a ja wlasnie jedną rękę skończyłam:) zrobiłam to co od początku chciałam i jestem mega zadowolona choć też nie mam na nich one stroków ani nie są szpicami:)
Printable View
a ja wlasnie jedną rękę skończyłam:) zrobiłam to co od początku chciałam i jestem mega zadowolona choć też nie mam na nich one stroków ani nie są szpicami:)
Milenka brawo!! tak trzymaj!
dziewczynki do pracy :D
i co Wy sie tak z tymi szpicami i lon strolkami uparly hęę?? :P
przeciez lato to nie tylko kwiaty ;)
Kamila a nie można by było tylko jednej ręki zrobić?? bo powiem Ci ż cholernie trudno będzie zrobić mi prawą :D
Fajny fajny, ale brak pomysłu i modelki ;(
oj jedna ręka to byłoby marzenie, ale wątpię, że da się zmienić ;)
:]Wreszcie konkurs o letniej tematyce chyba wszystkie forumowiczki na to czekały, temacik jest super Brawo Kamilka:]:], dziewczyny macie duze pole do popisu:]:]
O kurczę! Czekałam na konkurs o lecie, ale nie mam wystarczającej aktywności;( Życzę Wam dziewczyny świetnych pomysłów i udanego ich wykonania:)
nancy to pracuj nad aktywnoscią:D masz czas do 30 czerwca:D
No niby tak, ale czy to nie jest nie ładnie być aktywnym tylko dla konkursu? Ja często jestem na forum, ale aktywność mam małą, bo nie mam nic do powiedzenia. A pisać po to żeby pisać to bez sensu... Ale zobaczymy, dzięki :)
super temacik, może znajdę modelkę :)
a ja właśnie 2 rękę skończyłam robić:D
Nie przejmuj się malutka też nie umiem robić ani szpiców, ani one stoków ,ale spróbować warto :D myślę że sprawi mi ro dużo frajdy :skacze:
Zakupię tipsy z dużym tunelem , ładny pędzelek do farbek i spróbuję coś namazać ! Modelkę już nawet mam :P teraz tylko pomysł i ładne zdjęcie :cwaniak2:
Powodzenia dziewczyny :przytul: !
Ja niestety nie miewam modelek, co znaczy, że muszę się jedną, lewą męczyć na prawej i czuje się biedna i w ogóle ;(No, ale pierwsze pomysły już mam, zobaczymy, czy coś się wykluje...
Nancy, może i nie ładnie być "aktywną do konkursu", ale
1) tu zawsze jest jakiś więc zawsze jesteś aktywna "do"
2) nie dasz rady wypowiadać się tylko merytorycznie i mieć aktywności uprawniającej do udziału. Wiem, sprawdzałam. No chyba, że znasz aż tyle tajników robienia paznokci...
ja znalazłam modelkę, krórą jest moja dwunastoletnia siostra:P jakoś sobie trzeba radzić:D
ehhhh ja będę się męczyła chyba na sobie - o ile sie zdecyduję na udział :)
Moja przyjaciółka powiedziała że "da" mi swoje pazurki pod pilnik , pod warunkiem że będzie mogła je skrócić po zrobieniu zdjęć :D :D
bardzo fajny konkursik i ciekawa tematyka,tez jeszcze nigdy nie bralam udzialu w konkursie a bardzo bym chciala,moze nastepnym razem:D powodzenia zycze:]
super konkursik ale chyba nie moge wziąść udziału:(:/: ja jestem aktywna ale w czytaniu:D chyba trzeba bedzie to zmienic!:)
Malyyyyna jakbys codziennie pisala kilka postow to byc nabierala 7 % aktywnosci bo masz na razie 1 i wtedy mozesz wziac udzial :)
a konkurs zawsze daje duuuzo satysfakcji i niezapomniane wrazenia i emocje :P
praca tworzy się ale... tylko narazie w wyobraźni:P
ja moja wyslałam:)
a ja dalej brak pomyslu :(((((((((((((((
Oj ja tez bym byla za jedną ręką to moze bym cos zmajstrowala a tak to nie da rady :/: