no już się nei mogę doczekać, ale większość mydełka itp:D
Printable View
no już się nei mogę doczekać, ale większość mydełka itp:D
Asia no i masz już te paczuszke????
Dziewczyny uwiódł mnie żel do mycia twarzy Pur Camille... ślicznie pachnie i zmywa dobrze makijaż:) ja nie używam mleczek wole myć twarz wodą i ten żel naprawdę mi się sprawdził. Polecam
głową w mur.. w czwartek chyba przyszła do mnie oferta, ale nie nowa, taka 'dodatkowa' powiedziałabym, więc się zdziwiłam i zadzwoniłam do nich, czy może mój list zaginął na poczcie, ale nie, w realizacji.. myślałam że dziś będzie..;(
kurcze strasznie długo to schodzi chyba bym sfiksowała
w końcu dostałam, kilka dni temu:D gratisów poza tymi 'ustalonymi' nie było, wieczorem wrzuce fotki. zakochałam się w tej serii nature ze stałą ceną (mydełka, balsamy itp)...
musze do domu pozbierać...:D ale tak:
woda zielona herbata jest boska, z tej serii jeszcze werbena mi sie podoba i teraz coś nowego wchodzi Yves Rocher - Kosmetyki roślinne, Perfumy, Makijaż, Kremy do twarzy
tu jest kosta musujaca do kapieli z tych artykułów Yves Rocher - Kosmetyki roślinne, Perfumy, Makijaż, Kremy do twarzy no po prostu boskie zapachy, brzoskwinia jest nieprzeciętna
ta cytrynowa maseczka tez jest swietna, jak by się nakładało wodą z cytryną bardzo delikatna. w większości to reszta to mydła szampony itp:)
no super. Ja mam włąsnie taka wode tylko werbene i pachnie taka świeżą cytryna:) lubię ją:) kosteczkę też mam malinową i jeżynową-śliczny zapach:) ehh ten YR to jednak kusi zapachami:) ja najbardziej jednak wole od nich wszystko co lawendowe:)
uwielbiam YR!!.
Kiedyś były tyćkę lepsze , ale teraz też są swietne ;))
;]]
dziewczyny robiłyscie zakupy z tej oferty co jest prezent za 124 zł???? co to za prezent?
ja nei robiłam. za to zakochałam sie w czarnej kredce, trzyma cały dzień!! jak kohl praktycznie, jest boska. z tej tańszej serii
ja teraz przeczytalam na innym forum o tym gratisie za 124 zł i są to przeróżne rzeczy miedzy innymi po kilka rzeczy z kolorówki, po balsamy i perfumy jaśminowe... raczej się opłaca zmaówić:)
a ja nigdy nie miałam styczności z kosmetykami tej firmy, aż wstyd się przyznać
Ja miałam raz daaawno temu jakiś żel do kąpieli/pod prysznic, był taki fajnie śliski, ale wysuszał skórę,
sprawdziłam skład a tam m.in wodorotlenek sodu (NAOH) stąd śliskość i wysuszanie skóry, zniechęciłam się,
ale pewnie teraz sporo się poprawiło:D
na bank :). Mają jescze taki fajny szmpon.. Phytum activ, czy cos takiego : ))
ja w sobote zrealizowałam ulotkę kwietniową i kupiłam sobie peeling roślinny - REWELACYJNY PRODUKT!!!!!!!!!!! a jako prezent dostałam dwa produkty po 50 ml tzn żel pod prysznic malinowy i balsam do ciała oliwkowy:) no i dwie dodatkowe pieczątki na kartę klienta:) aaaa no i ulotke z nowym zapachem flowerparty-bardzo miły owocowo kwiatowy zapach:)taki wesoły:)
własnie jutro chce zrealizować, a bralaś sobie tą mini torbępodróżną? bo ona najbardziej mnie kusi:D
nie brałam tej torby bo nie potrzebowałam nic więcej oprócz tego peelingu. ale widziałam ją w sklepie i jest całkiem spora. Asia napisz jutro jak udały się zakupy:)
asia zrobilas zakupy? nic się nie chwalisz:)
nie chwale bo w koncu nie pojechaliśmy :) tak to bym juz fotki wstawiła:D na dniach jakos musimy sie wybrac ale ostatnio jakos duzo zajęc:)
dostałam dziś z Yves Rocher nową ofertę wysyłkową która mi się nie podoba i ulotkę do wykorzstania w sklepie i podoba mi się ten naszyjnik który jest w ofercie:) ale troche się zawiodłam bo w maju mam urodziny i myślałam że dostanę od nich jakąś specjalną oferte na urodzinki a tu NIC:( szkoda:(;(;(
idz do sklepu w dzien urodzin:D ja nic nowego nie dostałam,moja ostatnia gazetówka ciekawa
ja dostałam od Yves torbę na zakupy, mnóstwo próbek i katalogów. I mam zniżki 35% na 2miesiące (wiokrotnego użytku) :D a nic nie kupiłam, tylko sie na kartę stałego klienta zapisałam:)