Woszczurku sliczny tatuaz i talia osy tez:good:
Printable View
Woszczurku sliczny tatuaz i talia osy tez:good:
---------- Dodano o godzinie 23:26 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:23 ----------
Woszczur ta talia nie zbyt mi wygląda na ciężarna :good: a tatuaż ładny, taki delikatny :)
Hm. co sadzicie o tatuazu od karku.. do polowy plecow jakims fajnym alfabetem,Jakis napis? cienki i ladny.. hm..?
mnie sie zawsze podobaly tatuaze na karku wiec jak dla mnie bomba :D
Wlasnie mnie tez;D juz jeden mam.. a wlasnie na tego choruje od jakiegos czasu.. tylko ze nie wiem co sobie napisac myslalam nad jakims mottem i wogule ale zostane chyba przy DOROTA tylko jakims fajnym alfabetem,np. Chinskim:)
tez mi sie podobaja na pleckach,chinskie tez dobry pomysl
ja marzę o tatuażu ale mój facet kategorycznie zabronił:cisza::cisza::cisza:
no i mam :D:D:D:D
wczoraj zrobiony, fotka cyknięta chwile po skończeniu :D
http://images50.fotosik.pl/184/b389aa353b88e4fdmed.jpg
:wow::wow: cudowny jest :):)
o kurnia zajebiaszczy , normalnie az mi szczena opadla
:skacze::skacze::skacze::skacze:
heheh cały czas sie w lustrze oglądam ;) pewnie na mieście bede sie gapiła w wystawy jak jakaś wariatka hahaha :lol:
Sliczny ten tatuazyk Artlia:good::good::good:
Ja mam dwa : jeden na pleckach dokladnie na lopatce takiego diabelka .Robilam go z jakies 6 lat temu a drugi robilam w czerwcu na stopie...
Tipserka78 nie przejmuj sie moj mezus tez niechcial sie zgodzic bo jak to powiedzial mam juz jeden i wiecej mi nie trzeba :/: A ja i tak sobie zrobilam i przezyl jakos:skacze: i nawet nic nie mowil specjalnie troszke sie pokrzywil i juz;)
Jak pojede na swieta do polski to oba czekaja poprawiki :)
o kurdeee... Artlia cudooo !! :love:
bolało?
o Boziu zakochalam sie w tym na stopie :skacze:
bolało bardzo mało :) spodziewałam sie bólu nie wiadomo jakiego i byłam miło zaskoczona, bylo zabawnie hehe bo jak siedziałam juz na fotelu to ręce tak zaczęły mi się telepać ze masakra :P kupa smiechu z tego była ;]
Artlia!cudne...i...duze!!!..to...dzielo:]
ja.tez.planuje.zrobic.jak.skoncze.kamic:)
juz.nawet.mam.miejsce:D
zakryte:P
ha
ha
ha
to nie wnikam :P
Artilia-niezle,duzy jak na dziewczyne:) i co mama na to?:D
uwielbiam tatuaże!!! pierwszy zrobiłam jako nastolatka. Był straszny:strach:
dopiero rok temu postanowiłam go przerobić:) spodobało mi się to tak bardzo, że zrobiłam następny (fotki nie wrzucę bo jest troszkę w intymnym miejscu:wstydek:
myślę o jeszcze jednym na kostce ale przyznam, że obawiam się bólu:nie_powiem:
te motylki po prostu rewelacja jak dla mnie !!!!
dla mnie też .. super są :skacze: