Odp: Stylizacje hybrydowe
kryją dość fajnie, dobrze się utwardzają i nie marszczą się w lampie. mam 4 kolory, każdy ma inną konsystencję- biały i czerwony sa bardzo gęste, a beżyk i brzoskwinia są bardzo rzadkie i trzeba robić po 1 pazurku. Jeśli chodzi i trzymanie się to różnie bywa (nie mam ich bazy), ale jeszcze nie spotkałam hybrydy która u wszystkich trzymałaby sie na mur beton ;) Ogólnie te inails nie przypadły mi do gustu, ale miałam też do czynienia z gorszymi ;)
Hybrydowy zestawik (Hynrydy Indigo)
Świetny kolor, mam sukienkę na wesele w takim kolorze :ok:
Cytat:
Napisał
zuzka19
Super pazuraski robicie, mięta przepiękna!!
a to moje
Zeberka prześliczna
a dziękuje, dziękuje!! póki co to tylko na stopach mi wychodzą ładne hybrydy :D ale ćwiczę wciąż i mam nadzieję że coś z tego będzie :D
urocze są:))czerwien, róż(?) ma fajny odcień;))
To Pink Coral z Indigo:) Uwielbiam go
świetne! a kciuk w jakim kolorze :) ?
a niebieski co to za kolor?
RaNails Lacquerel ale nie pamiętam nazwy - chyba Poolside- w katalogu pokazywałam ten kolorek:)
choco sliczne kolorki,a kokardki dodają tyle uroku :)
Kaka śliczne pazurki, można wiedzieć co to za kolorek :)
dzieki,to cover elastyczny z elarto - zel LED/SO Elastic bezowy ;)
Kaka cudnie te kwiatuszki pasują do coverków. Już je gdzieś chwaliłam:)
Ja dziś znów dam po oczach, chociaż i tak foty nie oddają faktycznego neonu. Ogniste Pasodoble z MM na bialym podkładzie + czerń CND
http://i1091.photobucket.com/albums/...ePasodoble.jpg
wow! Faktycznie ogniste!!! :D Ale jak dla mnie są genialne! :)
Choco super pazurki :)
ja dziś robiłam takie Miętusy :)
Czoko, to zestawienie rozu z czernia super, sama bym ponosila, choc za rozem nie przepadam :P :) A wyzej > kokardki fajne zrobilas :)
Red, ten kolorek jest bardzo ladny i fajnie na pazurkach wyglada :)
hej dziewczęta!!
Przepiękne te paznokietki robicie!! a te kolorki niektóre to normalnie cudo!! Musze popróbować jak moje zgrają sie z innymi firmami , tzn jak na mojej bazie beda się trzymały inne kolorki. Ja hybrydy mam z Effectivenails. Cena dla mnie ok jakość tez !! pozatym dla mnie hybryda bez względuna to ze nadal bedzie trzymać sie super po 4 tygodniach, po 2 jest do wymiany z racji odrostu.
Oto coś ode mnie:)
Ja sporo robię hybryd ale na tzw przedłużce akrylowej, a jedne hardcorowe ;p przerabiane ze szpicków - Klientka to Czeszka, lubi szalone rzucające sie w oczy paznokcie ;) Mowiła ze przeprowadzając się do Polski najbardziej była załamana tym, ze nikt jej nie będzie robił takich paznokci jak tam jej stylistka robiła:). Przed 1 przyjściem do mnie mówiła, ze miała stresa jak przed jakaś rozmowa do pracy;p. Ale na szczęście sprostałam jej wymagania i wychodzi zawsze uradowana;p i przychodzi co rusz z nowymi pomysłami;)
gratuluje odważnych klientek!! ja zwykle mam chętne na jeden kolor :/: pinoczetkaaa bardzo fajne pomysły na zdobienia!! a jak kryciem tych hybryd?? ja słyszałam że slabo kryją, ile warstw kładziesz??
a to moje 'szaleństwo' hybrydowe:
zuzka 19 ja klade przewaznie 2 warstwy, no fakt sa kolory ktore kryją gorzej. Ale ogolnie ja jestem zadowolona. Zważywszy też na ich cene.
chocolata jest wczesny poranek - aż musiałam oczy zmrużyć ... ładniusi ten kolorek :ok:
Chocolata - daja Po oczach Jak halogeny. Sliczne!
Powiem szczerze, że efekt na zdjęciach oddaje może 50% faktycznego koloru.. W trakcie stylizacji musiałam robić przerwy bo miałam oczopląs ...naprawdę:))
Cytat:
Napisał
kaka80
od piątku testuje One phase Indigo-jak narazie jest ok ^_^
mam juz nr 10 -2 tyg. na klientkowych pazurkach i trzymala sie super,jakby nie odrost (mysle,ze alternatywa dla zwyklego lakieru extra :P), teraz zamowilam nr 12 na zyczenie klientki ^_^
ja tez je mam na sobie wiec jutro moze bede testowac sciąganie ;)