obojetnie jaki ksztalt
Printable View
obojetnie jaki ksztalt
Długo mnie nie było,a tu proszę konkursik nowy ;] i szata graficzna forum ;] Faktycznie niby taki prosty temat,ale nielada wyczyn ;]
ooo konkursik:)
niestety ja nie wezme udziału:(praca mi nie pozwoli na to:(ale wszystkim życze powodzenia:)
dlaczego?:(
ponawiam pytanie :D
czy osoba bedaca w trakcie kursu moze wzias udzial w konkursie??
ja mam pytanie dotyczące podziały na stylistki i amatorki :) będą dwa pierwsze miejsca tak? i dwa drugie i dwa trzecie?
paznokcie beda wybrane oddzielne
tzn miejsca beda podwojnetakz zeby bylo sprawiedliwie
aha dziękuje bardzo szefowo :) już wszystko jasne.. teraz trzeba zabrać się do pracy.. :D
Szkoda, że trzeba mieć 50 postów ;( Zarejestrowałam się dopiero niedawno.. No, trudno. Spróbuję innym razem ;) Pozdrawiam!
jak dla mnie 50 postów to bardzo mało :P jak ktoś chce to w dwa dni spokojnie tyle napisze :)
heheh,my nieraz o glopotach piszemy
szkoda tylk ze frenczyki maja byc czyste ale konkurs :good:
tylko prośba do tych, którzy chcą uzbierać te 50 postów żeby troszkę się wysilić i pisać w odpowiednich działach, najpierw poszukać czy przypadkiem taki temat nie istnieje i nie nabijać bezsensownych postów, bo to trochę uciążliwe
jak już ktoś chce koniecznie te posty ponabijać to najlepiej w dziale offtopic
;)
mysle ze jak ktos sie zalgebi w to co piszemy to juz nie ma nabijania,posty posypia sie same:P:P:P
Co to, to nie ;PP Sama nie lubię czytać jakiś głupot, więc i ja nie będę tego wypisywać ;) W sumie to macie rację - powinnam spokojnie uzbierać. Zaczęłam czytać forum no i paluszki same po klawiaturze zaczęły pisać ;P Pozdrawiam! ^_^
ja mam pytanko do naszego szanownego Jury. pisałam wprawdzie do malej na PW, ale ona dala mi odpowiedź z przerywnikiem "chyba" więc nie wiem dalej co zrobić
chodzi mi o podział. w mojej obecnej randze jest PASJONATKA, kursu żadnego nie mam, byłam jedynie na warsztatach i to jednych jedynych, a żeby dostać rangę STYLISTKA PAZNOKCI trzeba mieć kurs a i z tego co jest w http://forum.wzorki.info/rangi/62-ra...orki-info.html wynika że do rangi STYLISTKA certyfikat z warsztatów nie wystarczy.
więc moje pytanie jest takie:
jeśli jestem samoukiem, ale mam tylko 1 certyfikat z 1ych warsztatów to jako kto mam wysłać prace na konkurs?? jako początkująca czy jako stylistka??
pomóżcie...
wprawdzie nie zaważy to na decyzji czy mam brać udział czy nie, bo i tak wezmę:P chciałabym jedyne grać fair wobec innych i być też fair oceniona:P :D. bo nie ważna jest wygrana tylko udział i świadomość popełnianych błędów które będą oceniane fachowym oczkiem:)
a ja mam pytanko czy można zdobić paznokcia poniżej frencha? tak, że zdobienie nie zasłoni ani troszkę frencha?
woszczurku damy odpowiedz po naradzie hihi
nie french nie moze miec ozdob-ma byc czysty
a ja już mam modelke i jedna ręka juz jest zrobiona, zrobiłąm bez ozdób ale swoją mała inwencję tez wcisnełam... french jest ładnie widoczny
zaraz zabieram sie za 2ga i po 14 powinnam przesłać zdjecia malej na maila:P
ja to dopiero gdzieś tak pod koniec lipca dorwę sie do aparatu... :(
ja na pewno tez cos bede dzialac, na wygrana to szans nie mam ale jakzabawa to zabawa :) swietna okazja zebysiesprawdzic i podszkolic :)