he he ja też:skacze:
Printable View
to powinnas sie cieszyc :)
wlasnie teraz sie nie ciesze bo troche sie wstydu najadam jak mnie za mlodsza maja a ja juz dawno po 18...moze po 30 jak mi odejma te 6 lat to bede wtedy zadowolona :p
ha ha ha... mnie kiedys mąż poprosił żebym kupiła mu fajki, to nawet na stacji benzynowej facet mi fajek nie chciał sprzedac, to mu powiedziałam, że nie chce mi się iśc po dokumenty (bo drobniaki miałam w kieszeni od gaci) i że przecież autem przyjechałam sama tzn że mam skończone 18 to mi nie uwierzył i kazał sie wrócić po dokumenty!! a że nerwowe zwierzę jestem to wsiadłam w auto i w p**** do domu pojechałam bo przeciez nie będę sie wk***wiać:P!!
haha i dobrze zrobilas....ja to czuje ze to proszenie mnie o dowod dopiero sie skonczy jak zmarszczki mi sie pojawia haha :p
tez nieraz musialam pokazywac dowod:)Najbardziej bylam wsciekla na swoj wyglad jak mialam wlasnie te 14/15 lat,mam kolezanke mlodsza o 3 lata i zawsze jak gdzies wychodzillysmy to w oczach nieznajomych mialysmy wiek na odwrot ja bylam ta najmlodsza.I chyba dlatego nikt z chlopcow nie chcial sie ze mna umowic bo wygladalam jak malenstwo tylko juz bez pieluchy a z nia sie chcieli umawiac.Teraz ta sytuacja mnie bawi ale wtedy bylam wnerwiona,hihi
ja mam w lipcu 21...:] ale nie musze nigdzie pokazywac dowodu bo każdy mowi ze bardzo powany wyraz twarzy mam a zwlaszcza jak mam czarne wlosy
Neko masz 14 lat teraz?? :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
nom :yes:
aaaaaaaaaaaaaa, wreszcie sama nie jestem!! :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: A już myślałam, że zawsze najmłodsza na forum będę.... Neko powiedz, robisz pazurki, żelowe, akrylowe, czy może naturalki?? :D
akrylowe ale dopiero zaczynam ;]
oooo, no to czekamy na zdjęciaaa :D
Postaram się :D
można się przy was poczuć staro...:):)
u mnie stuknelo 32,czasami mysle ze juz stara jestem ale na ogol nie przeszkadza mi to bo mam duzo szalonych pomyslow i moj maz mowi czasami ze nasze 10-letnie dziecko lepiej sie zachowuje niz ja
A ja to juz doswiadczylam syndromu >>starszej pani<< hihihi, bo pracuje w solarium polaczane z salonem panokci i tam sa same 19-tki. A ja tam jestem najstarsza;(. I jeszcze fakt ze niedawno mialam urodziny (tak dosc daleko za 30-tka), ale to nie my sie starzejemy(dotyczy dzieciatych) tylko dzieci nam rosna. Kazdy ma tyle lat na ile sie czuje.
UWAGA: nie zagladac do dowodu osobistego lub metryki.:skacze::)