hihi Jade Ty to masz pomysły :hahaha::skacze:
Printable View
hihi Jade Ty to masz pomysły :hahaha::skacze:
Stara a glupia,wiem wiem.Zawsze bylam inna niz wszyscy w moim starczym wieku :)
wcale nie głupia ;) grunt to poczucie humoru ;)
Oj tak sie tylko mowi,hihi Ciesze sie ze tu jestem z wami!!!!!!!!!!!
mi też się tu podoba:skacze: super się z Wami gada!! :D :*
:szczena:Hehe jade :) :lol: ;)
chyba trzeba znaleźć jakąś nową "gwiazdkę" którą będziemy obsmarowywać bo widzę że się wam podoba :D
ale takiego ewenementa jak ta lee to ciężko będzie znaleźć:D
Ja oglądałam o niej kiedyś program w TV.
I na pomalowanie tych okropnych szponów potrzebuje kilka buteleczek lakieru i bodajrze tygodnia!
Są okropne!
Ona już ich chyba nie ma, bo miała wypadek samochodowy, czy coś i jej poszły.. Jak strata, były takie 'piękne' <haha> ;)
szkoda tych jej pazurów;) już nie będzie taka popularna:)
lubie długie pazurki ale to jest masakra ja myśle że to okropnie wygląda po co komu takie paznokcie i to ona w nich robiła ? chyba nic
a jak myślicie czy to jest fotomontaż??
ooo matkooo...
nie sądze.. to kobieta czy mężczyna? :P
mężczyna raczej :P
:wow::wow: nie no dobre :haha:
myśle że to prawdziwe widziałam kiedyś faceta w gazecie i w jakimś programie :/: są ochydne ;(
Ja tez w gazecie podobna fote widzialam, i chyba na jakiejs stronie z rekordami. Ale na 100% to nikt tego z nas nie jest w stanie stwierdzic :D:D
Też oglądałam o niej program :D
Z zawodu jest fryzjerką :D jak widziałam jak jakiejś babce macha coś przy włosach, to mnie ciarki przeszły :P Ojj nie chciałabym trafić w jej ręce - bałabym się że mi się włosy w te jej pazury zaplątają albo że mi twarz porozcina jak będzie nimi machała...:boi_sie:
:leze::leze::leze: Jakbym na żywo zobaczyła taki cud natury to nie wiem czy bym drugiego śniadania nie zwróciła . Co z tego , że to jakiś tam rekord, ale wyczucia smaku i gustu to ona nie ma.
jak Edward nożycoręki hehe przecież to jest kalectwo :/
fryzjerką? :haha: Elu powiedz, że to nieprawda i tylko żartujesz :leze: ja już sobie wyobrażam jak ona wsuwkami kok upina :haha2:
ja nie mogę w szpicach wytrzymać bo kaleką jestem a w takim czymś.. ała :o