jakie piękne paznokcie u malutkich paluszków .Ja mam tak jak kobieta z pazurem 2 paluszki mniej do roboty , bo na małych paluszkach nie mam prawie paznokietków:skacze:
Printable View
jakie piękne paznokcie u malutkich paluszków .Ja mam tak jak kobieta z pazurem 2 paluszki mniej do roboty , bo na małych paluszkach nie mam prawie paznokietków:skacze:
Pazurkomania piekne stopki,ja malego paluszka mam malego ale da sie cos tam zrobic
spokojnie to nie moje stopy...choc bym chciała..:)ja tylko swojego czasu ze tak powiem dbałam o ich wyglad...:P
moje pazurki na dwuch palcach maja tendencje do zadzierania sie do góry jak podrosna..chyba by im sie klamry przydaly ale mnie umiem ich zakładac...
Ja tez nie buduje krzywej .
I tak jak piszecie trzymaja sie zadlugo.
Zastanawiam sie czy na stopkach tez uzywacie cover??
z uroda.pl
nie ma żadnych budowanych krzywizn
Piękne te Wasze prace!!!!!
Ja z kolei wogóle nie mam popytu na żeliki u stóp w gabinecie... Przy kazdym pedi maluję paznokcie i kobietki sa na tyle zadowolone,ze chetnie co miesiąc zmieniają kolory :)
Chyba,ze mam paznokcie do rekonstrukcji lub wrastające...wtedy akryl i tylko akryl :)
O kurcze, i ten lakier to im się miesiąc trzyma na naturalnym paznokciu? :wow: Jakich lakierów używasz?
Spokjnie i kolorowe i french miesiac sie trzyma.
Uzywam lakierow CM. Podkład Orly Bonder i Speed Finish z Ez Flow. Pazurki po miesiacu wygladaja jak zeliki do uzupełnienia.
Wystarczy prześledzić temat, bo po jednym ostatnim poście sie nie dowiesz :)
Poprostu nie wszystkie mamy piekne i duze paznokietki i stopek, szczegolnie jesli chodzi o ostatnie paluszki. Mnie tez to dotyczy, wiec nawet jak mam ochote na jakies fantazyjne ozdoby, to musze je spełniać na siostrze, bo u mnie nie ma gdzie ich robić :)
Dziewczyny a jednak jak zachodzi potrzeba przedłużenia paznokci u stóp (oczywiście minimalnie) to jak podkładacie formę pod te malutkie pazurki ?
Kasiu nie trzeba podkładać formy można nadlać żelik na paluszek delikatnie a później podważyć żeby się odkleił i wypiłować ładnie ;) ja tak robię przy małych ubytkach :) a jak chcesz troszkę więcej przedłużyć możesz podłożyć sobie jajeczko od formy :)
Dziewczyny ja rowniez miałam problem z braku paznokcia na ostatnich palcach ale przez jaki czas, okres 4 miesiecy nakładałam krople akrylu na to co tam bylo bo paznokciem tego nazwac nie mogłam i pieknie wyrósl mi pazurek i do teraz nie mam juz problemow,wszystko pieknie rosnie a ja mam wszystkie pazurki pomalowane..i problem z głowy..
Hej.:) Tak wlasnie sie zastanawiam nad poszerzeniem swoich uslug o pazurki u stop,bo juz kilka dziewczyn pytalo mni czy robie, tylko nie wiem jak sie do tego zabrac, robie pazurki w domu, nie mam specjalnego fotela i nie wiem jak to wszytstko sobie zorganizowac. Przeciez klientka nie zalozy mi nogi na stolik hehe ;P napiszcie jak wy to robicie. Sezon letni- trzeba zadbac o swoje stiopki ;) Pozdrowionka:*
Cocaine, wcale nie potrzeba specjalnego fotela.. :) Ja robię to tak: Klientka siedzi na sofie, stopy trzyma na pufie, ja siedzę na drugiej i pracuję. :)
a mi ostatnio za podnóżek posłużyła wielka maskotka tygrys :D
ja to do salonu musiałabym iść aby żelki albo cokolwiek zrobić na stopach:( mam za duży brzuszek i nie daje rady sama sobie zrobić:( ale jak robiłam znajomej to też bez krzywizn.
ja krzywej nie buduję, doprowadzam do tego aby płyteczka pięknie wyglądała, a cover używam w zależności od samej płytki klientki - niektóre bardzo ładnie wyglądają bez :)
---------- Dodano o godzinie 22:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:55 ----------
jeżeli chodzi o wygodę robienia - ja na kolanka kładę ręczniczki papierowe i na te ręczniczki klientka kładzie mi nóżki - najwygodniej :)
:P
rowniez nie buduje bo nie ma takiej potrzeby i co ciekawe ze u stop zel nie odpryskuje tak jak to u rak nieraz sie zdaza gdy cofa sie zel przy utwardzaniu. U mnie jak zaczyna sie sezon letni to prawie kazda pani ktora robi raczki dolancza stopki i pedicure i zel wiec na wakacje jest super zarobek nawet lepiej niz na sylwka:)
No to dentycznie jak u mnie Delyszys- jak dłonie to i stópki. Pogoda się poprawia, ludzie wskakują w odkryte bucisze. No ale żeby pokazać stópki najpierw trzeba o nie zadbać :)
powiedzcie mi ile bierzecie za żelowanie stopek??
wlasnie mam zamiar sobie zażelowac pazurki u stop
tylko ostatnio na duzym palcu zlamal m sie paznokciec i nie wiem co teraz zrobic zostawic skorcic 2??czy przedluzyc tego zlamanego?
Malutkaistotko ja borę za zażelowanie stóp 40 zł :)
malutka najlepiej przedłuż ;)