D&G light blue przesliczny zapach też go właśnie uzywam a oprocz tego ostatnio bardzo mi sie podoba zapach z oriflame percious moments :)
Printable View
D&G light blue przesliczny zapach też go właśnie uzywam a oprocz tego ostatnio bardzo mi sie podoba zapach z oriflame percious moments :)
Osobiscie uwielbiam slodkie zapachy , ostatnio moim nr 1 jest
Kate Moss Velvet Hour
Załącznik 25161
mnie urzekł Hugo Boss :love: fajny też różowy Mexx..
ostatnio wąchałam Naomi Cambell czerwony i ma super slodki zapach, chyba sobie sprawie :D
ja najbardziej lubie miracle lancoma i Black kennetha cola mają suuper zapach:love:
PUMA JAMAICA. Są super.Próbowała któraś z was może?
Donna karan dkny to go. Najpiekniejszy zapach jaki znam:) A moze to juz przyzwyczajenie?:) Ale polecam!
D&G the one. Najpiękniejsze na świecie
A tu moje miłości :love: :love: :love:
Załącznik 36183 Trussardi "INSIDE" :love:
Załącznik 36182 "Halle" :love:
:love: :love: :love:
no i zapomniałam o Załącznik 36184 :love:
Ja uwielbiam Issey Miyake Le Fau D'issey.Niestety wycofali go!!!!!!!!!!!!!! A jak gdzies mozna dostac to ma taka cene ze..... Zastepczo uzywam Etro Etre
Hugo Boss Woman - stary jak jaki:love: :love: :love:
kieedys uzywalam takich zwyklych, bo uzekł mnie ich zapach niby piwne ale to byl zapach zielona herata a butelka wygladala jak zielony lisc, nigdy juz ich nie moglam znaleźć...teraz uzywam halle berry, polecam cudne są i beyonce - heat.
---------- Dodano o godzinie 19:46 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:45 ----------
Załącznik 36182 "Halle" :love:
:love: :love: :love:
wlasnie o nich pisałam - kocham je;)
A ja od lat kocham Hugo Boss, Cacharel i Bruno Banani:love::love::love:.
Ja uzywam różnych "ultrafiolet" paco rabanne, "angel" tiery mugler, a ostatni lubię "AMOR AMOR" CACHAREL (nie wiem czy wszystko dobrze wpisałam)
ja mam teraz mexxa różowego jest prześliczny ale na mnie jakoś słabo się trzyma :(
http://cokupic.pl/i/c_big1027917.jpg
a najpiekniejsze męskie perfumy jakie kiedykolwiek w zyciu wąchałam to avon essence :
http://avon-line.hu/images/upload/bi...ence-kolni.jpg
a ja poluje na lolite lempicką, ale dorwać nie moge tutaj.
Ja teraz używam Escada- Magentism ,Escada Magnetism 75ml W Woda perfumowana | Perfumy damskie | Escada | Perfumeria E-Glamour.pl
ale kupiłam pod wpływem emocji przez internet. na koleżance pachniały ładnie i ogólnie są piękne, ale mało intensywne. Aby zapach się trzymał trzeba około 4razy dziennie odświeżać. Wiem bo pytam męża czy coś czuje :( Miałam wcześniej Euforię Cleina i to były najbardziej odpowiednie perfumy dla mnie, ale zbrakło mi 40 zł na nie ;(Teraz zakupię też Escadę, ale już inną intensywniejszą. Mężowi się ona nie podoba , ale mnie urzekła Escada S 90ml W Woda perfumowana | Perfumy damskie | Escada | Perfumeria E-Glamour.pl
evelyn - amor amor są cudne, jak to mój facet okeślił - erotyczne:D uwielbiam je;) ja teraz mam jakies 7 flakoników perfum, ale uzywam tylko jednych, beyonce heat
Stefcia masz racje, ten meski zapach dla facetow jest boski :)
Ja uwielbiam Avon Pur Blanca :)
dostałam tydzień temu od chłopaka nawet fajne taki oryginalny zapach i są bardzo trwałe :D (lancome d'azur)
http://www.perfumy.edu.pl/wp-content...ur-Lancome.jpg
a te kupiłam sama z miesiąc temu boskie są ale szybko się kończą niby 75ml używane na przemian z innymi a już na dnie :/
http://www.twoje-perfumy.com.pl/imag...once-heat3.jpg
Ja tez uwielbiam amor amor...:love:
Hmm... ^_^ Moje ulubione to U by Ungaro Fever z Avon'u oraz Forbidden Rose by Avril Lavigne :love: Na drugim miejscu również "Avon'owskie" - Little Black Dress i męskie także Avon Black Suede Touch.
Bardzo lubiłam również perumki Be You - Icy, ale nie mogę ich teraz nigdzie dorwać :(...
Kiedyś dostałam od kuzyna perfumy Angel i byłam w nich zakochana. Trzymały niesamowicie długo. Nawet po kąpieli, idąc spać czułam je na sobie.
To one
Załącznik 40336
Poza tym lubię też surrender z Avonu
Załącznik 40337
ela k - BU - czy te perfumy mialy wiele innych zapachow i byly kiedys sprzedawane w takich niby piszkach, jak je otwierasz to dopiero jest flakonik w srodku? ja miałam BU ald napisałas be you wiec moze to inne, ale w kazdym razie tez nie moge ich dorwac. mialam pomaranczowe.
co do beyonce tez mam i faktycznie znikaja strasznie szybko:D
u mnie na 1 miejscu ck escape
2miejsce ck euphoria
3 miejsce mexx diversiti niestety nie produkowany juz :(