:kwiatek::kwiatek::kwiatek: Dziękuję kochane i kochani moi :przytul::przytul:
Printable View
:kwiatek::kwiatek::kwiatek: Dziękuję kochane i kochani moi :przytul::przytul:
Moim pierwszym i najważniejszym zajęciem jest wychowywanie dzieci :)
Moją pasją jest taniec.
Tańczę od prawie 9 lat :)
Pazurki Fryzurki i Gototwanie to kolejne hoby :D
ja prócz pazurków mam niewiele zajęć, prowadzę sklep z artykułami do paznokci, rozpieszczam chłopaka i zwierzaki (2 psy i 2 koty) i uwielbiam wyszywać, haft krzyżykowy to jest to co tygryski lubią najbardziej, ostatnio zrobiłam nawet prezent znajomemu, podarowałam mu wyszyty i oprawiony obraz tak się ucieszył, ze aż się popłakał, to chyba dla mnie najcenniejsza ocena mojej pracy.
może pokażesz jakieś swoje hafty :)
jak zrobię fotki to na pewno, a tymczasem ma tylko ten jeden co był podarowany w całej okazałości tylko fotka nie bardzo
---------- Dodano o godzinie 15:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:06 ----------
http://img22.imageshack.us/img22/4503/40181115.jpg
Shot with FE170,X760 at 2009-05-24
Slicznie to robisz
paznokietek1000 - imponujące:)
ja tez po za pazurkami wyszywam sobie...:]
---------- Dodano o godzinie 22:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:22 ----------
ale nie wkleje zdjec bo nie mam a moje wszystkie pracy sa rozdane po mojej rodzince jak skoncze ten obrazek ktory zaczelam to wkleje
a ja sobie zdjecia cykam :)
rysuję ;)
no i oczywiscie piekne rekodzielo!
slicznie, napewno pracochlonne
---------- Dodano o godzinie 18:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:16 ----------
sliczne,najbardziej podobaja mi sie krowki
Jesli chodzi o mnie, z zawodu jestem pielegniarka, pracuje na internie,obecnie jestem na urlopie wychowawczym bo mam malego szkrabka, mam tez troje starszych dzieci, 18,16.Jak sie okazalo ze jestem w ciazy , dotarlo do mnie ze nie bede m0ogla pracowac w szpitalu, wiec zrobilam kurs i robie paznokcie,zawsze o tym marzylam,wiec dorabiam sobie na pazurkach,kilka godzin wtygodniu wsiadam do karetki (zastrzyki) no i mam duzo czasu dla dzieci, ale zeby moj ukochany Robercik nie pracowal w Irlandii byloby krucho,a tak jest dobrze,
Piękne :wow: :)
:wow: o w mordeczkę!! szacuneczek i pokłony - jaką to trzeba mieć cierpliwość żeby takie kilometry dziergać???????????
---------- Dodano o godzinie 21:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:48 ----------
a ja (od niedawna co prawda) interesuję się akwarystyką słodkowodną...
ze względu na warunki i lenistwo :) nie zdecydowaliśmy się na inne zwierzątko dla Julci :P jak na razie hodowla Guppików się powiększa :D
mamy też rybę - kota i 2 neonki..... jak zrobię fotkę naszego 84 l akwarium to wrzucę :)
Dzięki!! To jest dobra metoda, aby się uspokoić i wyciszyć. Akwarystyka też bardzo uspokaja, bo musisz delikatnie obchodzić się z rybkami w czasie prac pielęgnacyjnych w akwarium. No i bardzo przyjemnie jest usiąść przed zbiornikiem i popatrzeć sobie jak pływają, jak się gonią. Jak będziesz miała zdjęcia to wklej koniecznie.
ja interesuje się również fryzjerstwem i bardzo lubie robić makijaże, sporo czasu zajmuje mi współpraca z firmą perfumeryjną, uwielbiam pracować z ludźmi aczkolwiek praca z pewną częścią osób jest dość trudna, jednak jak się ma zamierzone cele, to warto je realizować
dziękuje ślicznie, ja przy wyszywaniu odpoczywam, i do tego ćwiczę ręce żeby mi się nie zastały przy tipsiakach, bo cały czas to samo się nimi robi i mam mały problem z lewa ręką więc przy wyszywaniu zawsze ją troche rozruszam
Witam, Ja oprócz robienia paznorci, de facto bez kursu, ale szło mi dobrze i miałam w te wakacje iść na komplet kursów ale niestety nie będę mogła dalej się tym zajmować z powodu uczulenia na żel musiałam zakończyć swoją karierę. Tak wię pozostaje mi jedynie dopingować inne osoby i oglądać różne piękne prace (czasem to nawet się człowiek popluje jak widzi jakieś cudo;)). Więc poza tym wychowuję praktycznie 11miesięczną córcie Anetkę i jestem członkiem klubui motoryzacyjnego Audi A4 Klub Polska co widać w moim podpisie.
Ja od czasu do czasu robię kwiatki :kwiatek: z bibuły/krepiny :) teraz jestem w trakcie tulipanów
o kurde...zaj**** są-masz talent :)
szczęka mi opadła rewelacyne te bukieciki
wow, aż się poplułam ;)
gratuluję talentu:good:
Ja mam w sumie jeden naprawdę dobry....
umiem dobrze grać....
mężowi na nerwach ;);)
hahaha dobre to mnie rozbroilo, ja tez w tym zakresie jestem utalentowana :p
miminka jestes szatan :P jejjjuuu cudowne te bukieciki.. rozkręć interes ;P
ile Ci czasu to zajmuje tak mniej wiecej ?
o kur** ale piękne!! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
sprzedajesz je? :)