słońce było przez 3 dni a teraz pewnie 3 tygodnie będzie padać
Printable View
słońce było przez 3 dni a teraz pewnie 3 tygodnie będzie padać
ale upał dzisiaj :jupi:
a u mnie leje cały dzień ale to dobrze bo dzisiaj sobie w domku posiedze:)
a u mnie 2 dni słoneczki i teraz znowu leje.... ;(
U mnie wczoraj było pięknie, a od wieczora zaczęło lać i tak leje dzisiaj.
u nas dzis cieplutko bylo super
w koncu
u nas słoneczko ale wiatr :( i co chwile chmury co najmniej trzy razy uciekałam do domu, bo myślałam, że będzie burza a tu nic :P
u nas się ciepło zrobiło, ale pewnie wieczorem lać będzie jak zwykle :/:
U mnie dzis była śliczna pogoda, aż po pracy pojechałam na grilla ze znajomymi w plener :) uwielbiam lato
u mnie też było pięknie ale to dlatego, że miałam dniówkę w pracy....na wekend znów zimno zapowiadają i deszcze podobno;( i do środy ponoc brzydko.....;(
u mnie wiaterku nie ma na dworze przyjemnie (tak no nie chłodno i ciepło, jakbym mogła powiedzieć "odświeżająco" :D)
u mnie pada :( nienawidze deszczu..
buuu u mnie od rana pada ale to standard jak się zaczyna Święto Trzech Braci ehhh do d...i nigdzie nie pójdę z bąblem a o 9 ma być Pectus buuu
pochmurni i przelotne deszcze :(
Kurde 1 dzień lata i znowu deszcz i zimno no co za wakacje !! ;(
u mnie duchota jak nie wiem co chyba bedzie padalo.
U mnie właśnie zaczyna się burza i jest czarno. Chyba nieźle da popalić, bo idzie wolniutko, ale już ją słychać.
u mnie trochę pogrzmiało ale przeszło bokiem na łódź poszło chyba :P
No i leje jak diabli, ale myślałam, że będzie gorzej. no chyba, że się dopiero rozkręca.
u nas w Limerick goraco ponad 30st
u mnie do południa było gorąco ale już po południu strasznie lało i po moich czyściutkich oknach już nie ma śladu;(
U mnie od 3 dni leje :( dzisiaj tylko mniej padało i na szczęscie bo do szczepienia z mała leciałam heh a ja chce słonko od piątku bo nad morze pędzimy buuuu
u nas dosc dobrze
dzis bylo przyjemnie
a u nas dzisiaj burza za burza. i leje. a ulica była jeden wielki rwący potok. nawet nakręciłam to na telefonie ale nie wiem jak mogę to wgrać wam ;(;(;(żebyście mogli to zobaczyć.
u mnie ziiiimno strasznie. Cały czas leje :(