GRATULUJE ASIU!! :* Też głosowałam na gorsecik :D
Printable View
GRATULUJE ASIU!! :* Też głosowałam na gorsecik :D
dziękuję :**:**
Gorseciki gora!!!!!!!!:skacze: Asiu dobra robota!!:good: Gorsecik byl moim faworytem i napewno zloze zamowienie na koszulke!!:)
dziękuję :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
gratuluje
gratulacje
gratuluje :kwiatek:
Asiu gratuluję :D co prawda głosowałam na piatyelek, bo od samego początku mnie urzekła, ale Asi jest łatwiejsza i zapewne tańsza do wykonania ;)
śliczne te koszulki a nr 3 pobija wszystko
dziękuję wam bardzo :*:*:*
ha!! moja faworytka zwyciężyła:skacze: Gratuluję Asiu:kwiatek:
Ja jeszcze nie gratulowałam :D Szkoda, bo nie zdążyłam na glosowanie, ale tez byłam za gorsecikiem :D
:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek: Gratuluje Asia :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwia tek::kwiatek:
:kooffa: dziękuję raz jeszcze, ogromnie mi miło że ten projekt przypadł tak wielu osobom do gustu :*:*:*
ja już nie pamiętam na kogo głosowałam :P super gorsecik. Gratuluję :*:)
co z tymi koszulkami???
chciałabym kupić!!
ja chetnie tez zakupie
wszystkie koszulki super, ale ja na pierwszą głosowałam. kiedy można będzie je kupić? wie ktoś?
ładnie prosimy o odpowiedz
Dziewczyny nie tak szybko, ledwo sie skonczyla sonda a wy juz koszulki chcecie hehe to troche na pewno potrwa...a nie wiem czy na bierząco zamowien nie bedzie a nie ze kamis zamowi ileś tam sztuk z kadego rozmiaru i potem mu cos zostanie..poczekajcie cierpliwie :P
co z tymi koszulkami????????
sklepik jest już prawie gotowy
dzięki takiemu rozwiązaniu nie będzie trzeba robić jednego zamówienia i czekać 3 tygodnie na wpłaty od każdego tylko każdy indywidualnie będzie mógł w dowolnej chwili zamówić sobie koszulkę wg własnych preferencji (wzór/kolor/rozmiar)
jeszcze troszkę cierpliwości myślę że do końca tygodnia będzie info od drukarni że możemy startować :]
no to się bardzo cieszymy :) I czekamy z niecierpliwością...No przynajmniej ja :skacze:
Myślę też, że super rozwiązanie z tym sklepikiem :ok:
No to super że już za niedługo będą. Już się nie mogę doczekać:)