I moje wczoraj poszło :D nic specjalnego, bo to nie mój poziom jeszcze, ale co tam ;)
Printable View
I moje wczoraj poszło :D nic specjalnego, bo to nie mój poziom jeszcze, ale co tam ;)
no i moja praca poszła:)
ale jestem ciekawa waszych prac:) a jeszcze tyle czasu zostało do 17 :(
Hahaha w horoskopie wyczytałam, że będę miała wenę do prac twórczych :D zobaczymy, czy to mi pomoże :D
ja to zawsze czekam na prace konkursowe- uwielbiam to , oglądać podziwiać i oczywiście stwierdzam ze kurcze czemu ja na taki pomysł nie wpadłam ;p
Ja tak samo miałam, dlatego tym razem robię :D
a wy dziweczyny jak wysylacie prace to dostajecie potwierdzenie ze wszystko ok czy cos?
dziewczyny pamiętajcie, że regulamin tego konkursu stanowi, że 7% aktywności trzeba mieć w dniu ogłoszeniu konkursu
No już coraz mniej czasu :D Już miałam niby jakiś pomysł, ale jednak zrezygnowałam :D Czekam na wenę :skacze:
ja w sobotę dopiero coś zmajstruję i uwaga: NA MODELCE! :D pierwszy raz nie będę robiła na konkurs sobie, tylko modelce ;P
sunnyolcia umeczysz sie :P a jak zacznie marudzic to dopiero Ci sie konkursu odechce :) :P Powodzenia zatem :)
a ja zrobiłam i niewiem czy wysłac bo takie mi sie te pazurki jakies ubogie wydaja:haha::haha::haha::haha:
mnie osobiscie sie wydaje ze potwierdzenie powinno przyjsc;)
otrzymałam potwierdzenie, wszystko dobrze :) ajj juz sie nie moge doczekać pracek :skacze::skacze:
moja poszła,tylko nie wiem czy wszystkie 4 zdjecia przeszły :huh:???/dziewczynki dajcie znac jak cos bedzie nie tak;)
dotarły tylko 2, kompozycja i budowa:)
ile jest już prac? :)
ja ostatnio nie mam czasu, miała robić dzisiaj, ale nie dam rady. Na ostatnią chwilę za tydzień zrobię :(
Ja też miałam robić dzisiaj, ale zabrakło mi szablonów -.-
postaram sie wziasc udzial ale ni obiecuje :P
I ja wysłałam choć pewności co do zdjęć nie mam... Trudno już poszło:placz:
No to i moje poszly:) W koncu sie zmobilizowalam to juz pewnie ostatni konkurs przed porodem wiec trzeba bylo sie wziasc do roboty:)
Zaraz siadam do robienia :D
Gdy teraz mam wene i pomysł na pazurki, nie mam czasu na ich wykonanie i ich juz nie zrobie. Przykro mi strasznie :( Taka złośliwość losu.. :[
ja jakies pazurki zrobiłam :) ale nie wiem czy wyśle je jeszcze :P