ja uzywam, rzesy sie ladniej ukladaja po nim, sa bardziej sprezyste a do tego pieknie pachnie... i starcza na bardzo dlugo
Printable View
ja uzywam, rzesy sie ladniej ukladaja po nim, sa bardziej sprezyste a do tego pieknie pachnie... i starcza na bardzo dlugo
kati777, wzielas ostatnie dwa sh5, hyyyy
strasznie sie cieszymy, ze Wam sie tak ten klej spodobał,
Bezcenne są nie tylko wasze zakupy ale też opinie i sugestie
bedziemy probowac roznych nowych rzeczy oczywiscie dalej i wprowadzać do sklepu w miarę mozliwości.
laurencja, nie jest niezbędny, ale diabeł tkwi w szczegołach.... Ja np mam hopla troche i lubie takie wykonczeniowki i drobiazdzki, np.. mam taki krem do rąk z bodyshopu, ktorym po odkazeniu swoich rąk skinseptem-smaruję ręce, klientki to uwielbiaja, jak im cynamon i imbir koło nosa lata:))))
lubie też przejechac utrwalaczem rzesy, bo ladnie pachnie jak wspomniala edyta i nadaje rzęsom takiej mokrej czerni no i układa i utrwala efekt.
dlatego też wolę miedzy innymi płatki od taśm
muzyczkę lubie włączyc w trakcie zabiegu
czy "omieść" rękami włosy i czolo klientki...
czy ja offtopuję?:/: czy ja nie jestem trochę zboczona?:/:
Zboczona... hehe Kura dzika :) a nie zboczek :)
Wiadomo rózne elementy sprawiają, ze naszym klientkom u nas jest dobrze...
Ojna poczatku tygodnia nowa dostawa... bo nie prewidzialysmy ze tak Wam się spodobaja nasze nowe kleje...
ja też już nie moge sie doczekac nowej dostawy :D
cierpliwosci :) nie mamy w zwyczaju wystawiac towaru jesli nie mamy go w lapkach :) Laurencja pisz na PW jak cos pilnie potrzebujesz to moze po prostu na skepie nie mamy a gdzies jest 1 sztuka ostatnia
oj nie ma niestety:( ja juz zamowienie zrobilam i nawet z kurką rozmawialam przez telefon umowilysmy sie ze jak reszte rzesek sie pojawi to mi dosle:)
mam jeszcze jedno pytanko powiedzcie mi kobitki co najlepiej uzywac do demakijazu?bo na kursie uzywala najpierw mleczka potem toniku...ale jestem ciekawa waszych sposobow:D
jednofazówka Laurencja :)
kochana a co to ta jenofazówka:huh: przepraszam za te pytania ale troche jestem nie w temacie:/:
bez tluszczu plyn do demakijazu lub plyn micelarny
Tak się tutaj naczytałam pochlebnych opinii o tym kleju,ze chyba zmienię dystrybutora :P przynajmniej na próbę hehe
Widzę,że trzeba jakies zakupki zrobić,bo nie da mi to spokoju :D
Iraa mysle ze dzisiaj, najpozniej jutro uzupelnie stan magazynowy :) wiec zapraszam serdecznie
---------- Dodano o godzinie 12:17 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 11:42 ----------
Dziewczyny wszystko juz mamy, uzupelniam mniej wiecej predko stany magazynowe... reszta w świeta :) bo nie ma czasu za bardzo :)
Y-ki są
i D plusy i Ultra i oczywiscie HS-5:)
kobitki a dlaczego koszt wysylki wychodzi prawie 35zl? wczesniej nie bylo tak drogo:/: nie wiem czy cos zle przycislam ale wskakuje automatycznie
Bo to automatycznie "przyznaje" kuriera. Jednak potem jak naciśniesz dalej i dalej to będziesz mogła ustawić sobie rodzaj przesyłki chcesz ekonomiczny priorytet czy kurier. Dzis też miałam z tym problem:D
A bo dodałam wczoraj opcję kuriera bo mialysmy sporo zapytań i być moze dlatego z automatu. Oczywiscie, jesli ktoras z Was bedzie chciala poczta anie kurierm a zaakceptuje kuriera to bedziemy wiedzialy o co juz chodzi.
---------- Dodano o godzinie 11:40 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 18:02 ----------
Dziewczyny dodałam nowe produkty i zapraszam na zakupy :)
Hej dziewczyny :] już od kilku dni zbieram się do zakupu rzęs i sama nie wiem co wybrać? jaką grubość? jaki profil? Pracuje na rzęsach firmy NL prolil ,,J" grubość 15 i 20 chciałabym powiększyć swoją kolekcje rzęs, mieć większy wybór wraz z większą ilością klientek ale sama nie wim co wybrać. Podzielcie się swoimi doświadczniami? które rzęsy wyglądają najlepiej do 1:1
no i kusicie tym szybkim klejem :)
z góry dziękuje za wszystkie porady
Jesli praujesz na J-kach to moze odpowiadać Tobie profil A, grubosci 0,15 lub 0,20 najlepiej kupic w mixie.
Lub jesli chcesz kupic rzeski troszkę mocniej poskręcone to kup B mix :)
Klej jest ekstra wg mnie :)
kamzu wez profil B, jest najbardziej podobny do tego z NL, A jest bardziej prosty.
Witam :] właśnie zaczynam swoją przygodę z przedłuzaniem rzęs i szukałam właśnie produktów na początek. tak trafiłam na to forum i wygłąda na to że zachęcona Waszymi opiniami zdecyduje się na zakup materiałów Evolashes.
mam tylko pytanie które rzesy polecacie bardziej silk diamond czy mink premium.
tak jak pisalam jestem poczatkująca i dlatego trudno mi sie zdecydowac - czekam wiec na podpowiedzi :D
I minki i silki maja swoich ulubiencow. Ale sprobuj sobie minki :)sa chyba latwiejsze w aplikacji
dzięki :)
chcialabym jeszcze zapytać jaka grubość rzęs jest najbardziej popularna oraz jaki profil jest stosowany najczęściej.
a także mam problem z klejem - jaki wybrac ultra plus czy D plus
z góry dziękuje za wszelką pomoc. pozdrawiam.
co do kleju to wez sobie d plusa a grubosc.. 0,15 lub 0,20 zalezy na czym lubisz pracować.
skret najlepiej a lub B zalezy jaki efekt chcesz osiagnac :)
przydalyby sie tez podkladki i odtluszczacz :)
---------- Dodano o godzinie 10:31 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 11:19 ----------
I mamy dla Was niespodziankę
Nowa linia rzęs z norek :) cena 230 zł
6 paseczków gęsto poukładanych rzęsek.
Dostepne długości
9-11 (w jednej kasetce dlugości rzes 9-11) -
11-13
13-15
15-17 (tu coś dla Kury i Pinoczetki) :)
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/sL1pr.jpg
Edytakon: te norki to Skręt C i J? czy są jeszcze B i D?
bo byłam na Waszej stronie i nie ma jeszcze chyba tego wprowadzonego (albo ja nie umiem szukać :))
Iwonko tylko C, chociaz mnie on bardziej przypomina B wiec delikatniejszy skręt
a można by było taką jedną rzęskę z profilu zobaczyć (nie wiem, na katce na przykład)?
One są podzielone 3 rządki 11 i 3 13stki w ten sposób? (przepraszam za głupie pytania...)
Jeszcze nie ma na stronie zaraz wprowadzam... jeszcze cieple są :)
---------- Dodano o godzinie 10:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:48 ----------
proszę bardzo
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/YhyjC.jpg
Nie sa podzielone, to jest mix juz w paseczku, po prostu w danej kasetce masz dlugosci norek od 11-13 np