-
Odp: [Warsztaty Domowe]świąteczno-karmawałowy koncert życzeń, czyli misz-masz dla każ
O, jak miło, ciekawe czy i mój by dostał werwy na wieść o damskim najeździe :D Szkoda, że tym razem się nie załapałam, róbcie duuużo zdjęć dziewczyny, coście tam namodziły :)
-
Odp: [Warsztaty Domowe]świąteczno-karmawałowy koncert życzeń, czyli misz-masz dla każ
Paulistka czy ja się załapie na to drugie wolne miejsce ????:)
---------- Dodano o godzinie 11:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:45 ----------
Woszczurku mam jedno pytanko czy mamy przyjechać z czystymi paznokciami tzn bez żadnej stylizacji? czy też możemy coś mieć bo z tego co wyczytałam to frezarką też będziemy się bawić? ale z drugiej strony jak każda przyjedzie ze zrobionymi pazurami to troche nam zejdzie na piłowaniu :)
-
Cytat:
Napisał
juti2424
Woszczurku mam jedno pytanko czy mamy przyjechać z czystymi paznokciami tzn bez żadnej stylizacji? czy też możemy coś mieć bo z tego co wyczytałam to frezarką też będziemy się bawić? ale z drugiej strony jak każda przyjedzie ze zrobionymi pazurami to troche nam zejdzie na piłowaniu :)
myslę że jedna wolna rączka wystarczy, a druga może być zrobiona żebyście mogły sobie frezarką ściągnąć (tzn jedna drugiej). no chyba że bedzie wam szkoda zdjąć ładnych pazurków, ale to i tak sobie poradzimy:)
-
-
Cytat:
Napisał
juti2424
Paulistka czy ja się załapie na to drugie wolne miejsce ????:)[COLOR="Silver"]
Jaaaaaasne :lol:
Woszczurku takie przygotowanie dla nas :przytul: hehe :lol:
-
o to super :D dziękuje :przytul:
-
Nie ma za co :P A jak się umawiamy???
-
Woszczur powiedz mu ze przed swietami jeszcze 2 razy warsztaty beda wtedy wyremontuje wszystko:skacze::skacze:
a w ogole to ja juz dni odliczam i sie doczekac nie moge :D
-
Kochane, to w takim razie jedzie któraś pociągiem?
-
Dudejla ja chyba jednak jade pociagiem :)....
-
kurcze ...już sie doczekac nie moge...:skacze: jak by któraś chciała sie zabrac to jade autem..jestem z Mysłowic...
-
mnie to się juz snia po nocach te warsztaty i sniło mi sie dziś że było drętwo jak nie wiem, że nic mi nie wyszło, że były tylko 2 osoby, że zapomniałam o niespodzianka... oooooooooooooooooooo!!!!!
normalnie obudziałam się z krzykiem cała zalana potem!!
-
Oj...:przytul: Będziemy wszytskie!!! I nie będzie drętwo :skacze:
-
ja i paulistka bedziemy napewno + ty to juz 3 osoby..hehe wiec sen niespełniony...hihi i bedzie dobrze a o niespodzianki jak cos to sie same upomniemy wiec sie nic nie martw..hehe :P
-
Ja tez bede na pewno a ze mna jeszcze 2 osoby tez na bank...wiec spokojnie jest nas juz 6!!!!!!!! :D:D
-
No ja też na pewno będę muszę!! Aczkolwiek jadę do rodzinki do poznania i najprawdopodobniej będę jechała do woszczurka od razu stamtąd, mojego mężczyznę wyślę do domu z tobołami a ja się przesiądę w katowicach. Dlatego siędzę i myślę co będzie mi najbardziej potrzebne do robienia pazurków, żebym dała radę z tym wszystkim jeżdzić przez pół polski :skacze:
-
Dudejla...no niezle...:D.... z Katowic bedziesz jechac powiadasz...kurcze ja caly czas mysle czy jechac od siebie czy z Katowic :D:D:D:skacze: i tez kombinuje co pozabierac....a co wstyd pokazywac:skacze:
-
eeeh dlaczego nie lodz?? no nic ale wstawcie jakies FOTki KOchaneeE:)
-
oj fotki beda na pewno...duuuuuuuuzo fotek juz ja sie o to postaram :D
-
a ja żadnej z Was dziewczyny dobrze nie znam, ale i tak się mega cieszę na poznanie i na warsztaty:D
-
Insane ...mysle ze nie Ty jedna hehe...ja znam dziewczyny tylko wirtualnie:):) i tez nie moge sie doczekac az poznam na zywo...
a czym jedziesz?:D
-
hihi..i ja znam dziewczyny tylko wirtualnie...:) Dzisiaj miałam poznac Paulistke ale miałam tyle na głowie ze totalnie zapomniałam o spotkaniu:( PRZEPRASZAM...
-
Cytat:
Napisał
PAZURKOMANIA
hihi..i ja znam dziewczyny tylko wirtualnie...:) Dzisiaj miałam poznac Paulistke ale miałam tyle na głowie ze totalnie zapomniałam o spotkaniu:( PRZEPRASZAM...
Hehe...nie przepraszaj :skacze:
-
Kurcze gdyby bliżej bylo :(:(
buziaki i miluchnego szkolenia (warsztatów) dziewczynki :):*
-
Powodzenia dziewczyny :) dajcie znac jak bylo:):)