory przykleja
a sama masz założone rzęsiska?? jeśli nie to załóż...klientki bardzo na to reagują,chwila moment i zauważą, pozazdroszczą ze też takie chcą... zaraz się będą pytać a jak a co i się skuszą ;)
a jak ceny u konkurencji?
Cytat:
Napisał
moje-paznokcie
Dziewczyny,mam problem. Znizyłam cenę na przedłużanie rzęs do 220zł ! Czy to nadal za drogo? Metoda jest bardzo pracochłonna,a materiał też kosztuje. Co zrobic,by klientki zaczęły przychodzić? Wiem,że 220zł to duzo jak na "jakieś tam" rzęsy,ale uzupełnienie u mnie jest w smiesznie nisiej cenie 40-70zł,a srednio wychodzi 50zł,więc w czym problem? Nie mieszkam w biednym mieście. Czy mam cene jeszcze zaniżyć?
Dowiadywałam sie w okolicy o cenę . Oscyluje między 500 ,a 300 zeta więc nie wydaje mi sie ,że u Ciebie jest wygórowana :)
no to nawet powiedziałabym że jest niska!! musisz napisac sobie banery, ze masz promocje (promocja zawsze dobrze brzmi haha) i info że uzupełnienie jest za grosze tak naprawde
u konkurencji dotąd 300zł ale teraz mają wiosenne promocje i tez kolo 200 zł zeszli. ale najgorsze,ze jakas dziewczyna w domu robi za 180zl,niby nie duza róznica,ale moze ktos na to poleci... ja w kazdym bądź razie z ceny juz nie zejde,najwazniejsze,zeby zdobyc stale klientki,bo przeciez skoro dziewczyny dają miesiecznie po 60zł za dopelnienie paznokci to ta cena za uzupełnienie rzęs nie jest duża.
A ja mam założone,ale przez mamę,a wiadomo,ze kursu nie przeszla i nie umiała za bardzo,wiec przedluzyla moze połowe moich. Efekt jest bardzo fajny,ale nie taki,jaki naprawdę powinien byc... A może zlecic komus rozdanie ulotek pod Galerią? Zwykle ludzie robiący zakupy w galeriach mają kase :)
no, zawsze to jest jakaś myśl, co do klientek to i tu mamy: http://forum.wzorki.info/stylistki-klientki-itp/705-jak-zdobyc-klientki.html
może zrób na 1 miesiąc promocje taniej, moze sie skuszą, ale to chyba najlkepej na czas komunii i slubów w maju :D
a co do kepek,to moja mama kiedyś miala i niestety wypadaly razem z jej rzesami. Nie wiem,moze dziewczyna,która je robila nie umiala tego zrobic,ale wiele osob twierdzi,ze zostaje po tym z połową swoich rzęs... :/:
no dokładnie, musisz to lepiej zareklamować, moja znajoma robi po domu za 200 zł a i tak ma klientki.
Wstaw fotki swoich prac jestem zainteresowana
---------- Dodano o godzinie 17:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:06 ----------
Buuuuu myslalam ze jestes blizej :(