Wow ja też się załapałam, mam nawet pomysł :D
Printable View
Wow ja też się załapałam, mam nawet pomysł :D
ooo nie spodziewalam sie, to super :skacze:
za to ja teraz tylko pomysłu szukam:)
a ja się załapię??
czuje ze beda ekstra pazurki ! :)
mam nadzieje ze frekwencja powali na kolana :)
Powodzenia :*
Samaron to i mnie sprawdź powinnam się łapać aczkolwiek dziwnie mi spadła aktywność szybko...
Tak Zosiu - liczę na Twoją pracę:)
Pamiętajcie, że aktywność jest płynna, nie nastuka się jej jak postów, bo jest liczona od najaktywniejszego użytkownika, stąd te wahania, każdego dnia może być inna. :)
Sporo jest osób, które rzutem na taśmę uzbierały te 7%.
Temat bardzo fajny i ciekawy jak znajdę modelke to może coś zrobię..:) A te paznokcie mogą być nieużytkowe??
Ja już wysłałam fotki paznokci :)
Mam nadzieję, że doszły i że wszystko jest ok ? :D
A to i ja się chyba skuszę :D Tylko póki co jeszcze nie mam pomysłu :D
Niestety z tym pomysłem to może byc juz gorzej...
Moja praca doszła i jest zgodna z regulaminem ! :skacze:
Teraz czekać ponad miesiąc na zobaczenie wszystkich prac :D Pochlastam się :)
plusia czy to 'dziewczyny malo procent macie' bylo o mnie? bo w koncu nie wiem :) ja mam fajny pomysl aleznajac zycie nie udalo mi sie w tym dniu z procentami :)
Ja mam pomysl, tylko musze sie do jakiegos sklepiku wybrac po pewna ozdobe :cwaniak2:
Zyza udało Ci się zapraszamy :)
Ogólnie pisałam bo wiele osób przy dolnej granicy jest :D
O kurczę, a mnie ostatnio tu dawno nie było i nie wiem czy wtedy miałam te 7% :(
Ducek :D zapraszamy prawie 100 % miałaś :)
Ja nie rozumiem o co chodzi z ta aktywnoscia :P
Sieciunia bo zamysł jest taki, że konkurs organizujemy dla osób które wnoszą coś dla forum, nie dla osób które wchodzą raz na ruski rok na czas konkursu a potem przepadają :)
Konkurs jest dla Was kochanych stałych forumek :) dla starych i nowych forumek ale pozytywnie aktywnych :)
plushak motywy jak najbardziej rozumiem i popieram tylko nie wiem od czego ta aktywnosc dokladnie zalezy. Raz jest taka, raz taka, tego nie kumam :P
Aaaaa http://forum.wzorki.info/uwagi-o-for...dzialania.html
a to czytałaś?:D
a no nie ;) dziekowac:skacze:
Widze,ze frekwencja dopisuje :) fajowo.