Ja tu jest od początku tego roku i staram się codziennie chociaż na chwilę tu wpaść, żeby zobaczyć co słychać ;] Moje pierwsze forum i bardzo fajnie się tu czuję ^_^
P.S.
anetk świetny awatar :D
Printable View
Ja tu jest od początku tego roku i staram się codziennie chociaż na chwilę tu wpaść, żeby zobaczyć co słychać ;] Moje pierwsze forum i bardzo fajnie się tu czuję ^_^
P.S.
anetk świetny awatar :D
za atmosfere trzeba podziekowac administracji bo to ona czuwa nad tym abysmy sie tu dobrze czuli, a za niesubordynacje karze lub banuje, wiec mozemy byc spokojne. Każdy kto przestrzega regulaminu będzie sie tu na prawdę dobrze czuł:)
To chyba wszystkie macie takie samo zdanie o forum na "w" jak ja ;) Trochę tam pisuję i podczytuję, ale drażni mnie bardzo atmosfera. Tutaj trafiłam przypadkiem, ale pomimo, że długo jestem zarejestrowana to aktywnie działam dopiero od paru dni i wiecie co - chodzę przez Was strasznie niewyspana :P Atmosfera na prawdę sympatyczna i duuużo się można dowiedzieć :) Uwielbiam to forum :love:
Jest nam bardzo miło że czujecie się tutaj dobrze :) :kooffa:
Zgadzam się z dziewczynami to forum jest super mimo że mało piszę (taka natura) to bardzo dużo czytam i kibicuję wszystkim dziewczynom :love: Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby mnie ktoś skrytykował za moją niewiedzę :]
bardzo często zdaża się na innych forach że post z jakimś zapytaniem zostaje bez odpowiedzi albo krótko ,,idż na kurs,, ( chodzi mi o stylizacje paznokci) Tutaj tego nie zauważyłam pomagacie sobie wszyscy nawzajem i to mi się podoba. Pozdrawiam nowe jak i stare:P( bez obrazy) forumowiczki
ja też jestem tu od niedawna i nie mogę złego słowa na te forum powiedzieć:)
dopiero się uczę, więc zadaję generalnie banalne pytania, a są osoby, które potrafią i co najważniejsze chcą tłumaczyć co zrobić itd.
a zerejestrowałam się przypadkiem i długo bałam się odzywać, bo widziałam jak na innych forach były takie osoby jak ja traktowane;/
Jestem tu nowa i od niedawna, ale to nie moje pierwsze forum, i ośmielę się z Tobą nie zgodzić.
Owszem administracja czuwa, ale atmosferę na forum tworzą przede wszystkim LUDZIE!
Osoby, które tu funkcjonują i dla których się powraca. Ludzie z którymi niejednokrotnie ma się również osobisty kontakt i dla których pojechałoby się na drugi koniec świata. Po jakimś czasie są to już przyjaciele, na których zawsze można liczyć, którzy pomogą rozwiązywać problemy, płaczą z nami i razem z nami cieszą się naszą radością.
To forum jest pod tym względem najbardziej otwarte i przyjazne każdemu. Dlatego tutaj zaczynam się czuć jak u siebie, i tutaj już zostanę :D
No chyba, że mi sprzęt wysiądzie;)
Ja też jestem tu nowa i szczerze Wam powiem że uwielbiam to forum ,nie boję się pytać bo wiem że doradzicie mi od serca . Na innych forach (nie o tej tematyce bo o paznokciach to moje pierwsze forum) zanim wypowiem się na jakiś temat albo o coś chcę zapytać to się 100 razy zastanowię , a potem w końcu rezygnuję bo nie chcę mieć zepsutego dnia. A tu naprawdę jest suuuper!!! Dzięki:ok:
dokładnie!! Ja po swoim kursie byłam po prostu głupia :) pomogła mi mama w podstawach bo sama zajmowała się pazurkami x lat temu :/ pani na kursie nawet nie potrafiła podłożyć formy pod moje pazury :O
od kiedy jestem tutaj moje paznokcie ewoluują :)
Choć wczoraj miałam wrażenie jak bym się cofała w rozwoju :)
No właśnie nawet pod względem takich choćby kursów, jest szansa porównania i doradzenie, tak aby żadna z nas już nie trafiła na taki pseudokurs i abyśmy swoją wiedzę i doświadczenie wymieniały i systematyzowały, po to właśnie jest takie forum. Powiem szczerze, że teraz każdy poważny zakup sprzętu konsultuję z wami i od tego czasu, wszystkie pazury się pięknie trzymają i nawet żel z akrylem zaczęłam łączyć :D i kupilam pochlaniacz i frezarkę dzięki wam, że spędzilyście tyle godzin na porównywaniu waszych sprzętów :love:Po to abym ja i inne forumki uczyly się na waszych błędach, a także korzystaly z waszych rad:kwiatek:
Ja też jestem tutaj w sumie od niedawna, dopiero sie rozkręcam z pisaniem, częsciej czytam niż piszę i też przez Was chodzę ostatnio ciągle niewyspana, ale wiedza, którą tutaj juz zdobyłam chyba rekompensuje te zarwane noce. Atmosfera dla mnie też bardzo fajna, nie mam obaw przy pisaniu postów, że za chwilę ktoś mnie pożre bo jestem 'nowa'. A to mnie cieszy. No i ja również zaczęłam robić zakupy na podstawie Waszych opini
Świete słowa!
Pozdrawiam :)
Zen bardzo ciesze sie Twoimi słowami:)
oj tak wiedze tu mozna zdobyc nawet co nie bylo na kursie i wiele wiele przydatnych informacji. to forum mnie tak wciągneło , że nawet jak budze sie w nocy mojemu Malemu dac pić o 3 w nocy czy o której jak się obudzi to wchodze :D mozecie zauwazyc nawet niektore posty o tej godz hihi rano wstaje do szkoly, wchodze na forum... ze szkoly wracam wchodze na forum... ide spac wchodze na forum. wciaaaaglooo mnnie ;)
jak fajnie czytac takie milusie komentarze az robi sie cieplutko:)
Zen super że Ci się podoba :D
Ja się uzależniłam już jak były te problemy z dostępem na forum to co 5 min sprawdzałam czy już ok i jakas nerwowa dziwnie byłam :D
hehehe ja tak samo mialam jak ty katarynka :ok::D
a ja jestem nowa i jak na razie, to jak o coś pytam, czy potrzebuje pomocy to zawsze pomagacie, za co bardzo dziękuje ;) ;*
oj juz przestańcie sobie tak slodzic bo splyniemy miodem cale :) ;)
No trudno. Spłyniemy miodem , ponieważ ja tez czuję sie na tym forum bardzo dobrze , mimo ,że miałam pewne opory po zarejestrowaniu się by zrobic się naprawdę aktywna, ale wyszło mi to tylko na dobre :) dużo się dowiedziałam :)
Jezu jakie wy powazne jestescie :) zażarcić sobie człowiek po pracy nie moze... temat jest trochę inny ale mniejsza z tym :) ;)
Ja jestem tu od niedawna i jak na razie złego słowa nie mogę powiedzieć odnośnie forum:]
Dziewczyny są bardzo przyjazne nie wspomnę o tym, że już parę miłych słów od was usłyszałam:*
Szczerze to jest to moje drugie forum na które zaraz po odpaleniu kompa wchodzę;)