też mam ochotę na ten konkursik, kto wie może coś stworzę ;)
Printable View
też mam ochotę na ten konkursik, kto wie może coś stworzę ;)
Twórzcie dziewczyny tworzcie, ma być zwiewnie, mgliście, pomyslowo, siateczkowo, przezroczyscie, romantycznie:skacze:
Oj też bym coś stworzyła, nawet mam ręce swoje wolne.. tylko weny brak niestety... no i nie ten poziom :)
a, tak dla pewności, mogę wziąść udział?
łapiesz się Aliz:D działaj:)
zgsadzam sie z Toba natalia, ze doskonalenie swojego warsztatu to najwyższa nagroda, która dodatkowo mobilizuje do siegania coraz wyzej:D
a ja zrobilam dzis przymiarke na pazurki, szukam modelki i jeszcze nei wim która opcje mam wybrac, moze mi pomozecie :leze:
dzięki Tusia:) spróbuję coś stworzyć, szału pewnie nie będzie, ale jak to Natalia napisała zrobi to się dla siebie, a praktyka czyni mistrza:) chociaż mi do tego jest dłuuuuga droga:)
ja tez uwazam ze zadanie ma duże wymogi :) coś zrobiłam ale czekam może zrobią sie ładniejsze :D nie wysyłam póki co :D
zołzella wysyłaj!! bo :aty::aty:
a ja właśnie wymyśliłam...nie wiem czy uda mi się to przenieść na paznokcie i czy zdążę...
na razie nie wysyłam bo są bardzo proste ;) za proste - tak mi sie wydaje ;)
moze mi cos wpadnie do głowy jeszcze
ja pomysl mam oczywiscie juz od dawna ,tylko z czasem kiepsko ,ale pewnie i tak nie bede zadowolona jak zrobie ,ale co tam... uwielbiam ta konkursowa adrenalinke i namawiam wszystkich do uczestnictwa ,bo naprawde jest swietna zabawa :)
właśnie robię:ok:jedną łapę mam w lampie:/:a drugą piszę:D
ha ha Meg :D ja też się zabrałam właśnie :]
zlituj się kobieto bo znowu wygrasz i wykosisz wszystkich:P
moje się wysyłają ciekawe czy Paulka pozna moją pracę:*
ojjj Meg...Nie tym razem...bo kaszana taka mi wyszła że szok:/:
ale mnie zabiłaś tym stwierdzeniem :haha::haha::haha:
praca wysłana...
Ale szczerze- nie jestem zadowolona.:placz::placz:
Mi pomysł zawsze rodzi się dopiero jak wyślę już pracę he he. Mam mały zarys, ale robię dopiero 9 lipca:D
meg sugerujesz cos??zalezy co wymodziłas?? Ty tez Kobieto moglabys sie zlitowac i dac szanse innym :P
jak nie chcesz zebym znów wyczaiła Twoja prace i glosowala na nia to musisz zrobic gorszą niż moja, oj bedzie ciezko haha (ale jak by Ci sie udalo to moze chociaz jakies wyróznionko dla mnie....):leze:-oczywiscie żartuje:D :ave: a swoja droga to ciekawa jestem co Tym razem stworzyłas:D
ja właśnie przesłałam swoją pracę, mam nadzieję że nic nie pokręciłam :)
Paulka ale się rozpisałaś :D no ciekawe czy wyczaisz :*
Znowu mnie bierze korba konkursowa:lol: uwielbiam tą adrenalinkę:love:
meg juz nie mozesz se doczekac prac z tego czy prac z konkursu stopkowego??one juz w czwartek...:skacze: a na ten to ja jessio nie zrobilam, mam nadzieje zdaże...
ale zrobilam masakre :(
budowa wola o pomstwę do nieba, a zdobienie z lekkiego, przez budowe jest masakrycznie ciezkie :(
wielka du*a
natalia jak do nieba to w dobrym kierunku:D
ja mam już za dużo pomysłów...chyba mi się nie uda wszystkiego w jedno złożyć:/:
ja zrobiłam sobie zarys na tipsie luzem tylko teraz nie mam kiedy przenieść to na swoje pazury za długo pracuję i sprzęt mam w zakładzie :(
A ja kurde nie mam modelki..;/
a na swoich już nie chcę robić na razie...