"a to mój wczorajszy"
bardzo ładny! bardzo lubię makijaże w tych kolorkach
Printable View
"a to mój wczorajszy"
bardzo ładny! bardzo lubię makijaże w tych kolorkach
Lusill bardzo Ci pasuje taki makijaż :)
Eu4ya pięknie malujesz! :]
Lusill nie to że super pazurki robisz to jeszcze super się malujesz :)
To kilka moich prac z kursu.
też bym se kogoś pomalowała.:] le nie ma kogo.;(;(;(muszę jakąś koleżankę dorwać.:skacze:
hehe Zizi ruszaj na łowy :D
Iwonko ten makijaż dziewczyny z kolczykiem boski po prostu!! super kolorki :)
Dzięki!! Jednak jeszcze sporo ćwiczeń przede mną. Jak to powiedziała nasza szkoleniowiec " Jak zrobisz 100 makijaży na różnych osobach, to możesz powiedzieć o sobie, że jesteś wizażystką" Ja dopiero zrobiłam 11 więc jeszcze trochę mi brakuje.
A to metamorfoza, którą zamieściłam u siebie w albumie. Dziewczyna ma bardzo głęboko osadzone oczy i zasinienia na górnych powiekach oraz pod oczami. Dodatkowo opadające kąciki oczu. Makijaż ślubny pozwolił wydobyć jej duże, piękne oczy i rozjaśnić twarz.
Iwonk ślicznie Ci idą makijaże , normalnie kobitke zamieniłas w pieknośc !!
Muszę przyznać, że sama jestem zaskoczona, bo ja nigdy nie potrafiłam się umalować, nawet na jakieś specjalne okazje był to bardzo delikatny makijaż i to zrobiony nieporadnie. Ale coraz bardziej mi się to podoba i już wiem, że dalej będę się w tym kierunku kształciła.
no musisz is w tym kierunku, szkodaby było zeby taki talent sie marnował :D
Iwonko rewelacyjnie ją zmieniłaś :) brawo :) juz wiem jak cie wykorzystam jak przyjedziesz na kawkę hihi ;)
Mam to traktować jako przyjemność czy gwałt??:P:D
---------- Dodano o godzinie 15:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:37 ----------
W takim razie muszę zabrać na urlop kosmetyki, aby ci zrobić makijaż. Dobrze, że powiedziałaś, bo nigdy w górach się nie maluję (ciągle sport i bym pływała w tym co nałożyłam).
piękne makijaże!!! naprawdę super!!!
oto moich kilka ostatnich:
Lusil bardzo fajne makijarzyki:]
Ten mi sie dzis spodobal w necie. Uwielbiam takie makijaze
no makijaz bajka i jaka w dodatku piekna fotka z piekna kobieta...:)
jak dla mnie nie do końca piękna ta kobieta, bo jak widzę niektóre fotki z allegro to nawet brzuch ma pojechany Photoshopem... ale makijaż śliczny
no makijaż rewelacyjny
kilka moich prac:
Lusill jak Ty pięknie malujesz :love: masz talent nie tylko do pazurków..
hehhh dziękuję, ale wcale nie uważam, żebym miala talent do makijażu, to tylko moje próby malowania....
ale dziękuję za słowa uznania:przytul:
a to moje dwa pierwsze.... :wstydek: mam jeszcze parę zdjęć na komórce, ale później wstawię.... proszę się nie śmiać :D