-
Odp: [22-23 maja 2010 Warszawa] Warsztaty forumkowe !
Cytat:
Napisał
asia
(...)
natalka w niedziele zgrzewe wody przynosi bedzie leczyc kaca, tudzież trunki z 18-stki..:lol::lol::lol::lol:
hahahahah nie no ja nie pijąca :skacze: .. choć wszyscy sie mnie pytaja czy nawet na swoja 18-stke sie nie napije :D.. ale nie.. driny ewentualnie... bardziej bede zmordowana tym ze ciagle w biegu i cos do roboty ale dam rade haha :]
Mam w planach skombinowac jakis torcik dla Was ;) ale zobaczymy co z tego wyjdzie :huh: ^_^
a co do jedzenia... to nie wiem.. gdzies w okolicy Sylwuni cos jest ? chińczyk, pizza lub cokolwiek ?;P
hmm... moze podzielic tak ze dziewczyny ktore wolą zrzute to cos zamowią np. pizze, jakis obiad czy cos...a te ktore chca swoje to beda mialy swoje? :cwaniak: tak by się każdemu dogodziło :P
-
Ja z jednej strony wolałabym żeby każdy coś przywiózł, bo to zawsze mniejszy koszt...ale z drugiej strony nie wiem co mogłabym przywieść żeby przez taki kawał drogi przetrwało...ale jak zadecydujecie tak sie dostosuje:) Mi to nawet by wystarczyło by jakieś ciacho żeby tylko skubnąć, bo jak mam co robić i czy myśli zająć to głodna nawet nie jestem:D
-
dla mnie podstawa to kawa i herbacia :] mogę upiec ciacho... bo wydaje mi się że nikomu się nie będzie chciało jakiś typowych obiadków jeść. Można jeszcze zrobić tak żeby każdy po jakimś soku albo coli kupił-pić się będzie chciało przy tym szorowaniu pilnikami :D mogę też wziąć ze 2 mleka do kawki...
-
Ja również jestem chętna ))))
-
no to ja tam jakieś picie moge ogarnąć. Ew. chipsy:D do chrupania:D
-
Dziewczyny powiedzcie mi co z warsztatami dalej aktualne???czy jak??bo widze ze konto Sylwii organizatorki zostalo zbanowane......hmmm
-
Nnisiaa pisałam do Asi i dostałam odpowiedz ze są warsztaciki tak jak były :)
---------- Dodano o godzinie 22:33 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:30 ----------
Cytat:
Napisał
Valia
no to ja tam jakieś picie moge ogarnąć. Ew. chipsy:D do chrupania:D
:aty::aty::aty::aty::aty: Valia ja tu próbuje walczyć z głodem i odchudzaniem, a ty mnie tak atakujesz :D ale przy was ciężko będzie wytrwać w postanowieniach :sciana:
-
kochana napewno z Tobą nie jest tak tragicznie jak ze mną.... przez rok 35kg do przodu.. chyba nikt mnie nei pobije:(
-
Valia to podyskutujemy sobie jak się spotkamy :D
-
mnie wczoraj ni było, kura mnie molestowała. jak najszybciej pogadam z Sylwią co i jak. Sylwia nic nie pisała o zmianach, czekam na info od niej ;)
-
Asiu ja bede na 100% i raze ze mna bedzie swistaczek:) wiec prosze o dopisanie jej:)
dziekuje:)
-
ok :D
dziewczyny, na tym na razie kończymy zapisy;)
---------- Dodano o godzinie 13:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:32 ----------
uwaga!! Nic się nie zmieniło, warsztaty odbędą się w planowanym terminie u sylwii
-
Asiu, zajrzyj do skrzyneczki :)
W.
-
-
zajrzałam, będzie się działo!! jutro dam znać :D
-
Hejjjj nie kończcie zapisów... :( Niuniadagunia miała się jeszcze zapisać za mnie. Potwierdzam jej uczestnictwo i sama chcę się zapisać. To moja szwagierka więc jestem na bieżąco z jej decyzją. Da radę jeszcze mnie wcisnąć???? :(((
-
Cytat:
Napisał
asia
zajrzałam, będzie się działo!! jutro dam znać :D
czyzby jakies niespodzianki ? :skacze:
PS jak nas duuużo :):)
-
niuna juz jest zapisana od jakiegoś czasu, niewiadoma już cię zapisuję ;)
-
wiem wiem ze jest zapisana ale potwierdzam :) kazała potwierdzic bo juz z komputerka zeszła :) jakby co to ja oczywiscie tam gdzie dagunia na nocleg :) O ile da radę oczywiście :) już sie doczekać nie moge :))
-
Odp: 22 maja 2010- warsztaty forumkowe warszawa
dobra posprawdzać się prosze na liście, czy wszystkie są czy kogoś wykreślić itp ;)
-
Tajemniczo się robi :skacze::skacze::skacze:
I faktycznie dużo nas, ale fajnie :soczek:
-
Odp: 22 maja 2010- warsztaty forumkowe warszawa
Cytat:
Napisał
asia
dobra posprawdzać się prosze na liście, czy wszystkie są czy kogoś wykreślić itp ;)
ja jestem i wszystko sie zgadza.. tylko prosze nie zapominac ze w sobote tez przyjde tylko jako obserwator.. i fotograf haaa !! :skacze: zeby o mnie przypadkiem nie zapominać :( :P
-
-
sporo nas :) jak my się tam pomieścimy? :D
już się cieszę na samą myśl, że Was poznam :P
-
ja też:) jakoś sobie poradzimy:)