w sumie tak... ale jak dzisiaj nie dojdzie praca to po konkursie a nigdy nie wiadomo czy poczta nie zgłupieje:P
Printable View
w sumie tak... ale jak dzisiaj nie dojdzie praca to po konkursie a nigdy nie wiadomo czy poczta nie zgłupieje:P
dobrze Julcia napisała, jest weekend a poza tym pewnie dostali jeszcze dużo zgłoszeń i może dlatego nie odpisali wszytskim.
ja tez musialam wyslac 2 raz bo nie zmniejszylam foto :)
na pewno nasze prace doszly nie martwcie sie :)
wiele razy miałam tak± sytuację, ze nie dostałam potwierdzenia w jakim¶ konkursie, a praca dotarła bez problemu, oni maj± z nami dużo pracy, co chwile pewnie dostaj± mnóstwo maili :)
pewnie macie racje, nie ma sie co martwic ;)
zrobiłam:skacze: jeszcze fotkę cykn±ć i wysyłam :love:
ciekawe co nowego doszło ;);D
ufff wysłane:) nie wiem czy to się dzi¶ ukaże na li¶cie prac, w±tpię, dzi¶ niedziela:)
Moja też wysłana :D
ciekawe kiedy bedziemy mogly ogladac prace :D
ja też chętnie obejrzę prace :D:D:D
tez jestem ciekawa, czy w ogóle zakwalifikowana została
Ale będzie podziwiania zdolniachy !! :D
już sie nie mogę doczekaćc!:D
no ja chce pluszaczku zobaczyć Twoj± pracę:D:D pewnie boska
moja wisi od pocz±tku na facebook :d wysłałam jako pierwsza chyba, chciałam zrobić inn± jeszcze ale czasu brakło :D
Faktycznie:) nie zwróciłam uwagi, że jest podpisana, no to piękna praca, najbardziej mi się podoba:) mojej tam na razie nie wrzucili ale nie wyszła mi taka jak chciałam niestety;/
dodano nowe prace ;) !!
super prace, a mojej nie podpisali;p;p
a mojej poki co nie ma ;( mam nadzieje ze to nie wszytskie prace sa dodane ktore dostali ;/
wła¶nie zauważyłam prace która była publikowana w ostatnim ap :/: nie wspomnę juz o pracach podpisanych i widzianych setki razy... jak autorom nie wstyd? trzeba sie trochę napracować a nie maglować jedno i to samo.... to ¶wiadczy tylko o takich osobach - mi osobi¶cie byłoby WSTYD!
i jest baaaardzo dużo pięknych prac - gratuluję :kwiatek:
To na pewno nie wszystkie zdjęcia!
Moich jeszcze nie dodali, a wysyłałam wczoraj po południu. Od jutra będzie można głosować to wtedy będziemy podziwiać. Nie mogę się doczekać! :mml:
Zgadza się, to jest przykre, ja swoj± pracę robiłam pół niedzieli specjalnie na konkurs
Ja wł±¶nie nie rozumiem podpisanych prac.... To jest bez sensu przeciez.... nawet nie wiem jak to tłumaczyć.... sam fakt tego ze prace maj± dobra 2 miesiace (niektóre)... jak konkurs to konkurs. trzeba zabrac sie od nowa za tworzenie paznokci w konkretnej tematyce... impression... dla mnie takie paznokcie powinny robić wrażenie... jak sama nazwa wskazuje... a niektore prace chciałyby przedstawić te marke jakos cos po prostu strasznego i tandetnego... Mam nadzieje ze selekcja bedzie... i to konkretna... Nie brał±m udziału dlatego trzymam kciuki dziewczyny :) Niech wygra najlepsza :) :) :) :*
plusia- wygrasz, ja Ci to mówię:* boska praca i faktycznie kojarzy się z mark±
Jest jeszcze kilka prac, które widać s± zrobione pod temat, bardzo ciekawe i estetyczne, ale dużo to widać kto¶ miał klientkę, zrobił zdjęcie i wysłał ehh.
kolejna dostawa prac jest na faceboku :) i moje sa juhuuuuuuuuuuuuuuuu :)
Dziewczyny jest juz galeria do glosowania
http://www.impressionails.com/?page=..._part2&lang=pl :)
nowa tura ;) i chyba widzę pazurki Soffi :D tak mi sie wydaje ;)