Jestem w trakcie robienia na 1000% wyślę dzisiaj :D
Printable View
Jestem w trakcie robienia na 1000% wyślę dzisiaj :D
ja juz pomalu sie zbieram z tymi pazurami:P
dziewczyny!! doszła ta moja druga pracka?? bo wysłałam rano po raz trzeci i znów nie mam automatycznego potwierdzenia;(
Evelyn, praca dotała:D
..... jakbys czytała ze zrozumieniem to byś się zoorientowała, że wcale tego nie neguje :sciana::o .... regulamin to regulamin..... tego mnie nauczyłyście.....więc się dostosowuje....
a zresztą szkoda z tobą dyskutować bo to i tak do niczego nie prowadzi...
... i wcale nikomu szpilki nie wbijam.... prędzej Ty mi wbijasz.....:cool:
......weź sie tak nie stresuj .....;)
Ps .....aaa i nie wyjeżdżaj mi tu z TeSCO bo ja do biedronki chodzę .....:haha:
czyli jak dobrze łapię mamy czas do 24:00 14 lutego? Inaczej Sami zrobi z nas siekankę? :P ile juz prac jest? :)
dobrze łapiesz,dobrze:D
u mnie gorzej z pomysłem na nazwę....jak tylko coś wymyślę, sprawdzam w necie i okazuje się że już jest taka sama a jeśli nie taka sama to prawie identyczna :/:
wyzwanie spore ... :)
red sunset no właśnie też miałam to samo co Ty, jak coś wymyśliłam, stukam w google i co, już jest coś takiego, masakra.
Ja wysłałam. Moja nazwa też nie była jakaś super mega kreatywna, a nawet widziałam ciut podobną. Jednak wydaje mi się, że nie o to chodzi tylko o to aby wszystko było spójne i wasze pazurki odzwierciedlały nazwę i były swoista reklamą. Np. Dobra Rada ma linię Black i gdybyście zrobiły czarne pazurki to by było spójne.
Ufff znalazłam trochę czasu między egzaminami i coś naskrobałam:D już nie pamiętam kiedy ostatnio robiłam konkursowe paznokcie...
tylko mam problem z nazwą...mam 2 pomysły i nie wiem, który wybrać :(
Moja praca już wysłana :D potwierdzenie otrzymałam i teraz pozostaje tylko czekać :tuptup:
a nade mną to chyba jakieś fatum:o zrobiłam te pazury, chce robić foty i okazało się, że w tym czasie jak ładował sie aparat - moje dziecko zepsuło mi obiektyw, tzn jest tak, że nie chce ani sie schować, ani wyjść do końca. załamałam się. o zgrozo...
może masz kogoś kto pożyczyłby ci aparatu na te kilka zdjęć...popytaj.
O ja skleroza...
Dopisałam dane i wysłałam raz jeszcze, ale nie mam nadal potwierdzenia. Czy dotarła moja praca??
Rudzielec nie naprawisz już tego aparatu. Ja tak załatwiłam sobie prawie nówkę. Uszkodzony jest taki tryb wysuwania i to duży koszt naprawy o ile w ogóle się da. Pytaj bo szkoda pazurów takie konkursiwo się zmarnuje.
jaa, no niestety , albo jedni jada do polski i tez potrzebują, albo nikt nie ma:( mam go ubezpieczonego, ale powiedzieli, że do pięciu dni powinni mi go zrobić lub oddać nowy, bądź w tej samej cenie odpowiednik:( trudno, zrobie pazury na konkurs ślubny, już powinnam nie mieć problemu z aparatem:D
Czy dotarła moja praca?
Wysłałam jeszcze raz dziś i nie mam potwierdzenia :/:
juz wszystko dotarło :)
tyle razy wysyłałam że chyba już nie miała wyjścia i musiała się zjawić :D
Chcialabym cosik i mojego wyslac ale nie wiem czy sie zalapie z moja aktywnoscia na forum.
no i szlag by to.... nie zdązyłam drugiej ale no cóz musiscie wybaczyć troche zabiegana jestem :) jedną wysłałam wiec chyba dobrze :)
dobre i to Izu:] a ile jest tych cudeniek??
tez jestem ciekawa:) mi sie moja udalo wyslac w 1 terminie, 2 juz nie zdazylam zrobic:/
12:]
sądziłam że będzie więcej prac :huh: