Genialnie wyglądają te pazurki!! :D
Właśnie czekam na tipsy french, może znajdę jakąś chętną na wypróbowanie tej metody ^_^.
Printable View
Genialnie wyglądają te pazurki!! :D
Właśnie czekam na tipsy french, może znajdę jakąś chętną na wypróbowanie tej metody ^_^.
mojej znajomej ogryzki robione tą metoda ;) http://i2.pinger.pl/pgr323/d7b6d23f00196d804debb04c
Truskaweczka - pięknie wyszło, nie powiedziałabym że to ogryzki :P
Truskaweczka boskie są !! a te dwa na frenchu mają holo ? :D
Truskaweczka śliczne, podziwiam was, ja bym tak nie potrafiła, naprawdę extreme :)
dziewczynki , tak to ogryzki, mega ogryzione, tyle ,że płytka mimo wszystko jest daleko wysunięta :)
tak to plastry miodu takie różowe mieniące się na żółto :)
Świetna przemiana :) Szkoda że nie zrobiłaś przed ;) Kochana daj znać ile się trzymały :)
Super :D gienialnie to wygląda :) będę musiała kupić takie tipsy z głębokim uśmiechem i wypróbować na kimś :D
fajnie to wygląda ale powiedzcie mi jak długo trzymają się takie pazurki?
pazurki byly robione 2 czerwca, jutron przychodzi ta klientka na uzupelnienie :)
Truskaweczko piękne! i faktycznie nie wyglądają na mega ogryzki
Kurka wodna aż mnie zatkało :wow: rewelacyjny sposób
faktycznie super sposób jeśli tyle wytrzymują, chyba trzeba kiedyś wypróbować :)
truskaweczka super efekt. A z perspektywy czasu dobrze sie trzymały i wszystko ok??
super sposób akurat mam taką przyjaciółkę z ogryzkami więc ją zmolestuje żebym mogła spróbować:)
tak , o dziwo bardzo dobrze sie trzymały :) kciuk delikatnie sie zapowietrzyl od skorek ,ale to raczej moja wina . a tak wszystko galantes :) no uwierzcie ,ze to rewelacyjny sposob:) mozna pod tym fajnie zapuscic pazurka :)
wlasnie ja tez jestem ciekawa o uzupełnienia takiego pazurka...napalilam sie na te tipsy na sczzerbaty na suchary, robie zamowienie w DR, to sobie pomyslalam ze sobie kupie przy okazji a tu wiekszosc jest niedostepna, haha
super są robilam klientce i się trzymaja :ok:
Jakieś dwa tygodnie temu miałam okazję robić moje pierwsze w życiu ślubne pazurki :D.
Jak zobaczyłam pazurki panny Młodej, to troszkę mnie przytkało, bo króciutkie że ho-ho, ale wzięłam ze sobą tipsy french i dałam im radę tym sposobem :D.
Klientka zadowolona, ja osobiście również ;).
ela-k - no super wyszły :)
Ela - śliczne pazurki :)
robiłam teraz niedawno (tzn 2 sierpnia koleżance ) , która tak obgryza ,że szok i wczoraj się z nią przez przypadek spotkałam w Katowicach i cooo .... :O dalej je nosi :D ale to tylko cieszy :)
a tym razem robiłam innej klientce , to bylo dopiero wyzwanie , :O no ale jakoś dałam rade .http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...5_989015_n.jpg
pinusia6 - jeśli to tylko korekta no to frezareczka troszke sciagam , przy skórkach delikatnie coverkiem a pozniej całość przezroczystym no i nabłyszczenie (oczywiście budujem C itd . )
Truskaweczka - super dobie poradziłaś! :)
Dokładnie wyszły super :)