dzidziu wyślij zdjęcie tych bucików na nodze jeśli możesz :) bo super wyglądają i narobiłaś mi na nie ochoty :D
Printable View
dzidziu wyślij zdjęcie tych bucików na nodze jeśli możesz :) bo super wyglądają i narobiłaś mi na nie ochoty :D
no no buciki super:):)
sama się nad nimi zastanawiałam:)
wklejaj fotke:):)
a ja kupiłam na allegro taki komplecik:)
Fikuśny ten komplecik. A ja dwa dni temu przechodziłam obok Galerii i nie wiem czemu weszłam. Pierwsze kroki do H&M i kupiłam sukienkę. Po prostu nie mogłam jej się oprzeć. Najlepsze jest to, że nigdy nie chodziłam w takich kolorach (róż i lila), ale domownicy stwierdzili, że super w niej wyglądam.
---------- Dodano o godzinie 07:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:44 ----------
Coś Ty!! Nigdy nie biorę męża na tego typu zakupy. Wiem, że mężczyźni tego nie lubią i nie uszczęśliwiam go na siłę. Wystarczy mi karta kredytowa.:P
ivonna70 fajna sukienka.. taka rrrr :D
a ja dzisiaj o 9 rano musiałam kupować na szybko bluzke na zakończenie szkoły..
babcia rano baaardzo chciała mi ją ładnie wyprasować i chyba za bardzo sie tym przejeła i wypaliła mi w niej dziure.. :D
Ja pierdykam. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Masz przynajmniej nową bluzkę.
ivonna brakuje mi jeszcze tylko tego uśmiechu który masz w profilu :D a sukienka bardzo ładna ;)
Ja wrocilam wlasnie ze sklepu,kupilam wkoncu film ,,Mamma mia,,swoim corcia bluski,No a sobie kolczyki i wisiorek motylki z zielonego kamienia.Oczywiscie nie zapomnialam o mezu dostal buteleczke alkoholu zeby nie plakal ze duzo wydalam,hihi :)
No no to koleżanka zaszalała :) ale i tak sie należy :D
nio troszeczke,po tylu godzinach w pracy to chociarz jakas pierdolka sie nalezy i odrazu humor lepsz:)Wieksze zakupy ,,pazurkowe,,w planach,hihi
Kurcze ja bym cos sobie kupiła ale nie wiem co.. :( Tata ciagle krzyczy ze juz wszstko mam... ale nieee :P
Macie tak ze jednego dnia potrzebujecie mase rzeczy a nastepnego juz tak jakby nie? Czy to tylko ja jestem jakas inna.? :D
a ja takie !! mniami! se se seee :D
ps. ja tak nie mam... moze dlatego ze hamuje mnie słówko == OSZCZĘDZAMY :;]
Śliczny ten komplecik!! Kolorek na czasie. Widać, że doświadczona mężatka już z Ciebie, bo mężowi też coś kupiłaś, aby cię nie czepiał:skacze:. Ja też często tak robię przy większych zakupach. Zawsze się sprawdza.:good:
---------- Dodano o godzinie 08:14 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:41 ----------
Dzięki, a nie uśmiecham się, bo mi córka zabroniła jak robiła zdjęcie. Rzuciła tekst: "Tylko zębów nie wystawiaj", no to nie wystawiałam.:p
Ivonna niewiem czy doswiadczona ,hihi ale trzeba bylo meza jakos uglaskac :)
Jade śliczne motylki:)
Ivonna uroczo wyglądasz w tej sukience:)
no ja juz Ci Iwonko pisałam na nk co o tej sukience myślę <śliczna> :P JAde suuuper te kolczyki i wisiorek :D
no to ja wklejam fotki moich bucików na mojej opuchniętej nóżce :P
Ale wiecie co bardzo trudno robi się samemu fotki swojej nogi w bucie hehe
BUTY ekstra-wyjatkowe i przepiękne :)
Ja jestem uzależniona od kupowania butów-biedny mój mąż :(
Na nodze wyglądają zdecydowanie lepiej, fajniutkie.
Chanti, mój mąż dał mi ostatnio wypłatę za to, że mu w firmie pomagałam i mówi do mnie: "kup sobie coś, tylko nie buty". A ja już sobie jedne upatrzyłam na lato hi hi hi:D
dzidzia - noo ja kocham ;] bez nich sie nie obedzie :D adidaski a w lato japonki :D
obcasy leza i czekaja na "okazje".. rzadkie hahah
Dymciu no to ja mam tak samo, i właśnie czekam za tym ciepełkiem żeby japonki założyc :D a mój nowy nabytek miałam dopiero raz na nodze i pewnie troszkę minie zanim je drugi raz wcisnę na nogi hehe
jak tak lubicie buciki to wstawiam moje kupione miesiac temu:)