hahaha no to pewnie ma to cos wspolnego z ta gola dupcia :D w kazdej postaci :D:skacze:
i pomysl juz sam sie znajdzie :P
Printable View
hahaha no to pewnie ma to cos wspolnego z ta gola dupcia :D w kazdej postaci :D:skacze:
i pomysl juz sam sie znajdzie :P
a kiedy wyniki?? bo ja to juuż bym chciałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:P
hahahhahh woszczur kochanie przeczytaj se w regulaminie do 6 dni skarbie
mam ci to przyjechac i wlasnorecznie przetlumaczyc??????????
a ja to by,m chciała już od teraz pomarudzić sobie, nie mogę??
hę, hę ??
mozesz rozkrecic towarzystwo
ja już też mam pomysł ale zobaczymy jak to wyjdzie z moimi umiejętnościami :skacze:
też już wiem co chce zrobić :)może w tym tyg się za to wezmę :) coś mi się wydaje, ze prace to będą takie że szczena opada... ;)
Super temacik :good:
hahahaha wy jesteście niemożliwe :D dobra to dziś siadam na kibelek i może uda się coś wymyślić :D
spróbuj na kibelek potem do wanny może zadziała :D
mała ty to masz pomysły :lol:
o matko jakie sposoby na wenę, ha ha
A ja miałam pustkę i zero czegokolwiek w głowie, ale po dzisiejszej nocy wszystko się zmieniło, bo mi się przyśniło:D Pomysł zajefajny mam, ale bardzo trudny i nie wiem czy go wykonam tak jak bym chciała.:P
A ja pazurki zrobie sobie w temacie ale na konkurs nie bede wysylać bo nie mam juz mozliwosci odebrać nagrody hehehe ;) Tak dla samej przyjemności ;D
jak się rozluźni to samo przyjdzie?? chyba samo wyjdzie :D ahahaha
tam ta da dam :D wysłałam właśnie :D:skacze:
no i z glowy :D:yess:
julcia ty też szybka jesteś, mnie pomysł wpadł do głowy, ale chyba z tydzień będę robić:(
ja dziś zrobiłam....ale jeszcze muszę porobić bardziej satysfakcjonujące mnie fotki :P;)
Dziewczyny jesteście niesamowite http://emoty.klimacik.pl/mini/32.gif
A co do gazety to faktycznie może rozproszyć myśli :D
Ale zaczynam mieć wizję więc chyba będzie ok :skacze: tylko ciekawe jak to wyjdzie po przelaniu na pazurki hehehe
wchodzisz w swój profil, zaraz pod zdjęciem masz zakładki i masz zakładkę system punktów, tam jest wszystko :)
Chciazby jak na nia najdziesz kursorem to Ci sie pokazuje albo klikasz na swoj nick i tez bedziesz widziec :)
Ja tez chcę już móc brać udział w konkursach ;( ;( ;( :cisza: