Dziewczyny zapiszczie mnie!!! :D i powieccie ile mam wplacic na konto zaliczke :D na 2 dni oczywiscie:)
Printable View
Dziewczyny zapiszczie mnie!!! :D i powieccie ile mam wplacic na konto zaliczke :D na 2 dni oczywiscie:)
oj czekam czy te 2 dni w cenie 1 :D:D jak tak to sie pisze :D i na spanie w namiocie tez ahaha :D:D:D
bitt, van gdzie jesteście ?
napiszcie coś wiecej , bo my tu umieramy z ciekawosci :skacze:
tak to nie jest złudzenie - 2dni warsztatów w cenie 270zł w tym nocleg!!
Warsztaty odbędą się w okolicach Wejherowa - z Van obgadałyśmy że można wynająć domki i zrobić warsztaty w szkole aby ograniczyć koszty. Oczywiście prócz tego w cenie materiały, dyplomy oraz obiadek. No i jakaś impreza integracyjna by sie przydała po ciężkim dniu pracy :D Myśle że spotkamy sie wszystkie w kupie gdzieś np Wejherowo lub Reda i razem dojedziemy w miejsce docelowe
Czeka Was również rabat 15% na zakup produktów GN (jak macie już jakąś wstepną liste zakupków to pisać na PW)
Chce sie z Wami spotkać mimo też że czeka mnie wyprawa 600km w jedną stronę. Dla osób zdecydowanych proszę o wpłatę całości najpóźniej do końca czerwca abyśmy mogły z Van działać bo czas goni
W razie czego walić do mnie na PW lub gg 8515686 (proszę podpisujcie sie)
Uaktualniam liste:
1. anosia (drugi dzień)
2. vanessita (2dni)
3. sieciunia (2dni) - jak uzbiera się 12stka
4. zaneta(2dni) - jak uzbiera się 12stka
5. paula (2dni)
6. iwonka p (1 dzień)
7. hassi (2 dni)
8. marta2166 (2dni)
9. Sildre (2dni)
10. Kinga (2dni)
11. paulaa(2dni)
---------- Dodano o godzinie 00:03 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 23:59 ----------
Dziewczyny ja oferuję gratisowe pole namiotowe, ognisko i zaj..stą atmosferę. Kto chce to skorzysta. Są jeszcze domy do wynajęcia tak jak Bitt pisze. Także wszystko do uzgodnienia:)
Iwonka p u mnie dużo miejsca i wszystko udałoby się zrobić ale za daleko byłoby na obiadek:)
mnie mozna zapisac na 2 dzionki :D :D ol yea
Van popraw bo Anoosia na 2dni bedzie :D
noo wlasnie Ven poprawiaj:D i dopisz przy okazji jedno"o" ;P
To co cena jest juz ostateczna i mozna wplacac bo nie wplacalam do tej pory bo nie wiedzialam w koncu ile;)
Ps. A tak wogole to witam; wszystkich:)zapisalam sie tu juz dawno temu ale jakos nie wchodzilam i nie czytalam -chyba w koncu czas to zmienic:):papa:
ej to mnie też wpiszcie na 2 dni:P
1. anosia (2dni)
2. vanessita (2dni)
5. paula (2dni)
6. iwonka p (1 dzień)
7. hassi (2 dni)
8. marta2166 (2dni)
9. Sildre (2dni)
10. Kinga (2dni)
11. paulaa(2dni)
12. honeypuff(2dni)
13.milenka_olsztyn (2dni)
---------- Dodano o godzinie 09:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:52 ----------
juuuuupiiiiiii:D to już mamy pewność, że warsztaty będą:)
to mnie proszę poprawić też na 2 dni -:D
takiej okazji nie moge przegapić .
no i poprosze o jakieś miejsce w domku, moje stare kości nie wytrzymaja pola namiotowego.:leze:
Van mnie też dopisz na 2 dni ale ze znakiem zapytania ,bo muszę przegadać to jeszcze w domu
Ja jeszcze obgadam sprawę z moim driverem, ale tak myślę że zawsze byłaby okazja przy okazji w aucie już się zintegrować :P pilot ze mnie słaby, ale zawsze gps'a mogę pożyczyć, a jak nie to jakiegoś dziadka na poboczu przydusić o drogę ;)
A z noclegiem to jak w końcu? Bo tak nie do końca kumam ;) mamy wybór namiot lub domek bez dodatkowych opłat? Sorry za pytanie, no ale aż trudno uwierzyć :P Musi mi ktoś młotem walnąć czy mi się nie przyśniło nic :P I hmm domki i namioty w tym samym miejscu, czy namiociki gdzieś z Van, a domki gdzieś z Bitt? ;)
P.S. W końcu cuś się u nas na górze zaje...fajnego dzieje :P
to jeśli zbiórka by była w wejherowie:huh: to miejsce docelowe gdzie jest ?? czy np nie będzo problemu z dojazdem z powrotem na dworzec do wejherowa ,bo ja raczej bym wracała na noc do domu i i z powrotem rano jechała do was,no ale to wszystko okażę się w praniu :cwaniak2:
no ja też z tym noclegiem nie bardzo kumam cos na ten temat bym sie wiecej dowiedziała :]
Niah! Niah! :skacze::skacze::skacze:
Van ja już wiem, że będę na 100% z koleżanką.
W następnym tygodniu spotykamy się z Kingą, żeby obgadać szczegóły i wtedy też wyjaśni się dojazd Iwonko p - czy Cię zmolestujemy o miejscówki w aucie, czy nie ;)
też nie rozumiem czy ten koszt to razem z noclegiem -ale to nie wazne najwyżej dołożymy do wynajecia domku po 20 zł. od osoby to nie majatek :ok:
ważne żeby te warsztaty doszły wkońcu do skutku,
moja propozycja zabrania kogoś po drodze aktualna, czekam na odpowiedź:D
po 15.06. wpłace całość ( jak pensja wpłynie )
a moze ktos bedzie przez Koszalin jechac? :D :D :D
1. anosia (2dni)
2. vanessita (2dni)
5. paula (2dni)
6. iwonka p (2 dni)
7. hassi (2 dni)
8. marta2166 (2dni)
9. Sildre (2dni)
10. Kinga (2dni)
11. paulaa(2dni)
12. honeypuff(2dni)
13.milenka_olsztyn (2dni)
14.elaxx76 (2dni)?
15. Różyczka88
I mamy kolejną uczestniczkę warsztatów:skacze:
Dowiedziałm się, że z Wejherowa do miejsca docelowego jedzie również autobus nr 5:D także dziewczynki- nie zginiemy:)
vanessita to ta sala gdzie bedziemy miały warsztaty to gdzie będzie w wejherowie czy w Redzie??
Prawdopodobnie w okolicach Wejherowa
---------- Dodano o godzinie 13:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:31 ----------
elax... i do Elbląga specjalnie będziesz wracała???????
jakby co to przygarnie mnie ktos pod namiocik ? :D :D :D bo ja nie posiadam :D z reszta nie ma tam jakiegos baru? :D ruszymy na miasto to nocleg bedzie niepotrzebny :D :D
i następny cały dzień warsztaty?? Nie dam rady:) ale ja mam jeden taki 2 osobowy namiocik także luz:)