-
Odp: produkty Modena Nails
Edytakon no właśnie nie wiem co z nim nie tak u ciebie taki ładny a u mnie wygląda jakby płytka była przesilowana :(
Ela jest na prawdę fajny i gesty. Koleżanka go porównywała do alle i mowila że o niebo lepszy. Właśnie najlepsze że jak nawet w lampie przechyli się palec to to żel trzyma się elegancko nic nie spływa. No nie mieszałam go bo się boję że mi zbąbluje :( Może faktycznie jakaś trefna partia :(
-
Pinusia a gdzie go kupiłaś na allegro czy stronie sklepowej ?? A co do mieszania to ja bym zaryzykowała ostanio przekładalam clear do innego pojemniczka i tyle w nim się nazbierało pechrzyków powietrza :o ale zostawiłam na noc słoiczek odkrecony i po pęcherzykach ani sladu :D
-
Oni mają swoje konto na allegro i właśnie tam zamawialam :) O proszę więc chyba pójdę za twoja rada i tak zrobię :)
-
A jak z mleczno-różowym? Ładny jest, kryje troche i dobrą ma konsystencję? Chcę go wypróbowac i nie wiem czy mam zamawiać większą pojemność:)
To ten - modena - ŻEL UV MLECZNO-RÓŻOWY JEDNOFAZOWY 5g (1388125073) - Aukcje internetowe Allegro
-
używa go Zuzaneczka i bardzo fajnie wygladają te jej pazurki
-
No to super:) Muszę zamówić tą większą pojemność ;)
-
jak z jakością pilników ? testował ktoś?
-
Pilniczki są bardzo fajne bo sama je zakupiłam :)
-
Kusi mnie zamowic mały pojemniczek tego kamuflaża ,ale przy okazji tez zamówila bym przezroczysty tylko własnie w końcu nie wiem czy wziac ten średniogęsty czy gęsty doradzcie cos dziewczyny ;)
-
Cytat:
Napisał
pinusia6
Pilniczki są bardzo fajne bo sama je zakupiłam :)
a takie jednorazowe raczej są ? bo mi o takie chodzi - nie chce sie bawić z dezynfekcje pilników
-
chce kupić kamuflaż z modeny już sie na niego zdecydowałam tylko laski napiszcie cos jeszcze o tych żelach clear przezroczystych najbardziej boje sie tej konsystencji bo nie lubie takich żeli które splywają bym chciała juz dzis złozyć zamowienie tylko czekam na wasze opinie co do tych żeli clear średnniogęsty i gęsty bo nie wiem który wybrać :)
-
ja szukam cleara ale takiego żeby nie bąblował i nie spływał na skórki
-
ja mam z modeny nablyszczacz, wyprobowalam, super jest, tipsiaki jaki mowie Emilia tunelowe tez fajne, cleaner nie ejst zly, ale nie ma wystrzalu, dwa razy trzeba przecierac, bo dyspersje zostawia po jednym razie, mam jeszcze od nich pojemnik na cleaner, tez fajny, nic sie z niego nie wylewa, chociaz jezdze do klientek , wstrzasam i rzucam torbą, chyba sie skusze na ten clear bo teraz maja za 33 zlote 30 gram
dziewczyny, a ten mleczny roz to jak sie stosuje? jak kamuflaz, czy jak zel pink, czyli jak budujacy?-
-
-
Losek tak to raczej jednorazoweczki.
Jeśli chodzi o ten mleczny róż to ja go używam jak coverek ale nie nadaje się do przedłużania łoża bo nie mam 100 % krycia.
-
Ja Wam zdam relację. Ostatnio w końcu przetestowałam żele, które od nich kupiłam. Więc tak:
cover - :love: piękny :D 1-2 warstwy trzeba nałożyć.
Biały - :love: bardzo ładnie komponuje się z coverem. Średniogesty. 1 warstwa wystarcza ;)
Clear - :love: bardzo ładnie się rozprowadza i samopoziomuje;)
Co do akryli:
clear - jest też świetny :D Bardzo plastyczny ;)
Cover - plastyczny i ma naturalny kolor:D
Z czystym sumieniem mogę polecić :D
-
oo dodaje te zdjecia na smierc o nich zapomnialam:)
-
malutkaistotka te pazurki w całości wykonane są zelami z modeny ??
-
Elu to są moje pazurki, które są wykonane w całości żelami tej firmy ;)
Załącznik 36117
-
Biały bardzo ładnie wygląda ,ale ja mam do frencha więc kupiłam tylko kamuflaż no i clear sredniogęsty ale tego clera to wziełam 5g boje się żeby nie był za rzadki dla mnie
-
elax wszytsko oprocz bialej koncowki biala byla z ALle
-
ale biały Modena też ma bardzo fajny! :) Świetnie kryje i ładnie się utwardza, mam od jakiegoś czasu i nie narzekam! Na pewno zamówię znowu :)
-
własnie odebrałam moja przesyłkę z żelikami dziewczyny w słoiczkach konsystencja moje marzenie :love: jak wieczorkiem znajde chwilkę to cos wydziergam coverek ma piękny kolorek co do clear to wziełam tylko 5g słoiczek i już żaluję że wziełam taki malutki a nie wiekszy balam się że będzie dla mnie za rzadki a konsystencja wprost idealne to z obserwacji zawartosci słoiczków , jak w użyciu wypowiem się jak wypróbuje dla mnie ważne jest to żeby coverek nie splywał mialam wczesniej z basica ale ciezko mi było nad nim zapanować za bardzo mi sie rozlewał no ale może za mało mam jeszcze wprawy ;)
-
Cytat:
Napisał
elaxx76
własnie odebrałam moja przesyłkę z żelikami dziewczyny w słoiczkach konsystencja moje marzenie :love: jak wieczorkiem znajde chwilkę to cos wydziergam coverek ma piękny kolorek co do clear to wziełam tylko 5g słoiczek i już żaluję że wziełam taki malutki a nie wiekszy balam się że będzie dla mnie za rzadki a konsystencja wprost idealne to z obserwacji zawartosci słoiczków , jak w użyciu wypowiem się jak wypróbuje dla mnie ważne jest to żeby coverek nie splywał mialam wczesniej z basica ale ciezko mi było nad nim zapanować za bardzo mi sie rozlewał no ale może za mało mam jeszcze wprawy ;)
wziełaś ten Home ??
-
Cytat:
Napisał
losek78
tak wziełam ten :)