poczytaj tez tutaj ;)
http://forum.wzorki.info/metoda-akry...cy-liquid.html
Printable View
poczytaj tez tutaj ;)
http://forum.wzorki.info/metoda-akry...cy-liquid.html
Ja używam koci język 4 z lady pefect!! jest ok:ok:i na takim też sie uczyłam!!!ale sprobuje owalem porobic...ciekawe jak sie bedzie robic:)
Ja uwielbiam kociaka #4 PB :)
_MarGab_ KOLINSKY No4 akryl koci języczek do zdob (1069634591) - Aukcje internetowe Allegro
A co myślicie o tym ? ^_^
też się skusiłam na ten od Margrab - nic fajnego :/
lepiej ciut dorzucić i kupić PB ...
albo dorzucić jeszcze więcej i Astonishing - tylko jak już dobrze się znamy z akrylem , bo szkoda takiego drogiego pindzla na początek :placz:
ja mam koci język 4 do kwiatków, jakiś z targów kosmetycznych za 20 zeta i nie narzekam
jednak muszę zakupić oval 4 bo niestety ale kocim nie da się wszystkiego zrobić :)
Też myślę że na początek będzie taki ok ^_^ zamówię go i dam znać jak mi idą prace z akrylem.Kwiatki są bardzo ładne. Chciałabym w końcu się ich nauczyć. Jak w końcu oswoję się z akrylem, to kupię na prawdę dobry pędzel.
Buziaki dziewczyny :* Dzięki za opinie :)
Ja zamówiłam takie:
ellio.pl - Pędzel składany koci język #1
ellio.pl - Pędzel składany koci język #5
Jak wytestuję to powiem czy się nadają, ale myślę, że do nauki i za taką cenę mogą byc.
farbstift, o to napisz jak wypróbujesz :) Bo ja się przymierzałam kupić właśnie ten #1, ale bałam się, bo jak kupiłam od dobrej rady to i włosie mi się rozczapirzyło i nic nie można było nim robić, niby malo kosztuje, no ale mimo wszystko jak mam zmieniać te pędzle co jakiś czas to wolę jeden normalny ;)
ja swój stary zniszczyłam, ale za radą forumowiczek umyłam w odżywce do włosów, zostawiłam na noc w ręczniku papierowym...potem uformowałam w białku i się naprawił:)
No ja niestety swój przed przystapieniem do forum wyrzuciłam :D Wiec nie miałam już co ratować.
A Ja polece wam Moj pedzelek AnnCarla ktory specjalnie sama profilowalam by był na prawde odpowiedni do malych i duzych kwiatkow jest to 4 delikatnie wydłuzona ,jest rewelacyjny,możecie Mi wierzyc na słowo..cena za pedzelek to 40zl..a dziewczyny ktore juz go zakupiły u Mnie na kursie sa bardo zadowolone..rownie wykonuje serie z krysztalami Swarovski,wedle zyczenia..:)
ja już dawno kupiłam taki pędzel http://www.dobrarada.com.pl/index.ph...-czarna-raczka . Używałam ze 3 razy i się tak rozczapirzył- tak jakby rozszedł się na pół w tą płaską stronę. Drogi nie był, a ja miałam w planie uczyć się lepić kwiatki, nie chciałam dużo kasy wydawać, no ale bez jaj żeby po kilku razach nie nadawał się do użycia... Jestem pewna że dobrze go "użytkowałam" itp. Trudno, będzie do żelu i tak miałam w planie zmienić na oval, ale jestem trochę zawiedziona .
farbstift- mogę prosić o linka do tej cudownej mikstury? nie mogę znaleźć w wyszukiwarce... może mój też da się uratować? :)
Annamon a są już pędzelki do akrylu nr 8 albo 10 ?:)
Kamilko wrzuce zdjecie a w nastepnym tygodniu beda juz wszystkie na mojej stronie www.anncarla.pl
Tak Agus ale mam 8 okragła i płaska 10 jeszcze nie mam..;)
ja mam z allepaznokcie za 16 zł i jestem zadowolona, ale potem drugi raz kupilam ten sam i juz nie był taki koci.. nie wiem, moze sie pomylili i mi inny wlozyli.
mnie tez kocim robi sie najlepiej kwiatki :)
a ja kupiłam kolinsky, bo tak mi wszyscy polecali i rozleciał mi się po jednym użyciu O_o nie wiem czy jakiś feralny był czy jak, ale zraziłam się ;(