Zeberka Rihanny jest świetna!! Pozostałe takie sobie.
Printable View
Zeberka Rihanny jest świetna!! Pozostałe takie sobie.
Gwiazda Cichopek to ma takie "sote" (nie wiem jak to się pisze). Ale w sumie ładne. W ogóle te wszystkie krótkie fajnie wyglądają.....
Laurka "soute" ;) :*
Joli komentować nie muszę, wystarczy... Jola ;P
Liszowska my god! chyba się nie znam i jest jakiś nowy "trąd" w świecie gwiazd :P
Janachowska by się wstydziła tak wyjść a fuj! i to jeszcze chyba na jakiś pokaz mody czy cuś... no, ale może kobita się nerwowała, może jakie tam cuda widziała i tak z podniecenia jej zlazło :P
A zeberka Rihanny cud, miód i orzeszki... ehhh zabiłabym za takie :D też chcem :D
fakt ta zeberka wygląda rewelacyjnie
A co powiecie na pazury Fergie :D
i Katty Perry
Przyjechały by te zagraniczne gwiazdki do Polski to by im pierwsza lepsza dziewuszyna w chałupinie za 30 zł lepsze zrobiła;)
niestety to fakt
Moja kumpela ostatnio byla w USA na Florydzie i mowi, ze tam wszystkie studia paznokci sa prowadzone przez chinczykow, koreancow, cholera wie i ze nigdy nie oddala by im swoich dloni.
Moze cos w tym jest :/:
Mnie się widzą te kolorowe Kate Perry :D
świetne króciaki :)
mariolcia... dziewuszyna w chalupinie za 30 zlotych trafila w sam punkt:skacze:
ale to wszystko male chinskie raczki robily u gwiazd pewnie tez... jakie pochodzenie takie wykonanie, ech... rasa zolta nas zalewa... plastikowymi zabawkami, gadzetami do nabycia w sklepach "po 2 zeta" i takimi pazurami wlasnie;]
ale się uśmiałam z tej dziewuszyny :haha: dobre, dobre :haha:
chociaż te kwiatuszki kolorowe u Katy, są całkiem całkiem :)
No, mi też właśnie przypadły do gustu te kwiatuszki u Katy :)
no widzita jaka jam zabawowa jest, wsiściutkie leżyta i kwiczyta ze mojego żarta...:skacze::skacze::skacze:
Mariolcia :leze: humor przed samym snem mi poprawiasz :*:leze:
Byonce, raczej spokojnie, tylko z ta flaga jakos sie wyrozniaja
kachna831 czuję się zaszczycona;) A te ostatnie pazurki nawet fajne i flagi też ok... Każdy ma czasami chęć zaszaleć:)
Mi się bardzo podobają :P Flaga śmieszna, no ale typowo pod teledysk ;) A pozostałe... lubię takie.
Jak się patrzy na niektóre pazury GWIAZD to można się trochę podbudować........Dziewczyny! Jesteśmy po prostu PERFEKCYJNE!!!!
Ja tej kolezance, o ktorej wczesniej pisalam (byla na florydzie) tez zrobilam paznokcie z flaga, tak dla porownania
Mam nadzieje, ze moge tu dodac to zdjecie
gaga poraża sliwka na paznokciach :D :D
nawet fajne, ale mogłby być ten kolor bardziej wyrazisty : jak na Gage :P
Czy ja wiem czy to śliwka? Taki słaby ten kolorek. Ale za to kształt mi się podoba co nie gustuje w szpicach....
A mi się wcale nie podobają niby takie gwiazdy ale nic specjalnego na pazurkach nie mogą zaprezentować beee:/:
A mnie się nawet podobają paznokcie gagi:D Kolorek fajny, chociaż jak na nią jakosik taki spokojny:minka: i kształt ciekawy:ok:.
ksztalk super ,ale ten kolor.... takie sine jakies!?