ja będę na 1 łapce działać. Taki mam plan, choć... różnie bywa i może mi się jeszcze zmienić wizja:)
Printable View
ja będę na 1 łapce działać. Taki mam plan, choć... różnie bywa i może mi się jeszcze zmienić wizja:)
adminki widze szaleją z konkursami:)
może się skusze:D
dziewczynki jestem tu nowa :/: to znaczy że nie mogę jeszcze wziąśc udziału w konkursie?:(
Masz aktywność 4%, więc niewiele Ci brakuje ;) musisz się po prostu udzielać, możesz pograć w gry w dziale offtopic, podzielić się swoimi hobby....więc działaj :*
Pisiowa, wreszcie jesteś :*
ja tez wlasnei na sobie zrobie :P
no i pewno na jednej ;) i zaraz je sciagne po sesji hhahaha
ja tak samo jak Dymcia :D modelkę bym znalazła, ale wolę na sobie, bo będę mieć więcej czasu i nikt nie będzie marudził :skacze:
no dokladnie :D i mozesz poprawiac az do skutku hahaha jak ci sie cos nie spodoba :D
fajnie ze można jedna dłoń :D będę mogla robić na sobie;] widzę tak jak większość dziewczyn;]
widze ze konkursy na tym forum sa bardzo uwielbiane :d posty rosna w zawrotnym tempie a ja pozniej nadganiac musze :D
ja sie na arzie za zadne konkursy nie biore bo nie mam komu robic...a sama sobie nie zrobie bo jedna lapka mi wyjdzie a druga nie :( wiec wole poogladac Wasze cudenka :)
Wlasnie to jest tu fajne ze na jednej rączce wystarczy, więc zakasuj rękawy i do dziela kobieto.. świetna frajda!
A ja jak zasypiałam to chyba półtorej godziny myślałam jak zrobie każdy paznokieć i na jakim tle haha :D Mam nadzieję, że od moich świeczek domu nie zapalę... ;P
na też robie na jednej rączce :)
W mojej małej główce coś się kręci ale oczywiście czasu brak eh !
no i pazurki prawie gotowe,jeszcze ostatnie szlify^_^
---------- Dodano o godzinie 00:08 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 21:41 ----------
zrobione wysłane, nie mogę się doczekać by zobaczyć wasze prace, pewnie piękne będą jak zawsze
wow czarna777:o Ty juz zmontowałas swoje pazurki? gratuluje tempa;]
ja jednak na kumpeli robię;) bo idzie na targi fryzjersko-kosmetyczne jako modelka i chciała pod fryzurę pazurki zrobić :D a że mają być awangardowe to mój pomysł na zdobienie będzie pasował idealnie
ja chyba zrobie na jednej łapce,modelka już jest tylko jeszczeetrzeba coś wymyślec:good::D
hmm a ja nie mam pomysłu :(
ja tez raczej na sobie zrobie-nie mam zadnej modelki co by mi spokojnie caly dzien mogla poswiecic :)
ja już mam nawet pomysł :) jutro działam
ja juz pazurki zrobiłam(pierwszy raz nie w ostatniej chwili :D) teraz tylko ostatnie "szlify", fotki i wysyłam:) każdy ma inny kształt ale i tak jestem z siebie dumna, bo pierwszy raz robiłam takie pazurki:)
---------- Dodano o godzinie 12:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:29 ----------
Oo dobrze, że jest punkt 13. :D
ja nie mam pomysłu wcale
Zgadzam się...skąd tu tyle łapek znaleźć? męża trzeba pomolestować...:wstydek: