Star nails tips,Practice nail tips, Claws Nail Tips, Promo Nail Tips-assorted sizes available on thenailcompany.co.uk
tu cos takiego znalazlam ale to nie w polsce,jeszcze poszukam:)
Printable View
Star nails tips,Practice nail tips, Claws Nail Tips, Promo Nail Tips-assorted sizes available on thenailcompany.co.uk
tu cos takiego znalazlam ale to nie w polsce,jeszcze poszukam:)
ja też właśnie szukam ;)
to chyba nie to:(ale jak znajde to wstawie
jakieś tipy edge tam były.. ale nie pokazane dokładnie..
Eureka!!!!!!!Juz wiem gdzie widzialam ..........na naszym forum:)
post 44 ivonna70 paznokcie edge:)
---------- Dodano o godzinie 19:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:27 ----------
I ty Chanti jeszcze dziekowalas za ten post,hihi
:glupek::glupek:no to ładna wtopa :glupek::glupek:
a ja znalazłam takie , ale nie wiem czy to Edge?
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.estetiq.pl/paznokcie-tipsy/tipsy-4.gif
Ciezko sie dopatrzec jaki to ksztalt,moze to i to??????
Poszukuję tipsów w kształcie szpicy.Wiem,że mają tu http://www.mariposanail.pl/p,pl,1030,nai-moscow+crystal+tips++100szt.html ale 100szt za 80zl troszkę drogo..Czy macie jakieś inne namiary??
Bardzo dziękuję:kwiatek::kwiatek:a czy linka to szklanych też masz??
od dobrejredy polecam :)
szpicow clear niestety nie widzialam, a najlepsze cleary tunelowe ma DR i PB:D
dziewczyny szpice na tipsach wygladaja okropnie, takie krogulce grube
pocwiczcie na formie wierzcie mi to nic trudnego, a efekt calkowicie inny- rewelka
szpice na tipsie wygladaja jak kurze pazury fe
a miala juz ktoras z was te zwykle tipsy clear od dobrejrady ?
co o nich myslicie?
polecam tipsy clear od dobrejrady. nie pękają. nie miałam z nimi nigdy problemu:)
Też mam tipsiki z głebokim tunelem:) ale od dawna używam tipsy od pewnego sprzedawcy na allegro:) dostałam je jakos pierwszy raz od klientki która postanowiła popróbowac sił sama...: nie wyszło i przyszła po ratunek i przyniosła paczuszke:) extra elastyczne nie pekaja szybkie w obrubce bo sa cieniutkie pracuje na nich od ponad roku i jestem zadowolona:) a cena jaka atrakcyjna 500szt. cos koło 25zł. sa to tipsy z krótka kieszonka z wyprofilowanym tynelem extra:skacze:
Jakiś czas temu pisałam, że firma Star Nails ma wprowadzić na rynek tipsy przeznaczone do robienia szpiców. Trochę to trwało, ale wreszcie się doczekałam i kupiłam z ciekawości, aby wypróbować. Tipsy są niesamowicie cieniutkie i elastyczne. Jedyne co trzeba zrobić po przyklejeniu, to zlikwidować minimalny próg.
Tak wyglądają, natomiast paznokcie przedłużone przy ich użyciu można zobaczyć w mojej galerii lub w temacie o szpicach.
ja mam tipsy z reni nail są świetne
a co wy na to? mariposa nail.czy efekt nie będzie podobny jak przy folii w tych edziach agulusi?
moze byc podobny tylko zastanawia mnie czy grube wyjda paznokcie, bo te rzlobienia sa dosyc glebokie i ile trzeba by akrylu zeby to wyrownac hmmm ale nie powiem ciekawe to to :)
---------- Dodano o godzinie 21:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:01 ----------
tu jest pokazane o co chodzi z tymi tipsami:D
http://forum.wzorki.info/przedluzani...html#post58018
hihi..n iezle:) ja czytałam ze powstaje efekt mozaiki
no wlasnie pozniej tez przeczytalam ze to jednak nie to:)
podobno w sklepoe ef sa jakies foremki na ktorych sie robi zeby uzyskac taki efekt jak ja na folii uzyskalam:D
dowiedzialam sie niedawno sama nie sprawdzalam bo boje sie tam wchodzic po tym jak sciaglam od nich 6 trojnow:/: