Myślałam, ze będzie łatwiej coś wymyslec ale tez mam pustkę w głowie,,,, to pewnie przez te upały nie możemy nic zdziałać :P
Printable View
Myślałam, ze będzie łatwiej coś wymyslec ale tez mam pustkę w głowie,,,, to pewnie przez te upały nie możemy nic zdziałać :P
A się jeszcze zobaczy. Kobietozpazurem przez zerwanie miałam na mysli usunięcie, jeszcze tak źle ze mną nie ma.
a u mnie tez pustka w glowie i zadnej weny, choc czasu jeszcze troche jest, wiec kto wie:)
Mi właśnie wpadł pomysł do głowy i w tej głowie mi się podoba:D, ale pewnie jak to zrobie to już nie będzie tak fajnie:skacze:
Ja też mam pomysła :) zobaczymy jak pójdzie z wykonaniem... :)
Ja już zrobiłam poprawiłam na ile sie dało no i zaraz wyslę.
Moja praca wysłana:)
ja jutro robię:cwaniak2: oby wypaliło:D wreszcie się rozkręciło:skacze:
Jaaaaaaaaaa....a ja teraz doznałam dziwnego olśnienia ;p jutro będę w pracy tworzyć :skacze: I pewnie jutro wyśle...
ja juz 1 raczke mam zrobiona jutro druga:)
malutka, można na 1 dłoni:)
To ile z was już wysłało ?? :). Kurcze taki super konkursik a ja pomysłu nie mam żadnego :skacze: ...
Ajajaj muszę sie pospieszyc 11!!! :)
A ja mam pomysła, ale czasu już tak mało i nie wiem czy uda mi się nadrobić zaległość w aktywności, byłam na wakacjach i niestety nie było czasu się po udzielać :(
a mnie dziś olsniło i mam pomysł :yess: tylko nie wiem czy moje pazurki to wytrzymają ,bo konkurs za konkursem ^_^
Ja nie mogę wystartowac......bo jestem za świeża hiiihihih ;(nie kwalifikuje sie.... mały pomysł miałam..ale myślałam nad tym pomysłem i mialam troche problem bo według mojego uznania ,,kolory lata'' nie pasują do kolorów marki mistero milano bo są zbyt zimne dla mnie...ale świat należy do odważnych:skacze:
Powodzenia dziewczyny:)
Podstawę już mam, jutro będę zdobić:skacze:
Ja juz tylko czekam na te cuda :)
Własnie skonczylam:p ale foty jutro hyyh :p
jak sie uprę to nie ma mocnych:)
Ja właśnie zabieram się do wysłania... Ale jak zwykle mam dylemat które zdjęcie wybrać :huh:
.........
No to poszło... Teraz czekam na potwierdzenie :D
ŻYCZE wszystkim uczestnikom POWODZENIA !!:roza:
Wysyłała już kóraś z was prace?? bo ja wysłałam a potwierdzenia nie mam, zawsze miałam od razu a dzis nie wiem co jest :(
wysłałam i dostałam potwierdzenie. Musisz skasować spacje bo tu podali spacje między @ :)
konkurss@swzorki.info (s-spacja)
a w mailu podajesz konkurs@wzorki.info :)
Mam nadzieję ze w miarę jasno to napisałam hehe
Emilko skasowałam spację , po wysłaniu dostałam komunikat, Twoj list został wysłany ale tego automatucznego potwierdzenia nie dostałam :( Cholercia, może wysłać jeszcze raz... :co:
obie spacje? hmmm poczekaj z pół godz, jak nie dostaniesz potwierdzenia to najwyżej wyślij raz jeszcze :)