-
Odp: Książka "Piękne paznokcie, Pielęgnacja i zdobienie"
jestem tego samego zdania ze nie warto kupowac tej ksiazki jak rowniez ksiazki zdobienia zelem i akrylem..
beznadziejne wydania nie wnoszace nic tylko metlik w glowie mieszaja..
dobre wydania to dermatologia dla stylistow,zostac mistrzem i podrecznik dla stylistow choc wzory przedstawione w tej ksiazce rowniez sa beznadziejne ale za to wielle cennych wskazowek i pomocnych materialow..
-
-
tak wlasnie o ta chodzi..teraz podobno ma wyjsc jeszcze jedna lub juz jest ale jak na razie jeszcze nic Mi nie wiadomo..
-
Kolejna jeszcze chyba nie wyszła ale już lada dzień z tego co kojarzę..
I rzeczywiście - także Dermatologia warta jest zakupu.
-
Cytat:
Napisał
Studio Kreacji
Czyli jeszcze długa droga przed Tobą :)
Nie każdy jest taki idealny.... widocznie to pseudostylistki według Ciebie robiły paznokcie do tej publikacji..
-
A powiedzcie gdzie mogę kupić ksiązkę ZOSTAC MISTRZEM oprócz allegro .W internecie nic nie znalazłam na temat tej ksiązki.
-
prosze podawac uzasadnienie dlaczego nie pol,ecacie lub polecacie ksiazke.osoby ktore pytaja na pewno by chcialy wiedziec dlaczego nie warto wydawac na nia pieniedzy pozatym ze sa w niej lopaty
-
Wydaje mi sie ze to jest tak ,kazda ksiazka ma cos w sobie.Dla jednego mniej dla drugiego wiecej.Nie ma glupich ksiazek.Tylko jest pewien etap ze dla jednego wlasnie ta ksiazka jest super a dla osoby ktora juz przeskoczyla ten etap nauki juz jest do niczego.I tak jest w kazdej dziedzinie.
-
Cytat:
Napisał
elaxx76
A powiedzcie gdzie mogę kupić ksiązkę ZOSTAC MISTRZEM oprócz allegro .W internecie nic nie znalazłam na temat tej ksiązki.
w hurtowniach, zdaje sie ze w gazetach sa kupony do zamowienia ale na allegro jest lepsza cena
a tu link do zamówienia nail artistry Nail Expert - Home - Profesjonalna pielęgnacja rąk i nóg, przedłużanie i zdobienia paznokci
a jakby ktoś znalazl na necie to dajcie znac:)
-
Cytat:
Napisał
Studio Kreacji
Czyli jeszcze długa droga przed Tobą :)
Wydaje mi się, że normalna, nie każdy lubi na skróty.
-
to jakie najbardziej polecacie ?
-
Odp: czasopisma paznokciowe online
A z jakich książek i czasopism same czerpiecie wiedzę i pomoc? Chyba malo tego na rynku;-/
-
ostatnio przypadkiem trafilam na ta ksiazke w ksiegarni i ja kupilam jest przydatna bo wszystko fajnie jest na zdjeciach pokazane krok po kroku jak robic dane zdobienia i jak dbac o paznokcie czy dlonie moze nie wszystkie zdobienia w tej ksiazce sa ladna przynajmniej mi nie wszystkie sie podobaja ale jak najbardziej polecam ta ksiazke bo jes bardzo pomocna dla poczatkujacych
-
Czasopismo pazurkowe..
Poszukujac na Facebooku profili pazurkowych natknelam sie na taka informacje z wczoraj,po angielsku
The ImagiNAILtion nail art magazine is running a cover contest. The winner who sends the best front cover photograph and step-by-step tutorial will win US$1000, have their work on the June 2010 cover and their step-by-step published inside!
2nd place gets $500 and 3rd gets $250 - we may also publish their step-by-steps in future issues.
So let's see what you can do!
More information can be found here: www.imaginailtion.com
Wyslalam zaproszonko na ktorym mam zdjecia pazurkow to tego pana i zobaczymy co sie stanie:)A to ogloszenie moze ktoras z naszych kobietek zainteresuje:)
-
Odp: Czasopismo pazurkowe..
nie wydaje ci się trochę dużo?
boję się że wysyłasz z podpisem że mogą przetwarzać a po nich ślad zaginie łącznie z twoją pracą.. jak myślisz?
-
Ja tylko zaproszenie wyslalam do tego czlowieka i nic wiecej.Niewiem co o tym myslec poniewaz nie znam tej gazety.
-
ciekawa jestem. musisz w kiosku poszukać:)
-
Po pierwsze tu kioskow niema a tam gdzie sa gazety to zadnych pazurkowych nie maja:(
-
obawiam sie ze poza terenem usa moze byc ciezka do zdobycia;) to gazetka rosjanki i jej meza i wydawana jest w usa cos jak u nas AP czy inne paznokciowe pisemka.
przeciez to normalne ze za wydrukowanie w gazecie oni placa nic dziwnego nie widze w tym:D
tylko ze glownie fotki rosjanek i wcale sie nie dziwie ze take ceny sa:D
tu cennik
Rates for the Printed Magazine
Inside cover: $1500 Inside back cover: $1200Back cover: $2000
Rates for the Electronic Magazine
These rates are liable to change in the future depending on customer acceptance of this format. Please note that the customer is not able to print the electronic magazine. The price is calculated according to visibility when the magazine is opened and read.
Inside cover: $400Inside back cover: $300Back cover: $500
-
Boba i Iryna zaprosilam do znajomych na facebook :)Bob wstawial informacje odnosnie konkursu na profile pazurkowe.Tu znalazlam wiecej na ten temat
Imaginailtion nail art and design magazine - flat and 3d acrylic design, colored gel design, hand painted nail art, embedded, mixed media and fantasy nail art.
I gdyby nasze dziewczyny do Iryny wyslaly swoje prace kto wie moze by ukazaly sie w tej gazecie:)
-
właśnie czytałam sobie stronkę o tej gazetce. nawet nie myślałam że mogą być takie ceny:)
-
Nie mogę dogrzebać się strony wspomnianej gazetki "NailArt" - wychodzi to jeszcze? (tak, widzę, że to Akademii ;) ) Znalazłam tylko jeden - pierwszy numer...
Osobiście wybrałam "Paznokcie" - "Akademia Paznokcia" odrzuciła mnie natychmiast z uwagi na nadmiar reklam (tzn, "artykułów sponsorowanych") - nie wiem, czy informacja jest rzetelna, czy to tylko reklama... jest jej tam za dużo i zbyt nachalna. Chętnie wybierała bym od czasu do czasu również inne gazety (np NailPro wydaje mi się fajne), ale nie są łatwo dostępne (nawet w Empiku) a na kilka prenumerat mnie nie stać...
Niestety Chomik też w tym względzie ograniczony - ktoś musi przecież nabyć pismo, zeskanować, wrzucić... to sporo pracy.
-
Cytat:
Napisał
Zgredo
Nie mogę dogrzebać się strony wspomnianej gazetki "NailArt" - wychodzi to jeszcze?
wychodzi;) nowy nr bedzie po koniec listopada:)
mam kilka numerow w kompie jak cos to pw;)
-
zgredo to odwrotnie niż u mnie, nail pro walają się po półkach jak dzikie:)
-
Odp: Książeczka ze zdobieniami
Ja rowniez dziekuje za pokazanie:) niektore sa dziwne hihi ale i zarazem bardzo fajne:)