dobra, mój błąd:/: wyskoczyłam z pomysłem ja Filip...
uznajmy że nie było propozycji, ale nie chciałam źle:/:
Printable View
dobra, mój błąd:/: wyskoczyłam z pomysłem ja Filip...
uznajmy że nie było propozycji, ale nie chciałam źle:/:
Wszyscy wiedzą że źle nie chciałaś ;) ... ale jednak Kamis wybrał pare symboli wiec wyszlo na Twoje (noo tak w polowie) :P
a moze by tak wiecej emotikonek ?:skacze:
jak dla mnie bardzo dobre podsumowanie, na zime mogłoby być całe tło w takie padające płatki śniegu, 8 ramienne ozdobne....:) (pięknie by to wyglądało:):):) )
a pomyślałam sobie, że może reszte ankiet dot. żelów zrobie jak tak sie skończy? zeby bałaganu nie było? czy od razu dawac?
Co do ankiet to one cały czas mogą być aktywne, dziewczyny nowe na bieżąco będą mogły głosować :] więc myślę że od razu możesz startować z kolejną ankietą
dobra, dziś cały dzień robiłam pracę i teraz to już tylko rozrywka, więc wstawię w nocy lub jutro:) i tak po kolei:)
czytając pewien post chciałm zerkąć gdzie autor mieszka i wymyśliłam jeszcze coś. pokaże to na swoim przykładzie. jak się kliknie na nick to wyskakuje "panel" ---> Załącznik 8912 może można byłoby dodać przekierowanie na nową kartę "pokaż na Mapie" Załącznik 8913
oczywiście wiadome jest że jesli kogoś w bazie nie ma to się tego kogosia nie odnajdzie, ale wiele z nas sie "ujawniło" więc... no nie wiem co o tym sądzicie??
Mnie się pomysł podoba i jestem za:good::)
ja też:) super myśl:)
a ja tak sobie myślałam i wymyśliłam,.... że moęz by tak zorganizować jakieś oceny naszych prac. Wklejamy zdjęcia do albumów i komentujemy... i może by tak można było jeszcze ocenic?? Trzeba by troszku dopracować pomysł jeżeli się przyjmie co?
Może wtydy by można było wyłonić najlepszą pracę w miesiącu??? hęęę
co myślicie?:crazy:
Ciekaw, ciekawe:)
i mnie tez i mnie tez
ja bym wolala zeby bylo widac jak sie glosuje,co i jak sie zmienia:D
niezly pomysl,mi tez sie podoba,ciekawiej by bylo:ok:
jak widać głosy to jest tzw. manipulowanie opinią publiczną. Dlatego nawet sondaże wyborcze prawdopodobnie zostaną wycofane:)
Bardzo spodobało mi się uszanowanie żałoby, tym bardziej że mój kolega przebywa w ciężkim stanie w szpitalu:( Jest poparzony przez metan w 70%. Szczęście w nieszczęściu, że był tyłem do wybuchu, więc dróg oddechowych nie poparzyło. On ma tylko 20 lat:(
Straszne!! Jest to niezwykle przykre, ale muszę to powiedzieć, że trochę naginana jest żałoba. Kina u nas były czynne, a jechałam przy lunaparku (karuzele i inne atrakcje dla dzieci) i mama nie wiedziała jak wytłumaczyć małej córeczce, czemu nie może się dzisiaj pobawić, bo było zamknięte. Dla mnie to paranoja, dorośli mogli iść do kina, a dzieci miały mieć żałobę.
No tak to jest naginanie:/ Najważniejsza jest po prostu pamięć i refleksja a nie jakieś zamykanie wszystkiego.
dodałam drugą ankietę, o żelu clear ogólnie http://forum.wzorki.info/metoda-zelowa/1439-ankieta-najlepszy-zel.html#post62996
A ja mam właściwie prośbę do Kamisa aby wszystkie ankiety wrzucić do jednego wora i umieścić z lewej strony strony głównej tam gdzie promowane tematy, zeby łatwiej było je znaleźć.
I jeszcze jedna prośba.. czy w komentowanych albumach na samym dole głownej strony obok nazwy obrazka mogłby być umieszczony nick autora? Jest ramka na nick komentujacych a nie wiadomo czyje zdjęcie:]
OMG ale propozycji się urodziło !! kiedy ja to wszystko przerobię serca nie macie ;)
My się po prostu staramy, żeby Szefo nie był bezrobotny:) :skacze:
dodałam kolejną ankietę, teraz akrylki http://forum.wzorki.info/metoda-akry...ryl-clear.html