Pazurkomania uwierz mi ze odlot to najedelkiatniejsze okreslenie jakiego sie da uzyc:D:D....:skacze:
Printable View
Pazurkomania uwierz mi ze odlot to najedelkiatniejsze okreslenie jakiego sie da uzyc:D:D....:skacze:
To ja już sobie tego nie wyobrażam... :skacze:
Ale już się doczekać nie moge!!!!:tuptup:
Paulistka:skacze: ja tez bym sobie nie wyobrazala gdybym nie wiedziala co sie swieci:skacze::skacze::skacze:...chociaz w sumie wiem a i tak mi sie to jakos w glowie nie miesci:skacze:
hihi..wiem ze to delikatne okreslenie..:P..byle do lutego..i bedzie sie działo...:P...bitt czy to bedzie w twoim saloniku czy w wynajetej sali??...bo wiesz..przy takiej ekipce to nigdy nic nie wiadomo..:P:D:D:D:D:D
Ja sie tylko zastanawiam jak tam trafię ;) heh Autobus skończy na pksie i co dalej??? hahahaha
Niczym się nie martw!! :skacze: Znajdziemy Cię :D
dam ci do siebie nr, albo sie gdzie umowimy, ja znam sosnowiec jak wlasna kieszen wiec pomoge ci sie odnalesc:D
bitt sie wyprowadza z tego co wiem:) poradzimy sobie:)
oj tak dziewczyny właśnie dzis popisałam nową umowę na najem lokalu w sosnowcu :D a gdzie będą warsztaty ogłosze pod koniec stycznia
Gratulejszynnnnnn :skacze:
no wlasnie:D tak myslalam:D
Gratulacje:):) to chyba najlepszy prezent urodzinowy;)..Najlepszego Ciociu Bitt :):kwiatek:
Dziękuję za dopisanie mnie na listę:przytul:
boożeeee jeszcze tyle czasu:(
Valia zaraz sswieta sylwester to zleci..najgorzej bedzie sie wleklo w styczniu....:D...ale jakos wytrzymamy:P...
mnie to chyba czas baaaaaaaaaaaaaaaaardzo szybko zleci :P non stop katowice-sosnowiec hahahaha
omg, to współczuję bittt. Ale poradzisz sobie:D
kto jak nie ja :P
uaktualniłam liste
wow lista imponujaca :)....
zobaczymy ile sie osób wykruszy
omg:D ja napewno się nie wykrusze:D