-
Odp: Męskie wpadki - czyli co mężczyznom nie przystoi
Jak już wymieniamy co nam się nie podoba w facetach to ja też napiszę :]
- Dresy - odrzucają mnie faceci w dresach. Ma mieć dżinsy i najlepiej białą koszulę mrrr !
- Tak jak Asiek napisała - włosy na klacie i plecach bee ! Oczywiście może mieć trochę, bo to jednak facet, ale tylko na klacie i nie busz :P Bo jak wystają z koszuli, która jest zapięta pod samą szyję to to nie jest za przyjemy widok :D
- Łysi - no nie lubię łysych i tyle. Dla mnie ma mieć włosy, a ile to już zależy jak będzie wyglądał :P
- Sandały, krótkie spodenki i czarne skarpety ! - no po prostu wiocha !!
A uwielbiam jeszcze kilkudniowy zarost :D to tak fajnie drapie ! :D:D
Pewnie jak sie zakocham, to mi jego wygląd w ogóle nie będzie obchodził, ale na razie tacy mi się nie podobają :D
-
Anette dziękuję J No w końcu znalazłem, myślałem że nie znajdę sensownych męskich spodni http://www.facebook.com/media/set/?set=a.304349566256885.82265.263258663699309 mission completed!
---------- Dodano o godzinie 18:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:04 ----------
Dziękuję za pw, które od was dostałem :)))
-
on pomorze - to ty w koncu jestes kobieta czy facet bo najpierw piszesz inaczej a teraz jako pan hmmm:D juz sie pogubiłam.
-
Rudzielec wyjęłaś mi to z ust. Tak siedze i myśle facet czy kobieta bo jak na razie postów masz 2 i jeden jako kobieta, drugi jako facet :D
-
moze mają wspolne konto z kobitka :P dokladnie o to samo chcialam spytac...
-
musze tu poczytac ale to juz rano .teraz ide spac :D rano zobacz co tu popisałyscie:placz::placz:
-
Nie bój sie marshall ty masz przywileje, bo robisz pazurki :D:D:D
-
no i poczytałem te wasze wszystkie opinie na temat facetow :ok: i brawo panie to lubie u kobiet jak naprawde zwracaja uwage na wygląd ale również na higiene osobista bo nie zawsze opakowanie swiadczy o tak samo pieknym srodku .:macham::zab:. moim zdaniem i tak jak robie osobiscie to facet powinien:
- przynajmiej co drugi dzien sie ogolic -na brodzie i wąs :D
-mycie włosow to indywidualne przyzwyczajenie
- mycie ząbkow co by mu nie walilo z paszczy :strach: bo u niektórych to az z daleka czuc
-klata to upodobanie kobiet zalezy co jaka pani lubi moja jest zawsze swierzo ogolona tak samo jak i pod pachami bo lubie swierzosc co dointymnych czesci ciala :P:P to tez zalezy od tego zo kobieta lubi .ale mi jest wygodniej jak nie mam zadnych włosow nigdzie oprócz na glowie i troche na nogach
---------- Dodano o godzinie 12:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:51 ----------
o wygladzie zewnetrznym napisze wieczorem :D
-
mi jak juz jakis facet wpadnie w oko to pierwsze na co patrze to na zęby i paznokcie u rak hahaha
-
A CO DO WYGLADU TO MOŻE TAK ? ALBO TAK ? pokarze sie a co mi tam
przyjmuje tylko pozytywne opinie :D:D ;):ap:
-
moim zdaniu na fotce nr 2 wyglądasz lepiej :D Może dlatego że zdjęcie jest wyraźne i lepiej widać :)
Jeśli o mnie chodzi to nienawidzę u facetów spodni z krokiem w kolanach :o Ja wiem że może i taka moda ale robi mi się słabo gdy widzę jakiegoś garbatego synka w szerokich gaciach i z krokiem w kolanach. Po prostu ni podoba mi się i nic na to nie poradzę.
-
Bardzo fajnie wyglądasz na obu zdjęciach:)
Co do spodni z krokiem w kolanach to zazwyczaj noszą je chłopaczki ok. 15 letnie czyli tacy którymi się już nie interesuje więcnie przeszkadza mi to:)
-
ja nie nosze spodni które wrzynaja sie w t...czek , lubie czuc sie na luzie i swobodnie , ale tez nie lubie miec spodni tz krocza miedzy kolanami , wszystko ze smakiem . :mml:
-
oo tak dokładnie. Trochę obniżony krok, ale nie kurcze między kolanami. Wiem Milenko, mnie też dzieci (czyjeś) nie interesują, mówię tylko o tym że bardzo mi się to nie podoba i jak dla mnie wygląda okropnie :huh:
-
hm. ale mowicie no o jeansach które trzymają się po śrdoku pośladkow? czy o spodniach ktore normalnie sa na biodrach a 'fason' mają taki z krokiem?
-
ja nosze te fasony ktore sa juz specjalnie z lekko opuszczonym kroczem , ale lubie bardzo typowe biodrrowki nie na widze spodni z wysokim stanem i zapinane pod lkatka piersiowa prawie ;(;( o masakra w takich spodniach wyglada facet fujjjj
-
Hehe to fakt, z dwojga złego wolę jak ma "narobione" w gacie niż podciągnięte pod brodę z klejnotami wyeksponowanymi w nogawkach :)
A swoją drogą wysokiego stanu nie znoszę nawet u kobiet.
-
ja mam na myśli gacie właśnie w połowie tyłka, wystające majty i krok w kolanach...
Jeśli chodzi o taki styl jak pisze Marshall, czyli normalnie zapięte spodnie, w pasie czy na biodrach, jakiś luźniejszy krój i trochę tylko opuszczony krok, to ok, to mi się podoba i fajnie to wygląda, swobodnie i na luzie.
Ale gdy idzie garbaty chłopak, spodnie ma tak nisko zapięte że masz wrażenie, że gdy zrobi krok do przodu to one mu zjadą z tyłka i do tego krok w spodniach znajduje sie na wysokości kolan, no so sorry...dla mnie to jest koszmar :/
-
zadan na temat ubioru jest tyle ile ludzi, kazdy lubi cos innego.:P
-
ahaha ja też nienawidzę faceta w obcisłych spodniach z wysokim stanem :D Niektórym to aż chyba ciężko się siada :D
I ja z dwojga złego wolę spodnie z krokiem w kolanach :D
-
podziwiam mezczyzn z mega opietymi spodniami na pupie i z przodu :D naprawde.. jak takiego widze to az wzroku nie moge oderwac z mysla 'jak on moze chodzić' albo 'czy mu wygodnie' .. no ale nie ja w tym chodze, ani nie moj luby :D
co do spodni jakby w 'gacie narobic' nie mam nic do tego, ale nie chcialabym by moj w tym chodzil ;)
co do tych drugich.. okres młodzienczy, to rozumiem .. taki szacunek na dzielnicy, elo jestem groźny i stąpam pewnym krokiem :leze: (of kors ironia) a jak starszy chłopak, mężczyzna ma po środku tyłka koniec spodni i widac mu majty, to juz nie rozumiem po co to..
-
pytanie !!! czy w obecnosci przyjaciółki która czesto u nas nocuje na weekendy wypada chodzic rano w samych bokserkach ???:D bo żonka czasami jest oto zazdrosna :):), a ja ne widze w tym nic złego co wy na to ????;)
-
według mnie moze i przyjaciolce byc troche glupio jesli zona zazdrosna, zarzuc sobie chociaz jakies spodenki krótkie czy coś i bedzie git:) a gdyby twoja zona chodzila w samych majtkach przy twoim przyjacielu? co Ty na to?
-
Ty nie widzisz ale kobiety inaczej patrza na takie sprawy, tym bardziej jak jest w domu jeszcze jedna kobieta.
Choc moj kumpel robi dokladnie tak samo jak Ty, kiedy jest u nas i w sumie dla mnie nic strasznego, moj tez wcale nie reaguje :P
-
Cytat:
Napisał
rudzielec
według mnie moze i przyjaciolce byc troche glupio jesli zona zazdrosna, zarzuc sobie chociaz jakies spodenki krótkie czy coś i bedzie git:) a gdyby twoja zona chodzila w samych majtkach przy twoim przyjacielu? co Ty na to?
no wsumie to bym był zazdrosny jak cholera i powiedział jej zeby cos ubrala . ale ona i tak zawsze cos zakłada na siebie bo sie wstydzi :)