-
Odp: Kursy, opinie, doświadczenia
Cytat:
Napisał
chocolata
Możecie polecić jakąś szkołę we Wrocławiu? Cennik, metody, ilość kursantek w grupie)?
ja jeżdze do golden nails na warsztaty (pajęczno- Anna Kasprzak), ale na ostatnich była Asia Bobrowka i ona szkoli we wrocku
Stylizacja paznokci- Wrocław - Onet.pl Blog
a tutaj więcej cennik i inne
Tipsy Wroclaw - Salon Stylizacji Paznokci Golden Nails
polecam naprawde, miła osoba, dobre podejcie, duża wiedza i cierpliwość:)
-
Cytat:
Napisał
woszczur
Piękne dzięki Woszczurku:* Powoli dojrzewam do decyzji o kursie dlatego szukam polecanego przez innych. Waham się międzu PB a Golden Nails, ale szukam jeszcze czegoś z dotacji unijnych.
---------- Dodano o godzinie 09:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:19 ----------
Na te warsztaty niestety nie zaisalam się, ponieważ nie mialam juz kasy pod koniec miesiąca a Pani do ktorej napisalam nie chciala przesunąć terminu wplaty:( Żałuję bardzo bo cena byla naprawdę minimalna.
-
Czasem warto dziewczynki wyjechac specjalnie na kurs gdzies po za nasze miasto...
Ja życzę udanego wyboru :)
-
Czy któraś z Was była na szkoleniu NEW-NAILS?
Dziewczyny Moje Kochane,
Chciałabym pójśc na kurs stylizacji paznokci, chcę się szkolic w tym kierunku i pracowac w tym fachu.
Znalazłam szkołę stylizacji paznokci NEW NAILS, która oferuje różnego rodzaju szkolenia i kursy, mało tego - szkoła ta współpracuje z urzędami pracy i innymi instytucjami które finansują szkolenia zawodowe.
Chciałabym się dowiedziec czy któraś z Was Dziewczyny Kochane, była na tym kursie i jaka jest Wasza opinia.
Z góry bardzo dziękuję za wszystkie opinie i porady.
Pzdr ;)
---------- Dodano o godzinie 16:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:08 ----------
Zapomniałam dodac link do strony:
NEW NAILS Produkty do Paznokci, Szkolenia i Kursy Stylizacji Paznokci - Warszawa, Piaseczno
;)
-
Odp: Czy któraś z Was była na szkoleniu NEW-NAILS?
Ja wlasnie na Grzybowskiej ukonczylam kursik ale modul ze zdobieniami na tamten czas bylam z niego bardzo zadowolona jak jest teraz nie wiem ale roznie sie slyszy ze raz ok a czasami wiesz...
roznie to bywa...
z tego co wiem na pewno sa to wieksze grupy a wiekszych grupach wiadomo jak to wyglada przy jednym instruktorze..
najlepiej zadzwon tam i dowiedz sie czegos wiecej ile osob grupa jaki program nauczania co w nim jest ....
zastrzezenie jakie mialam i to dosyc duze nawet ze certyfikat wydali mi na zwyklym papierze a4 wiec to jest nie do przyjecia jak dla Mnie...
zapytaj sie o certyfikaty o zaswiadczenie unijne do certyfikatu to najwazniejsze sprawy i o tym musza udzielic ci szczegolowych informacji..
-
Super, dzięki śliczne za opinię i porady ;)
Mam zamiar dowiedziec się więcej, ale przedtem chciałam znac opinie innych osób - czy są pozytywne, czy negatywne....
A może znasz jakąś szkołę czy kurs, który naprawdę jest godny polecenia?
:)
-
Ja byłam na kursie New Nails :/
-
anaja może powiesz coś więcej? i wypowiesz się na ten temat?
-
Nie jestem szczególnie z niego zadowolona
-
a byłaś na podstawowym czy jakimś bloku/ czemu ni jesteś zadowolona?
-
Byłam na podstawowym, w wątku pt. Kurs Krakow wszystko dokładnie opisałam.
http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...html#post48374
-
Dzięki za te info. Teraz w takim razie szukam już innego kursu, po tym co przeczytałam.
Jeśli można spytac - na jaki kurs doszkalający teraz się wybierasz?
Pzdr.
-
Cytat:
Napisał
skarbenia7
Dzięki za te info. Teraz w takim razie szukam już innego kursu, po tym co przeczytałam.
Jeśli można spytac - na jaki kurs doszkalający teraz się wybierasz?
Pzdr.
Nie ma za co:)
Przed wyborem kursu trzeba sie dobrze zastanowić. Jeśli robisz to pierwszy raz (idziesz na kurs) nie wiesz jak ma taki kurs wyglądać i wydaje mi się że takie "szkoły" na tym żerują. Najlepiej popytać bo w ogłoszeniach wygląda to pięknie-ładnie w praktyce wielkie rozczarowanie:/
-
Wiem, dlatego wolę zapytac na forum o Wasze zdanie, zanim sie zdecyduje.
Czy znacie cos godnego polecenia?
Pzdr i dziekuje za wszystkie opinie.
;)
-
ja robiłam kurs przedłużania paznokci żelem (Glamour) w Kielcach na Staszica. Teorii nigdy nie miałyśmy (pani zapomniała przynieść kopie dla nas:help:). siadłyśmy i pani kazała robić:wow: podstawowych pojęć nauczyłam się na forum :porazka: cały kurs trwał około 9godzin + szybkie uzupełnianie po 2tyg. grupa 8osób + modelki w ciasnej salce. koszt 1200zł. totalna porażka.
dobrze, że mamy to forum!!!!:love:
ale kiedyś znajdę troszkę czasu i zrobię jakieś porządne kursy :hura:
-
ja się mialam wybrac do Golden nails ale chyba zmienie zdanie. znalazłam szkolenia u Korneli G-NAILS | Profesjonalna Stylizacja Paznokci | Szkolenia | Dustrybucja produktów Nfu.Oh po galerii mogę się domyślać że warto. jak na razie musze nazbierać kasiure...
-
oglądałam tą stronkę. niestety jak ostatnio byliśmy we wrocławiu to jechaliśmy z 5 godzin (+ przerwa na śniedanko) więc nieco daleko..
a czytałaś może o szkoleniach w silcare?
-
Cytat:
Napisał
asia
a czytałaś może o szkoleniach w silcare?
no właśnie czytałam ale nie bardzo mi się tam widzi. nie wiem czemu, kobieca intuicja??;P
-
hej, może wie ktoś cos na temat kursów Abc nails? u mnie w mieście są tylko ich kursy. czy porządnie uczą i czy warto się do nich wybrać? będzie wdzięczna za odpowiedź
-
Woszczurku, więc może się spotkamy:] Mam straszną chrapkę na kurs u Kornelii ale jak sądzę będę musiala wziąć to na raty rozłożyć i osobno żel i akryl zrobić:) Chwilowo kasa idzie na prawko jazdy, ale jak tylko zdam zrobię zrzutę po rodzinie choćby:D Myslę, że nie będę żałować!
p/s Jak tak pomyślę ile juz wydałam w tym roku na sprzęt i produkty.... jesoo byłby kurs jak nic:-x
-
Ja miałam kursiki w sosnowcu firmy SPN bardzo miła pani szkoleniowiec i dużo mnie nauczyła za metode zelowa form+ tips,manicure spa,kolorowy żel,kolorowy akryl zapłaciłam 1350 zł opłacało sie...:)a na warsztacikach byłam u Kasi Zbroinskiej w Gubinie pod niemcami tez z SPN-u i były rewelacyjne jak kursy a moze nawet wiecej z nich wyniosłam...wiec moge polecic :) czasami warto przejechac sie dalej..
-
Witam !!
Czy ktoś mógłby polecić mi kurs w Szczecinie?? Po proszę także o opinie :)
Z góry dziękuję ;]
-
Cytat:
Napisał
pinusia6
Witam !!
Czy ktoś mógłby polecić mi kurs w Szczecinie?? Po proszę także o opinie :)
Z góry dziękuję ;]
Nasza annamon79 jest ze Szczecina, sama chciałabym się u niej szkolić ale dla mnie to drugi koniec Polski:(
-
Cytat:
Napisał
tusia4ever
Nasza annamon79 jest ze Szczecina, sama chciałabym się u niej szkolić ale dla mnie to drugi koniec Polski:(
Jestem tu od niedawna znaczy od dzisiaj i nie bardzo się orientuję :P Ale radzisz iść do annamon79?? Wiesz może jaki jest cennik takiego szkolenia? Interesuje mnie metoda akrylowa :D
-
wejdz sobie w galerie naszej ani (annamon79)
Forum Paznokcie Wzorki.Info
Forum Paznokcie Wzorki.Info
i sama się przekonaj
wg mnie warto!!