kiedy bedzie mozna zobaczyc te piekne dzieła?
Printable View
kiedy bedzie mozna zobaczyc te piekne dzieła?
Ciekawe co tam dziewczyny stworzyły na tych oczkach ;) już nie mogę się doczekać,żeby te cuda pooglądac :skacze:
kurcze a my w koncu nie zdazylysmy :(:(:(
ale czuje bedzie krytyka :D bynajmniej pewnie na mojej pracy :D
Kinia tak tak ile razy ja juz to slyszalam a potem podium było:P:P
tez jestem ciekawa waszych prac.... ja przyznam szczerze ze tez mialam zrobiona ale...zrobilam za malo zdjec wymaganych :( zle sobie spisalam :/... i klops:P...
ale na wsze czekam z niecierpliwoscia:)
nisia taaaa :P ale ja nie rzeskowa ;)
jednak u mnie mało chętnych jest..tzn byłyby ale nie za taką cene, więc wprawy nie mam
też się już fotek doczekać nie mogę!:skacze:
i jak tam? i jak tam? :D
umieram z ciekawości :skacze::cwaniak2:
zuza no włąsnie ja tez na fotach widze teraz :) na zywo to chyba jakieś emocje czy jak :D bo sie wydawały extra a na focie cholera wsio wychodzi - przydałby sie fotoszop :P
Czy to aby nie dziś miały być pokazane prace? :D
Dziewczyny jeszcze chwileczkę, dobrze? Mysle, ze jutro pojutrze bedziecie podziwiac dzieła. prace są naprawdę sliczne:ok:
aaale się dłuży...
nie wytrzymam :(
Ciekawa jestem tych prac !!!
Przepraszam za drobne opóźnienie: http://forum.wzorki.info/rzesy/8874-...ew-wiosny.html
Piękne prace!!! Jestem w szoku. Dobrze , że nie wysłałam swoich wypocin. Prace na prawdę na wysokim poziomie. Moim skromnym zdaniem.
Gratuluję wszystkim uczestniczkom kreatywności!!!
Dziewczyny gratuluję odwagi i poświecony czas nie poszedł jak widac na marne:) Śliczne prace, choć w temacie rzęsowym jestem totalnym laikiem. Zagłosowałam na pracę czystą, dokładną i z extra akcentem:)) Trzymam kciuki za wykonawczynię! Respect;)
ojjjj ja sie w jednych zakochałam :) Jeśli okaże się ze autorka mieszka nie daleko to rezerwuje miejsce :)
totalnie nie znam sie na rzesach od strony technicznej, dlatego zaglosowalam na takie ktore wg mnie powiewały wiosna:)
brawo dla uczestniczek za odwage, noi za poswiecony czs, zapewne taike stylizacje wymagaja duzo czas:) gratuluje pomysłow:)
jw nie znam się, ale zagłosowałam na te które mi się najbardziej podobały :)
Gratuluję WSZYSTKIM :*
i ja swoj glosik oddalam:)
Oooo, to nie jestem sama, ktora sie nie zna na "rzesach" i rowniez zaglosowalam na prace czysta, zblizona do naturalnych rzes :)
Ale prawde mowiac boskie prace, brawo :)
Oddałam glosik na prace wg mnie najbardziej pomyslowa ;) powodzenia dziewczyny !!