zapraszam w czerwcu ;)
efekty rekonstrukcji brwi
Printable View
rekonstrukcja brwi z elementami przedłużania i zagęszczania
http://pliki.wzorki.info/images/2v9Hd.jpg
https://www.facebook.com/szkolenia.r...&stream_ref=10
nadiuszka nie moge sie juz doczekac tego szkolenia z 6D nastepna korekte moich brwi robisz mi Ty a ja Tobie :) akurat bedzie 1,5 roku ale moje brwi trzymaja sie narazie super ciekawa jestem czy z 3d latwo przejsc na 6D :) zobaczymy jak moje wloski beda wygladac po roku.
Może i racja, ale co z tego skoro specjalistek w tej dziedzinie jest jak na lekarstwo. Naszukalam sie porzadnie, zeby znalezc ta jedyna, w ktorej rece oddam swoje brwi. Wizyte mam juz umowiona... z Warszawy jade, az do Krakowa ;) Ale to nic takiego, Krakow to moje ukochane miasto i zabawie tam z tej okazji trzy dni. Bardzo sie ciesze, poniewaz brwi sa dla mnie najwazniejsze i w koncu bede miala swiety spokoj - bez codziennego bawienia sie w rysowanie ksztalku;)
pozadne szkolenie( nie wiem ile u szwedo choc maja opinie super i mega doswiadczenie w tej dziedzinie) plus zestaw to koszt ok 2000zl-2500 :) sam zestaw maly ok 700zl
w szwedo szkolenie z piórkowej plus zestaw kosztuje ponad 8000
antosia28, dzięki ale już jestem zapisana na zabieg na 24 maja ;) Kobitka, do której się wybieram robi brwi spektakularnie... jeszcze takich efektów nie widziałam ;) Jak mowię, naszukałam się porządnie... ;P
Ma zdjęcia? Wrzuc link
bardzo proszę -> Gabinet Różany
wani, to co robi ta pani to nie jest metoda 6D
szczerze mówiąc nie spodobały mi się jej prace ;(
Dziewczyny poleccie jakas dobra farbe/henne do brwi. Chce zeby efekt sie dlugo utrzymywal i zeby ladne chwycilo skore. Narazie mam refectocil
niektore prace swietne, a niektore hmm dziwne;)
Naprawdę nie??? Kurcze... teraz się będę zastanawiać, czy jednak się decydować ;( Nadiuszka, a przypomnij, od kiedy Ty będziesz się zajmowała brewkami tą metodą?;);)
---------- Dodano o godzinie 13:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:41 ----------
Intensive :)
Teraz to się w ogóle zastanawiam, czy tej kasy co ją mam przeznaczoną na brwi nie wydać na szkolenie briowe w Wawie haha :D
Mysiaczeq veniata farbuje skore po minucie:)
podrozowalam, uczylam sie a tu efekt ;) brewki 6D :)
No wiadome bylo. Czego Agnieszka sie nie dotknie to sie w cud zamienia :) a gdzie ja mozna kupic ten specyfik? ;))
Musiaczq dzieki ;)
Ja kupuje przez internet lub od przedstawiciela :) literowke zrobilam ;) venita sie nazywa
6D
i jeszcze raz 6D
Nie piszemy posta pod postem. Proszę używać opcji 'edytuj'. /Nanami
Nudziłam się i wydziergałam sobie brwi ;) jakosc zdjec słaba, nie umiem robić selfie ;)
szkoda że trzyma się to ok tygodnia.. :-(
kolejne 6D :) od maja wykonuje ten zabieg i ma ogromne wziecie wsod klientek, niestety cierpie na permanentny brak czasu wiec zdjecia rzadko :)
Możecie napisać coś więcej o rekonstrukcji brwi z wykorzystaniem syntetycznych brwi? ile czasu i jak cenowo wygląda u was ta stylizacja? Jak krok po kroku wykonujecie rekonstrukcje z użyciem "włosków"? Jakie produkty zdecydowanie możecie polecić?