dobrze,że szybciej kupilam :D Miałam taniej :)
Printable View
dobrze,że szybciej kupilam :D Miałam taniej :)
zobaczę jak będzie z wypłatą może też sobie zakupie jeśli nie będę miała nieplanowanych wydatków hehe
A ja dziś dostałam naszą koszuleczkę no i cudna, przepraszam za foty robiłam na szybko :)
Oo wreszcie pierwsza forumkowa koszulka! świetna :)
moze fotki na modelce?:D
WŁaśnie Sandra, zrób zdjęcie na sobie.. :D
Bluzka jest rozciągliwa, wzór na pewno się nie spierze, są dość krótkie ale ładne :) Dziewczyny kupujcie i się nie zastanawiajcie :) Mi ta bluzeczkę chce mama ukraść więc pewnie i jeszcze jedną zamówię , zebym bez nie została :D
kamis ja tez chce znaczek klubowicza a co :cwaniak2:
Goslava hyy:D
ja już mam :P
Sandra no to teraz przez Ciebie to już się całkiem nie mogę doczekać koszulki :cwaniak2:
ja własnie zakupiłam sobie koszulkę:cool: kaska przelana czekam na dostawę:D
Sandra dawaj zdjęcie swoje w koszulce :D bo jestem ciekawa jak inni jak wygląda ubrana:skacze:
moja żonka maszeruje już w koszulce :D
no i fajnie to wyglada a ja zamowilam czarna bo wyzczupla hahaha
ja chce pieniądze!! i tą koszulke :kasa: :cwaniak2:
ja już mam hihihi, i to 2!! dziś przyniósł mi listonosz przesyłkę:skacze:
a do mnei doszła moja, fotki potem, sporawa ta "m"..:D będę potem brać jeszcze czarną :D
ja też mam M i rzeczywiście rozmiar dość duży,dobrze,że większej nie zamówiłam:)
czarną biorę s, to fakt ;) oprócz tego jest z grubego materiału, jutro w niej do pracy lece:D a róż... hmm..? oczodajny..:D:D
a oto ja, do najmniejszych nie należe, bo mam ponad 170cm wzrostu, ale i tak dość luźna ta m. bez buzki bo niewyjsciowa jestem :D
aaaaaa Asiu, ta różowa jest cuuudowna ;) też muszę sobie zamówić przy większym przypływie gotówki :D
A ja Wam jutro pokażę jak ja w brzuchu wygladam w mojej :leze::haha:
Asia super ta różowa koszulka :)
Chanti czekamy czekamy :D
Do mnie też koszulka dotarła:D
sam wskakuj w koszulkę i pokazuj:D
Trudno było samemu sobie (szczególnie z tyłu), ale macie:
koszulki prezentują się rewelacyjnie