-
Odp: Przedłużanie rzęs metodą Blink&Go
Czesc dziewczyny.. zaczelam robic tego blinka od niedawna i powiem wam... rewelacja!! Klietki zadowolone i wracaja co 2 tyg. na ponowna aplikacje. Efekt jest spektakularny i sie nie trzeba meczyc i wysilac godzinami jak przy 1:1... ^_^ Taka aplikacja jak na fotkach trwa ok. 1 godzine. Sobie tez robie i tak naprawde to chyba najlepsza reklama :P Naprawde polecam.. jezeli macie pytanie na temat aplikacji itd. smialo pytajcie, chetnie odpowiem:)
-
luna piekne te Twoje blinki, nie ma co:ok: normalnie szpec!:ok:
zastanawiam sie tylko jak rzeski wygladaja np po 6 aplikacjach bez przerwy, bo jednak blinka nie wkleja sie do kazdej rzesy tylko miedzy rzeski i wiesz, roznie to bywa. czasem sie chwyci dwie, czasem trzy naturalne, a rzesy lubia rosnac. Nawet przez dwa tygodnie.
-
Dziekuje Dzikakura ;)
Ja polecam klietka zeby przysly zdjac rzeski po max. 2 tygodniach.. Do tej pory nie widzialam zeby rzesy bylo bardzo powyrywane po zdjeciu ich.. Czesze je szczoteczka i nakladam nowe. Wiadomo pare rzesek odpadnie ale i tak by odpadly w naturalny sposob. Mojim zdaniem najwarzniejsze jest to rzeby klietce wytlumaczyc zeby rzeski jak najmniej dotykac i ze nie wolno czesac, skubac itd. :D
Ja mialam rzeski aplikowane metoda 1:1 i po 2 tygodniech polowa mi wyleciala razem z naturalnymi bo uparlam sie na dlugie i geste ;) Przy blink metodzie robie sobie 15 mm dlugosci i 0,25 i przez 2 tygodnie ani jedna nie odleci :D
Tak czy siak to henna, tusze i przedluzanie zawsze beda nasze rzeski troche oslabiac ale przy dobrej aplikacii, ostrorznosci i delikatnym zdejmowaniu rzeski beda minimalnie oslabione :D
-
Hej dziewczyny,
odnośnie blinka ja również swego czasu była zachwycona, ale już przerobiłam ten temat i mogę się wypowiedzieć, że robiąc go tylko u siebie 3 razy pod rząd (na górze), zauważyłam niestety jeden b.ważny minus, moje rzęsy nie tyle były osłabione co odkształcone a dokładniej po zdjęciu były powykrzywiane, proste i mocno opadające w dół :( Zakładałam do 2 tygodni, nigdy dłużej. Swoje rzęsy miałam lekko podkręcone, a po użyciu mascary były uniesione ładnie do góry. Teraz jak je widzę to mnie denerwuje i czasami łapię po zalotkę.
Nie robię już, zrobiłam sobie natomiast przerwę i "zapuszczam" rzęsy tzn. stosuję codziennie rano odżywkę o której kiedyś tutaj wspominałam (mavala) i nie przesadzając są dłuższe o jakieś 2 mm, na razie zauważyłam tylko wzrost, czekam przede wszystkim na to aby się zagęściły, ponieważ na tym zależy mi najbardziej :P
Luna - piękny ten blink, jestem zachwycona, moje były zdecydowanie rzadsze.
-
Luna naprawde piekne aplikacje, jednak ja nei jestem przekonana, koszt dla klientki duzy, pracy malo, a mnie sie czae wydaje ze moje klientki lubia ta metode 1:1 bo moga spokojnie sie zrelaksować :)
-
Luna one wyglądają jak 1:1, po prostu szok! :D Cudowne :)
A ile dziewczyny bierzecie na blinka? i za ściąganie rzęsek?
-
ja biore 100zl, sciagniecie jest w cenie^_^
-
Cytat:
Napisał
edytakon
Luna naprawde piekne aplikacje, jednak ja nei jestem przekonana, koszt dla klientki duzy, pracy malo, a mnie sie czae wydaje ze moje klientki lubia ta metode 1:1 bo moga spokojnie sie zrelaksować :)
Dzieki :) U mnie to tak ze jak klietka miala blinka i potem zrobilam 1:1 to nie byla do konca zadowolona bo nie byly tak geste no i trzeba je od czasu do czasu ukladac. A jak zrobilam blinka takiej co miala wczesniej robione 1:1 to nie mogla ich zniesc :/: Jak dla niej to za geste i sztywne. Dziewczyna miala robione 1:1 non-stop przez 5 lat :wow: Szok.. I jeszcze rzeski miala takie malutkie i slabe ;(
-
Odp: Przedłużanie rzęs metodą 1:1
-
-
-
-
jeee.. ciesze sie ze sie podoba :skacze:
tu rzesy kolezanki robione dzisiaj blinkiem:
http://images40.fotosik.pl/779/438856ed405ebb63med.jpg
oczywiscie juz 2 raz zapomnialam zrobic zdjecia przed.. przyznam ze z ta kolezanka byl lekki problem bo meeega strasznie mruga oczami ;p , jej rzesy sa powywijane kazda w inna strone i ma opadajace powieki z zewnetrznej strony oczu.. ale jakos poszlo :D
-
Iness widze, że szalejesz:)
-
spodobalo mi sie :D hi hi
a najbardziej to ze moglam sobie samej zrobic ;p
-
Hej dziewczyny!
czytam i czytam o tej metodzie, i zastanawia mnie dalej kwestia kleju. znalazłam coś takiego:
KLEJ DO RZES poj.3mll. A TYPE przedłużanie rzęs (1553777931) - Aukcje internetowe Allegro
jest to niby jakiś A type, który jest bezzapachowy. myślicie że byłby ok?
-
a ja myślę,zebyś zadzwoniła do Diamond lashes, powinni udzielić informacji. Ja np tego kleju nie znam.
-
hehe ja myślałam że nie potrafie przedłużać rzes a teraz się dowiaduję że ja poprostu inną metodą działałam :D
nie no żartuje ale swoją drogą tak przeżywałam że mi się sklejają w 1do1 a tutaj taka metoda :D jutro po maturze sobie postaram się zrobić, tylko mam strasznie szczypiący klej :/
-
IneSs - super ten blink u Ciebie, rewelacjaaaa!
Szkoda tylko, że ta metoda moje rzęsy niestety odkształciła po 3-krotnej aplikacji i już nie robię :(
-
Ja niestety nie moge chyba nic "obcego" na oczach nosic bo szlag mnie trafia i ciagle dlubie i macam ;p ale tak na wieksze wyjscia albo wyjazd zakladam blink i mam spokoj, ale po tygodniu musze sciagnac bo wiecej nie wytrzymuje :D
-
kochane proszę o jakąś stronkę żeby zakupić klej do blinka niby są tu podane ale to zazwyczaj allegro i aukcji już nie ma ...
a i jak są to nie za 150zł tylko chociaż ciut tańszy bo mam 2 dziewczyny zainteresowane, a pewnie ten po miesiącu też jest g... wart :/
-
Luna12 te pierwsze rzęski po prostu WOOOOOOOOOOOOOOOOOW :o:o no efekt mega!! Mam tylko pytanie czy przy tej metodzie można normalnie malować oko np. eyelinerem? Oraz czy wobec tego makijaż zmywa się gorzej niż przy 1:1?
Bo noszę 1:1 od marca i maluję się normalnie, nawet rzęsy pokrywam tuszem, bo lubię mocny efekt i raczej nie wpływa to na ich trwałość. I chyba raczej pozostanę przy tej metodzie jakoś nie przekonało a nawet odstraszyło stwierdzenie, że blink to tylko na wielkie wyjścia czy od okazji,bo czemu nie wyglądać pięknie również w domowych pieleszach. :P:D
-
dziewczyny czy klej do blinka też trzeba co miesiąc wymieniać czy nie ??
-
dziewczyny jakiego kleju używacie jak robicie sobie, tak żeby nie szczypał w oczy??
-
W secret lashes maja klej dla alergikow, do metody blink:), taki bialy z zielona naklejka