hyyyy,ale ja na jeden dzien-fonansowo nie dam rady na dwa, ale bede;]
Printable View
hyyyy,ale ja na jeden dzien-fonansowo nie dam rady na dwa, ale bede;]
ja mysle.. i myśle.. i mysle... :huh:
nie ma co myśleć tylko się zapisywać ;)
elax..stopem?;]
Lista zaktualizowana...:)osoby na jeden dzien prosze o podanie który..??:) dziekuje
Ja też zgłaszałam udział ;( nie zapominajcie o mnie ;( będę 1 dzień, na 99% w sobotę :)
już się nie mogę doczekać normalnie...a tu jeszcze miesiąc ponad ech...
Ja jeszcze nie wiem, czy jeden dzień czy dwa, bo nie wiem jak się wyrobię z kasą, odpowiedź postaram się dać jakoś do niedzieli :)
a ja mam jeszcze takie pytanie (troszkę głupie :D ). Jeżeli nie robię wogóle żeli to mogę nie brać lampy?? :P
ja bede miła dwie lampki paulistka pewnie tez..
wiec damy rade jak cos:)
nie o to chodzi :) ja mam lampę ;) tylko nie chce mi się jej dźwigać bo zrezygnowałam kompletnie z żeli i już ich nie robię (najwyżej kombo). I chodzi mi o to czy mogę się na warsztatach cała oddać tylko moim kochanym akrylom??
mnie prosze zapisać na sobotę:]
Jak najbardziej mozesz:)
super-dzięki :)
rozumiem Ewelinko, ze 150zł mam wplacic do 1 maja?:D
tak...:)
agrrr:D delyszys:D a wiadomo już gdzie?:)
musze wiedziec ile osob dokładnie..i zaczne cos kombinowac..:D spokojnie cos wynajde odpowiedniego:)
ja ja ja:)
ja jak już to na sobote, ale jeszcze nie na 100% bo nam nagłe wydatki doszły ;(
co z pozostałymi dziewczynami ktore mam na liscie?? prosze o kontakt...:) gdyby ew.ktoras chciała jeschac z okolic slaska ew.po trasie z katowic do warszawy chetnie zabiore :) mam 2 miejsca w aucie:)
aa;(;( ale ten czas leci ;(;( ja się nie wyrobię finansowo, jutro pon i musimy sporo spraw z autkiem załatwic ;(;(;(
może jeśli przed ktoś zrezygnuje to zastąpię...
Ja niestety nie uzbieram pieniędzy do tego czasu, wiec niestety :(