-
Odp: [Konkurs]Grzeszne Szpony NieGrzecznej Dziewczyny
Cytat:
Napisał
chocolata
A można na sztucznej ręce?
trzeba na żywej :)
-
Cytat:
Napisał
zizia
dziewczyny do dnia 20.09. musicie mieć 30 postów.jak chcecie nabić X postów to róbcie w dziale offtopic np.gry i itp. na to miast posty które nie będą wnosić nic do danego tematu będą usuwane i traktowane jako spam . co grozi otrzymaniem ostrzeżenia. a i jeszcze jedno. PAZNOKCIE MAJĄ BYĆ UŻYTKOWE!!!!
.
zizia cos ci się pokiełbasiło ... 20.09 juz był :D
-
No trudno.. szukam w takim razie jakiejś ofiary;)
Aaaa.. i jeszcze prosba.. mozecie pod tematem wrzucić dozwolone kształty pazurków? Chodzi mi o techniczne rysunki lub zdjecia szpicków, pipe czy edzi. Będe wdzieczna!
-
Cytat:
Napisał
chocolata
Hyyyy... Grzeszne i użytkowe??? Jak dla mnie to ciut sie ze sobą gryzie. Nie będzie mozna poszaleć :(
jeśli o mnie chodzi to też uważam że tyćke się to gryzie ... ale w takim razie trzeba bardziej pomyśleć zeby byl wilk syty i owca cała ... a swoja droga gdzie jest granica miedzy tymi uzytkowymi pazurami a tymi nieuzytkowymi ??
-
ja mysle ze w tych nieuzytkowych to moznaby jakies figurki dokleic, a w tych uzytkowych to juz nie, bo chyba nie o dlugosc chodzi:huh:
---------- Dodano o godzinie 21:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:49 ----------
acha i jeszcze jedno, jak przysle profil reki to bedzie widac krzywa , a nie bedzie widac wzoru, wiec chyba powinien byc rzut z gory reki a nie profil?
-
Przykłady paznokci nieużytkowych zaczerpnięte z nailpro
-
Nieużytkowe to pewnie takie ;)Załącznik 9204 Ale czy takie szpice są użyteczne?Załącznik 9205
-
juz dopatrzylam zdjecia, czyli myslimy o tym samym:D
-
brawo!!!!!!!!!ja jak zwykle musze dojrzec heheh:D:D
-
no kurde fajny konkursik :skacze: juz mi cos w tym lbie zaczyna switac ;P tylko teraz na kim ja te szpice zrobie, bo pazurow zrbionych przez Anie na pewno nie sciagne!!
-
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
no kurde fajny konkursik :skacze: juz mi cos w tym lbie zaczyna switac ;P tylko teraz na kim ja te szpice zrobie, bo pazurow zrbionych przez Anie na pewno nie sciagne!!
Kochana Ty masz ten sam problem co ja :D bede chyba robiła mamie na lakierze... :lol:
a co do paznokci to chodzi nam głównie o to żeby nie było bardzo wystające zdobienie.. żadnych ograniczeń długości nie ma... chyba że się myle? ;)
-
Cytat:
Napisał
martitek
a może Etna wlecisz do mnie i razem pocwiczymy bo ja tez szpicow nie umiem :(
Ty pocwiczysz na mnie a ja na Tobie :D
i prace na konkurs gotowe
A gdzie mieszkasz? jak daleko ?:D
-
Gniezno, wiec sporo kilosów
jakos trzeba dac rade, ja znajde ofiare, Ty znajdziesz i na nich pocwiczymy
-
no niestety .... oj cięzko będzie :D ale w sumie juz doczekac się nie mogę :P
-
A ja to sie znowu zgubilam to np.kwiatki akrylowe odpadaja????????
-
kwiatki akrylowe jak najbardziej moga być:)
-
No ja w sumie myslalam zeby jakiegos golego pana zrobic z akrylu no ale wtedy byl by nieuzyteczny:)hihi
-
hehe dobreee;p ja juz weny dostaje;d
-
temacik fajny fajny tylko właśnie nie wiem czy będe miała na kim zrobić...
-
-
Uwaga !! Z administracją zdecydowaliśmy o rezygnacji z kształtu Pipe,
założenie konkursowe było na szpice i trochę się zapędziliśmy z tymi szpicami pipe ;) nawet niektóre osoby zaczynały się pytać jak wyglądają szpice pipe więc zostają tylko szpice i edge.
-
Cytat:
Napisał
Kamis
Uwaga !! Z administracją zdecydowaliśmy o rezygnacji z kształtu Pipe,
założenie konkursowe było na szpice i trochę się zapędziliśmy z tymi szpicami pipe ;) nawet niektóre osoby zaczynały się pytać jak wyglądają szpice pipe więc zostają tylko
szpice i edge.
ahhh nieeee Kamiiiisss!! ;(;( Dlaczego zrezygnowaliście?? ;( A nie mogą być same pipe?? ;(;(
-
szpilka przykro mi bardzo ale doszliśmy do wniosku że będzie sprawiedliwiej i łatwiej wam wybrać tą najlepszą pracę.
a ty to akurat nie powinnaś się przejmować bo już nie raz nas zachwyciłaś swoimi szpicami, potem zawsze czubeczek możesz spiłować i zostanie pipe :)
-
Fajny konkursik ale fakt ja szpicow to tez jeszcze na rece nie robilam...zobaczymy moze uda sie cos wyczarowac
-
Do pierwszego postu dodałem FAQ, z odpowiedziami na pytania na które już odpowiadaliśmy w tym temacie żeby nowe osoby nie musiały szukać.