Dzieñ przed weselem Przystrajaj± dru¿bowie wej¶cie do twojego budynku mieszkalnego (domu) i imprezuj± przy tym przewa¿nie hahaha
no ¶wiadkowie to na ogó³ s± ale u mnie np s± dru¿bowie tzn pary które jeszcze nie s± po ¶lubie stoj± za m³odymi w ko¶ciele na sali siedz± razem z nimi nie tak jak u niektórych ¿e siedz± rodzice czy dziadkowie przy m³odych.i ci dru¿bowie w czwartek przed weselem robi± koronê np ze ¶wierku(teraz czêsto juz zamawia sie gotowe) a w pi±tek przystraja sie nad drzwiami i bram± wjazdowa t± korona lub balonami jakimi¶ kwiatkami itd najpierw u m³odego potem u m³odej, przy tym sie pije a potem czaskanie i takie tam pierdo³y ogólnie super atmosfera:)
ja mam sprawdzon± osobê z allegro. kupowa³am u niej zaproszenia na komunie i chrzest dzieci. ma super zaproszenia i niedrogie.jak znajdê linka to wam wklejê.
ciesze siê ¿e powsta³ taki temacik :]
ziziz jak mówisz ¿e sprawdzony kontakt to poprosimy :*
Dziewczyny sliczne suknie slubne:)Kamis zajefaje autko:)
Niewiem czy ktos juz to pisal bo mnie nie bylo troszku ale kobitki nie zakladajcie nic z perel i uwazajcie przy zakladaniu obraczek zeby wlazly ladnie na palec i nie upadly :)No i oczywiscie stluc porzadnie kieliszki.Ja swoj rozbilam az na auci swiadka:)
sorki to nie z allegro. ale sprawdzony producent. i maj± nie drogo i super. siostra moja kupi³a te¿ u nich.027.04.02 - Laserowe - Zaproszenia ¶lubne - Zaproszenie.net
maj± salon w Nadarzynie .. to nawet mam niedaleko :)
jakie drogie zaporszenia?!
a to jakie¶ specjalne np z Waszymi zdjeciami odbijanymi czy co¶?(bo du¿o o czym¶ takim s³ysza³am?)
bo ja znalaz³amw zwyk³ym paierniczym- takie sk³±dane na 3, ozdobione z góry jakby "wydziergana koronka"a la z³otawy napisa, go³±bek obr±czki i w ¶rodku tekst....i po 1,60.....obciach daæ takie?
wejdz sobie na link wy¿ej. masz namiar na stronê. gdzie naprawdê s± super zaproszenia. za nadruk p³acisz dodatkowo .mam od nich zaproszenia.i jestem zadowolona.:good:a co do ceny. to nie zawsze tanie musi byæ brzydkie.wiadomo ¿e z weselem i ¶lubem zwi±zane s± ogromne wydatki. a zaproszenie i tak po ¶lubie wyl±duje w ¶mieciach. no chyba ¿e kto¶ ma bzika takiego jak ja i zbiera zaproszenia wszelakie.
---------- Dodano o godzinie 12:44 ---------- Poprzedni post by³ napisany o godzinie 11:53 ----------
ja siê nie zastosowa³am do prawie ¿adnej . tylko jedn± zastosowa³am ¿adnych pere³. nie ma recepty na udany z wi±zek.jak nie ten to inny.
---------- Dodano o godzinie 12:52 ---------- Poprzedni post by³ napisany o godzinie 12:44 ----------
027.04.02 - Laserowe - Zaproszenia ¶lubne - Zaproszenie.net
apropo zaproszeñ to narazie wypatrzy³am takie:
PRESTI¯OWE ZAPROSZENIA ¦LUBNE el - nowo¶æ 2009 (626986540) - Aukcje internetowe Allegro
Zaproszenia ¦lubne DL ecru / Deja Vu (624531064) - Aukcje internetowe Allegro
WYJ¡TKOWE ZAPROSZENIA ¦LUBNE !!! EKSPRES !!! (619594704) - Aukcje internetowe Allegro
i nie wiem które by tu wybraæ :huh:
mo¿e to ?
http://www.decocards.pl/aukcje/laser115/z01014%20m.jpg
mnie siê najabardziej podobaj± te z tego pierwszego linka :D
a powiedzcie mi kochane......jak dobieracie stanik?tzn nie chodzi mi czy z ramiaczkami czy bez itp tylko czy mo¿ecvie poleciæ jaki¶ który dobrze je ¶ci±gnie i uwydatni?
Ta parka na ³awce jest oryginalna :) a amorek jest uroczy:) ja bym proponowa³a jaki¶ jasny kolorek, bo w koñcu to ¶lub :)
zaproszenia zamawialismy na allegro ... jedno za 95gr.. :) ale nie wzielam pod uwage tego ze na jednym zaproszeniu zazwyczaj sa dwie osoby i zaproszen zamowilam tyle ilu gosci ma byc hahhahha :skacze:
---------- Dodano o godzinie 00:15 ---------- Poprzedni post by³ napisany o godzinie 00:12 ----------
to jest nie drogo ?? to jest drogo wlasnie... po co komu takie zaproszenia drogie .... wezcie pod uwage to ze i tak sie je wywala do smieci.. wiec po co az tyle kasy tracic na nie.... nie rozumiem tego wogole ....
zaden obciach!!! bardzo madrze...!!! wylicz sobie liczbe gosci razy 5 zl a razy zl ... i zobacz ile mozna zaoszczedzic... masakra... co po takich jakichs drogich zaproszeniach... fajnie szpan bo ladniejsze... ale jaki w tym sens ...
ja zaproszenia zamawialam u teho uzytkownika ...
ZABAWNE Zaproszenia ¦lubne-SUPER CENA 0.95z³ !!! (619190673) - Aukcje internetowe Allegro
czyz nie sa sliczne ??
w sumie trochê racji masz bo te zaproszenia przewa¿nie id± do kosza :]
dobrze Basiu ¿e my¶lisz podobnie bo ju¿ my¶la³am czy ze mn± co¶ nie tak....:)³adne te zaproszonka:*
mysmy mieli tez skladane na trzy i tez byly tanie
bo jak policzyc no 70 osob to zapraoszenia wyjda majatek
a i tak pojda do kosza
mlodzi przyszli mezowie i mezatki!! A co z ciastem, JAKI TORT SLUBNY, juz zamowiony? co sobie zarzadaliscie? tradycja czy nowinka? sa ciasta budowy ktore moze juz znacie, ja uwielbiam ( z reszta nie znam takiego co nie) ciasta zbudowane z "chou" to znaczy sa to male kulki z ciasta ptysiowego wypelnione kremem do smaku bardzo zblizonym jak krem karpatki, z tych kulek cukiernik buduje wam co sobie zazyczycie moga to byc duze obraczki na wulkanie albo misiu, albo nawet kosciol w ktorym bedzie slub o ile jest tez koscielny, tu sie to czest robi i powiem wam ze jeszcze nie slyszlam krytyki bo kto nie lubi takiego smaku a co do ksztaltu to sami wybieracie!!
ja ju¿ mam zaproszenia kupione, czekam na przesy³kê, po 1,26 ³adne zaproszonka :)
teraz czas na wódkê i alkohole
u mnie bêdzie wyborowa ostatnio pijam i jest super, kacyk nie mêczy i cena te¿ w miarê, by³em w hurtowni po 21 z³ mi dawali 150 butelek ale w polmosie bêdzie na pewno taniej we wtorek tam jadê :)
A by³e¶ w Selgrosie w Warszawie?? Mo¿na u nich niez³± cenê dostaæ. Ja tam pracowa³am (tyle, ¿e w £odzi) przez 9 lat i bardzo czêsto m³odzi kupowali na wesele. Idzie siê do kierownika dzia³u i on z kupcem ustala cenê. Ja rok temu za³atwia³am mojej gospodyni, do której w góry je¼dzimy, 100 litrów i by³a bardzo adowolona.
dziêki za radê ivonna jutro podjadê siê zorientowaæ :)
o selgrosie lub makro my¶la³em pod k±tem zwyk³ych napojów, zobaczê jeszcze co w tym polmosie mi zaproponuj± bo tak siê sk³ada ¿e polmos mam w tym samym mie¶cie ;)