-
Odp: Pazurkowe zboczenie zawodowe :)
No gada mi gada, o swoim ukochanym BMW :porazka: Ale Ja to jestem taka że jakoś to znoszę :) heh... czego się nie robi z miłości. Niby tu go pazurki nie obchodzą, a jak mam zrobione nowe ,to zaraz "ale masz łaaadne pazurki". Często kładzie się też na brzuchu i "podrap" hehehehehe. Nanami ! nie daj się ! :)
Mój jak mi znowu coś powie, że go to nie interesuje, to więcej drapanka po pleckach miał nie będzie :leze: :D !
-
siostry maz zarazil sie ode mnie kazdej babce patrzy na paznokcie :P :haha: zabral do kibelka gazete i przeczytal artykul o akrylowej stylizacji u mężczyzn i stwierdzil ze on tez takie chce . mina mojej siostry wygladala tak :o :)
-
ja właśnie wróciłam z wesela, wczoraj było i jak to ja zboczona dosłownie macałam każdemu dłonie i oglądałam paznokcie :D Ale powiem Wam, że bylam przerażona widzac co kobiety dadzą sobie zrobić byle tylko MIEĆ! Jak zobaczyły moje różowe szpice to oczy robiły a jednej przy mnie odpadły dwa paznokcie. No ale ba... Panna Młoda french miała zrobiony cudownie, lecz zepsuty nieumiejętnie zrobionym kwiatkiem akrylowym na zbyt mokłej kulce co w efekcie dało plame na paznokciach :|
-
Cytat:
Napisał
nanami7
paznokietki mój ostatnio ma to samo... i sobie wymyślił coś co mnie wkurza - mówi do mnie TIPSIARA !! !! !! strasznie mnie to denerwuje. A jak jemu się podobają moje paznokcie to mówi, że ładne, ale ostatnio ma jakieś dziwne ALE co do pazurków :)
Mój na żarty mówi do mnie tipsiara, teraz mam okres i jestem drażliwa i jak tak do mnie powiedział zaczęłam ryczeć jak głupia i nakrzyczałam na niego, że nie jestem tipsiarą i na dodatek przedłuzam na formie...:leze:
-
Cytat:
Napisał
farbstift
Mój na żarty mówi do mnie tipsiara, teraz mam okres i jestem drażliwa i jak tak do mnie powiedział zaczęłam ryczeć jak głupia i nakrzyczałam na niego, że nie jestem tipsiarą i na dodatek przedłuzam na formie...:leze:
o matkooo. hahahhaha :leze:
nie no ale, ja tez mam czesto takei odpały jak mam okres :haha:
soryy za offa :wstydek:
-
ja tam zawsze patrze na paznokcie, i jeszcze komentuje...a szczególnie jak widze paskudne pazury u właścicielki salonu
-
Też lukam na paznokcie kobiet i musze powiedzieć, że czasami krew mnie zalewa jak np. widze paznokcie zarośnięte skórkami do połowy paznokcia. :o
-
to jest najgorsze, albo jak pani przychodzi z takimi na stylizacje i syczy, przy najmniejszej opcji ich ruszenia
-
ostatnio w szkole na przerwie widziałam jak koleżanka siedziała i piłowała sobie paznokcie. ale JAK! machała tym pilniczkiem tak, że sobie paznokcie niszczyła:o no to ja musiałam podejść i jej podpiłować i przy okazji pokazać jak ma piłować na przyszłość żeby ich nie rozdwoić ;]
-
Farbi no mój też na żarty ale wkurza mnie to nieziemsko:)
-
a ostatnio w Tesco kasjerka gapi się na moje paznokcie i pyta jak ja pieniądze nimi zbieram. Ja jej kazałam podać mi drobne i jej pokazalam:D a ona potem, żebym ją podrapała po ręce...no to ją pomiziałam...a ona, że chce mocniej:D A potem zaczęła mówić, że jej się marzy, takie drapanko po pleckach:leze: Ja tak ze śmiechu nie mogłam :haha:
-
ha ha ha dobre :haha::haha::haha:
tak to sobie wyobraziłam
-
Cytat:
Napisał
Emilia B.
tak to sobie wyobraziłam
hahahahaa Emi zboczku :haha:
-
no co po plecach się drapią :D
-
bueheheheh niezły flimik:leze: a kasjerka to masakra, buehehehe
-
hahahaha kasierka dobra :D
Emi filmik nieziemski, i te odglosy :D hahaha
-
Emilka posikałam się:)
A ja dzisiaj to przeszlam sama siebie stoje w skmce w tloku(pociag podmiejski) i dziewczyna stoi i ma pazury, ladne nawet ja sie przysuwam boczkiem bo chce zobaczyc i przekrzywiam glowe i robie taniec swiętego Wita i tak sie ustawila, ze moglam je sobie obejrzec i zaczelam mamrotac pod nosem, tips, czy szablon, tips czy szablon...., laska sie usmiechnęła i powiedziała do mnie: tips, tyle ze z tunelem;].......
-
nie ma to jak dyskrecja nie :D he he
-
hahaha :D
a filmik boski ^_^
ja dzis w sklepie stoje po filet z kurczaka a przede mna stała taka młoda dziewczyna.. no i miała zwykłego frencha.Bardzo ładny był :) Później zauwazyłam ze ma cos na stópkach ciekawego ale juz przeciez nie bede sie schylac :haha: ale chyba miała jakiegos łanstrołkowego kwiatuszka... ale szczegółów nie widziałam ;(
-
to i ja sie pisze na drapanko :leze: :leze: :haha:
-
To wbijaj:D Chętnie podrapię, w sumie ze Szkocji do Katowic nie aż tak daleko:haha:
-
Cytat:
Napisał
dzikakura
Emilka posikałam się:)
A ja dzisiaj to przeszlam sama siebie stoje w skmce w tloku(pociag podmiejski) i dziewczyna stoi i ma pazury, ladne nawet ja sie przysuwam boczkiem bo chce zobaczyc i przekrzywiam glowe i robie taniec swiętego Wita i tak sie ustawila, ze moglam je sobie obejrzec i zaczelam mamrotac pod nosem, tips, czy szablon, tips czy szablon...., laska sie usmiechnęła i powiedziała do mnie: tips, tyle ze z tunelem;].......
:skacze: dobre!! :D:ok:
-
Cytat:
Napisał
justi9
siostry maz zarazil sie ode mnie kazdej babce patrzy na paznokcie :P :haha: zabral do kibelka gazete i przeczytal artykul o akrylowej stylizacji u mężczyzn i stwierdzil ze on tez takie chce . mina mojej siostry wygladala tak :o :)
fajnego masz szwagra... mój patrzy na mnie jakby chciał mnie zabić jak biore jego mojego siostrzeńca na ręce, a pazurki mam szpiczaste i NAPRAWDE DŁUGIE:):D
---------- Dodano o godzinie 23:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:32 ----------
Cytat:
Napisał
Emilia B.
tak to sobie wyobraziłam
Emilko...:leze: posiusiałam się;)
-
Ja na codzien prowadze sklep spozywczy, wiec tam to mam okazje poogladac pazurki.
Ale zauwazylam (katem oka) ze klientki tez czesto patrza na moje rece, choc ja raczej jakis wielkich ozdob sobie nie robie :D:D:D
-
ja wczoraj na imprezie obczailam wszystkie skorki i paznokcie
:D
oczywiscie moje byly w centrum zainteresowania :D